Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Co když Apollo 11 misi nedokončilo a vše, co jsme viděli, byla fikce natočená Stanley Kubrickem? Odpověď na tuto otázku budeme hledat v šedesátých letech v Londýně, kde se bude agent CIA (Ron Perlman) pokoušet najít slavného režiséra a zároveň bude muset spojit své síly s manažerem rockové skupiny (Rupert Grint). (hendrich6)

Recenze (87)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tak takhle se to tedy stalo:) Rupert Grint válí, stejně jako jeho věčně sjetý kámoš Robert Sheehan. Ron Perlman coby nájemný zabiják klidné povahy a kamenného ksichtu je také výborný. A Stephen Campbell Moore aspiruje na kandidáta na cenu "Movie Laugh Of The Year." Ten jeho smích je božský. Moonwalkers je zábavná, lehce ulítlá jednohubka, která si pohrává s Kubrickem, přistáním na Měsíci i samotným divákem, kterému servírují absurdní přehlídku humorných gagů a situací, které vedly k tomu, že se málem (ne)uskutečnilo přistání na Měsíci: D ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Do detailu vytuněná, vtipná a nesmírně příjemná pičovinka plná bizarních existencí, která je vhodná zejména pro ty, co se rádi občas vydají na uchechtaný chemický výlet a místo další projekce 2001: Vesmírné odysey si s potěšením radši nechají narvat do prdele kaktus. Rozhodně nic pro maďarské geje, katolické panny a jiné akurátní upjaté čuráky. Pokud se ovšem nebojíte pevně obejmout bobra ke všemu svolné a duchem nepřítomné flexibilní prsatice, pustit se dračího ocasu pět kilometrů nad zemí a volným pádem se smíchem žuchnout do obří hromady gumových medvídků přesně mezi Rona Vízlyho a otylého teplouše jménem Renátus, kteří vám v tu chvíli kupodivu vůbec, ale vůbec nevadí, rozhodně neváhejte a prudce potáhněte nosem nebo polkněte bez zapíjení. Ten zcela neznámý debutující žabožrout to hned napoprvé uvařil náramně. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Na Měsíci jsem brečela (jako asi každý, kdo to do tý doby nevypne). Chci samostatný seriál jen z vagínové vily, dík. Tohle by jednou mělo bejt kultovní. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

