Reklama

Reklama

Iggy Pop - Lust For Life

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
Velká Británie / USA, 1996, 3 min

Režie:

Danny Boyle

Hrají:

Iggy Pop

Obsahy(1)

Pieseň Lust for Life je úvodnou a zároveň aj titulnou skladbou z druhého sólového štúdiového albumu, ktorý v roku 1977 vydal americký spevák Iggy Pop (vlastným menom James Newell Osterberg, Jr.). Anglický režisér Danny Boyle v roku 1996 použil tento song vo svojom filme Trainspotting. V tom istom roku vznikol aj videoklip, v ktorom sú použité úryvky z Boyleovho filmu. (MM_Ramone)

(více)

Recenze (8)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Lust for Life" je úvodnou a zároveň aj titulnou skladbou z druhého sólového štúdiového albumu, ktorý v roku 1977, vydal americký punk rockový priekopník Iggy Pop (vlastným menom James Newell Osterberg, Jr.). Anglický režisér Danny Boyle v roku 1996 použil tento song vo svojom filme "Trainspotting". "Lust for Life" sa stal súčasťou oficiálneho soundtracku. V tom istom roku vznikol aj videoklip, v ktorom sú použité urývky z Boyleovho filmu. Iggy Pop and Trainspotting. **** ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television. Choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose DSY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit crushing game shows, stucking junk food into your mouth. Choose rotting away in the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself, choose your future. CHOOSE LIFE. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Hudba je lepší, než videoklip, ve kterým jsou použitý záběry z Trainspottingu, kterej je lepší, než hudba, ale bez té hudby by to nebylo ono, protože ta hudba je jakoby napsaná přímo pro ten film. Jinak sei nedovedu vysvětlit, jak je možný, že se to k tomu tak skvěle hodí. I když je mi jasný, že hudba vznikla mnohem dřív. Ale ty Iggyho tanečky ve videoklipu jsou strašný. Jinak ale nechápu, že ve skoro 50 letech má furt tak dobrý tělo (ksicht ne). To bude asi těma drogama. ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Kultovní pecka, proslulá zejména jako podmaz v úvodní scéně Trainspottingu. Rok 1977, v němž byl Iggy na vrcholu, přinesl spoustu dobré muziky. Don´t choose a life, have a lust for life! ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ako videoklip otrasné, ako hudba celkom fajn. Určite táto pesnička bola ťahúňom filmu Trainspotting, ale nepovažujem ju za nejaké terno v rámci žánru. Taký lepší priemer. 60 % ()

Reklama

Reklama