“JEDEN MALÝ KROK PRO ČLOVĚKA, OBROVSKÝ KROK PRO...MALÉHO ČLOVĚKA. NEBO TAK NĚJAK“... /// Psychedelicky satirickej konspirační úlet a krvelačnej barbar Ron Perlman ve filmu pohrávajícím si s jednou z nejzajímavějších konspiračních teorií všech dob. Příběh je plnej bizarních postav a není v něm o náhody nouze. Navíc je plnej úryvků jako vod Coenů, Guy Ritchieho nebo Tarantina. Šedesátkový retro představujou hipísáci, soundtrack a parta zhulenejch magorů, který mají předvýst životní herecký (a režisérský) výkony. Nebere se to ani trochu vážně, je to plný násilí, vulgarit, nahoty, drog a Rona Perlmana, kterej vládne pěstma i suchým vtipem. Připravte se na absolutní výstřednost, která je i bez halucinogenů podivuhodně okouzlující a která by se mohla stát kultovní záležitostí. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Hosty nevítám u dveří, ale u poševního vchodu (představuj si co chceš!). 2.) Jsem stoupencem teorie, že trávu řízlou opiem z těla vyžene jedině LSD. 3.) Thx za titule „blacklanner“ /// PŘÍBĚH **** HUMOR **** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hodně velký úlet. Originální nápad, příjemný cásting ( Hellboy, Ron Weasley), překvapivě i brutální přestřelky, ale místy až moc tripové a haluzové, že sledující divák bez požití jakýchkoliv látek né vše stihne pobrat. Celkem jsem se bavil, ale nasmál spíše zřídka. Víc krát si film nedám. 60% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"My všichni, tedy já a vy dva kreténi, natočíme přistání člověka na Měsíci." Pokud přistání Apolla 11 na Měsíci skutečně točila tato banda zhulených hipíků, což se nedá zcela vyloučit, tak se tím vysvětluje amatérismus tohoto počinu. Nicméně, když na Měsíci přistával Johnny s Leonem, tak to byla neuvěřitelná sranda a z agenta Kidmana přitom stříkalo charisma na všechny strany. Tady končí klady, protože to ostatní na mě až tolik nezabíralo. Zejména krutý mafiánský boss mi nápadně připomínal pomočujícího se důchodce s alzheimerem. Ale vlastně bych zapomněl na umělce Renatuse, jehož dokonalý film Odraz musím někdy vidět, protože jeho umělecky zpomalené pohyby lidských špeků mě uváděly do extáze. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Osifluje... oscifuk...ocisku....oscilcirku... kmitá to mezi tři a čtyři! Kurva, to jsou slova na hovno, tohleto, když se vám v hlavě roztáčejí duhová kola a explodují ohňostrióje. Až přespříliš vyhulený rozjezd vede k bombastickému finále přes nakoukání do všedního bytí květinových dítek. A zdejší postavu Hellboye považuji již nyní za kultovní. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ale jo docela dobrá sranda. Pravda po některých nadšených komentech tady jsem čekal ještě větší úlet, ale na opravdu vydařenou komedii si budu muset ještě v tomhle roce počkat. Tak jako tak Francouzi dokazují, že žánr dělat umí a Perlman je naprosto ďábelský, ale dala se z toho podle mě vyvařit ještě větší řežba.60% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Výborne natočená, nápaditá komédia, ktorá má z každého rožku trošku a keď sa to dá dokopy, tak to funguje skvele. Už dávno som sa pri nejakej komédii tak nezabavil. Je tu všetko, každý si tu môže nájsť to svoje. Je to uletené, strelené, inteligentné, hlúpe, trápne, akčné, trochu krvavé a hlavne je tu toľko uletených situácií, gagov a hlášok ako málokde. Keď k tomu pripočítame výborného Rona Perlmana, tak je zábava zaručená. Inak, milo ma prekvapil aj Rupert Grint. Skrátka super zábavná komédia a príjemné prekvapenie. 80/100 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Harry Potter je slavný, z Hermelióny vyrostla kočka a Ron zůstal stále zrzavý. Mimo prostředí slavné série jsem jej zatím hrát neviděl, takže jsem na něj byl převelice zvědavý a byl určitě hlavní důvodem, proč jsem se ke zhlédnutí tohoto snímku rozhoupal. Musím říct, že mě vyloženě nezklamal. V podobných filmech může klidně hrávat. Dalším důvodem byl pan šmirgl v podání Rona Perlmana, který si střihl svoji typickou roličku. Myšlenka filmu je určitě zajímavá a šílená a rozhodně slibuje kupu zábavy. Bohužel jsem se spíše nudil, protože to nebyl až tak silný čajíček. Pár scének je malinko úsměvných a závěrečná přestřelka je moc pěkná. Zbytek stojí cirka za hovno. Orgasmy zbytku diváctva určitě přejí, ale já přes dvě hvězdy nepůjdu. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Chvíľku som premýšľal, či tento film nerobil režisér komédie Super, nakoľko mi to film pripomenul svojimi drsnými a realistickými vizuálmi, ale zase to nebolo až tak nepríjemné ako vo vyššie spomenutom filme. Tu som sa občas zasmial na niektorých momentkách, no celkovo mám pocit, že humor fungoval len v drogovom a hippies štýle a hoci som sa občas zasmial, tak to nestačí na to, aby som povedal, že film stál reálne za to. Rupert Grint sa rozhodol prejsť z kariéry Rona Weasleyho celkom zvláštnym smerom a nemám pocit, že tam úplne funguje. Ron Perlman je ale podľa mňa miestami dobrý a najmä keď má byť drsným CIA agentom. Nemyslím si, že si film pozriem znovu, nápady boli dobré, vizuálne celkom okey, ale chcelo to asi viac sústredenia na to, aby z toho urobli lepšiu komédiu. Takto je to nič moc. Hodnotenie: C- ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho jsem se tomuhle filmu vyhýbal a vlastně ani nevím proč. Perfektní ujetá komedie odehrávající se v té nejzajímavější době, s nejlepší muzikou (i když soundtrack by mohl být silnější) nejlepšími hadry a nejsilnějším fetem. Sheehan hraje vyfetovasného pošuka co se všeho bojí, takže naprostý protiklad svého trademarku namyšlených frajírků a Rupert Grint je sice neskutečně otravný, ale k jeho roli to tady naštěstí sedí. Začátek je trošku těžkopádnej a humor křečovitej, ale postupem času se film perfektně rozjede, fetuje se, vraždí a hláškuje o sto šest. Mix typické hipízácké komedie s mafiánskou kriminálkou a špionážním thrillerem s pořádnou dávkou nadsázky a sebeparodie. Takových filmů se točí strašně, strašně málo. 80%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý, s obsazením jsem neměl problém, ale vyhulené zpracování s drogovými psycho tripy mi příliš nesedlo. Párkrát jsem se sice zasmál a když došlo na střílení, bavil jsem se dokonce výborně, ačkoliv ty ustřelené hlavy sem vůbec nepasovaly. Ale jinak v tom vidím promrhaný potenciál. Škoda. 35% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Skvely namet a celkom solidne prevedenie. Bavila ma gangsterska linia a stylove krvave prestrelky. V tychto scenach mi to trochu pripominalo Tarantina alebo Ritchieho. Ale pri vsetkych tych zhulencoch som mal pocity ake zazivala Perlmanova postava. WTF. Ja som sa na rozdiel od neho nemal moznost sa zhulit, aby mi to utieklo rychlejsie. Nastastie sa vo filme nasla aj jedna scena so zubnou protezou pri ktorej mi od smiechu tiekli slzy a pustil som si ju znova aspon desatkrat, takze nakoniec som spokojny a za jedno pozretie to stalo. 6/10. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Film, jako celek, mne moc nezaujal. Ale rozhodně si jsem jist, že nikdy dříve nebyl konspirační film pojat tímto způsobem. Je to spíš taková nepřehledná směsice různých ulítlých scének plných zbraní, drog a prachů, než se konečně dostaneme k samotnému natáčení. To pak teprve začne ta pravá jízda! Závěrečných cca 20 minut jsem si pouštěl přibližně 5x po sobě, ty opravdu nemají chybu a v podstatě především díky tomu konci dávám tři hvězdy. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je skutečně úlet, v dobrém. Film s japonským webem, uváděný jako francouzský, ve kterém se mluví anglicky a hlavní role obsadili Američan, Brit a Ir a natáčel se v Belgii, kdy agent CIA dostane za úkol zajistit natočení fiktivního přistání na Měsíci Kubrickem, ale všechno se to brutálně podělá, protože všechny postavy jsou úplná hovada :) Překvapivě se to vidět dá a místy je to skutečně vtipné, což jsem ani nečekal. Jen by mohlo být méně krve, i tak je to ale ještě v mezích (byť si to ke konci hraje trochu na Tarrantina). Místy to prostě není nic zvláštního, místy je to skvěle debilní. Za scénu se zkouřeným blbem hrajícím přistání před šokovaným generálem + 0,5* = 3,5* ~~~ "One small... man... eeh... That's one small step for man, one... one giant leap for one small man. Somethink like that." ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten snímek je celkem sranda, takže docela stojí za to se na něj kouknout. Když už třeba ne kvůli hercům, kteří nemusí sednout každému, tak alespoň kvůli celkem ujetému příběhu a hlavně naprosto skvělým headshotům. Je to digitální jako prase, ale i tak to funguje naprosto skvěle. Skvěle přitažené za vlasy, v což jsem doufal. ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

tak to bolo zase raz daco pre mna... Takto ma vyzerat svieza komedia, ktora bavi !!! A netreba k tomu ani kopance do vajec, zvratky, Melissu BigMacCarthy. Uplne skvele, priamociare a drsne. To je presne to co ja mam rad. Ma to skvele odkazy...napriklad na velekokotiny Vesmirna Nudysea popripade Mechanicke pomarance. Skvely soundtrack a fetakov, ktori su konecne zabavny. Mne to na vyvrcholenie stacilo. ()

Související novinky

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

16.02.2017

Časem prověřené legendy, pečlivě vybrané novinky žánru i na zahraničních festivalech oceněné filmy. Čtvrtý ročník festivalu science fiction filmů Future Gate přináší již tradičně na filmové plátno… (více)

Reklama

Reklama