Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Blonďatou Sheeni, která osiřela v oblasti Zambuli, vychovává vznešený kmen a naučí ji telepaticky komunikovat se všemi tvory. Televizní zpravodaj Vic jí poskytne lekce lásky, když hledá v Africe materiál pro pořad o princi Otwani, fotbalistovi z královského rodu. Brzy však zjistí, že se zapletl do sítě politických intrik. Když se podlý princ rozhodne vtrhnout do kraje Zambuli, je na Sheeně, aby osvobodila Vica a zachránila své idylické království. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Sedmdesát procent pro film o krásce z džungle, kterou si asi líp pamatujete z Vyhlídky Na Vraždu, jejích schopnostech a boji o záchranu životního prostředí. To vše podmalované povedenou hudbou Richarda Hartleyho. Za zmínku stojí i správný záporák, pan Typický Charismatický Jihoafrický Žoldák:) ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Bylo mi sedm a na obrazovce pobíhala blond diva, která od mala vyrůstala v džungli, uměla přivolávat zvířata a nakonec se zamilovala do chlapa z města. Béčkovější 80s námět aby pohledal, ale když mně při závěrečné honičce na poušti vždycky běhá mráz po zádech... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Dva roky potom, co si Tanya Roberts zahrála v jiném filmu, kde hlavní hrdina ovládal zvířata a sice v Coscarelliho klasice PÁN ŠELEM, někoho napadlo obarvit jí vlasy na blond a nechat to tentokrát přímo na ní. A i když comicsové SHEENĚ do PÁNA ŠELEM něco chybí (Guillermin možná natočil remake KING KONGA a SKLENĚNÉ PEKLO, ale Coscarelli to holt není), výsledek je podstatně lepší a zábavnější než jsem čekal. Tanya je jako naivní Sheena v interakci s moderním civilizovaným mužem opravdu roztomilá, padouši jsou kvalitní, zvířata výborná (obzvlášť ve finále, kde opice vrhají granáty, sloni shazují ze strání balvany a nosorožci útočí na obrněné transportéry), výprava i hudba opravdu pěkné a akce dostatek. Film se nebere vážně, ale stejně se budete smát mnohem více než tvůrci zamýšleli, třeba ze scény kdy se Sheena sedící na slonovi zhoupne na liáně na zebru, jsem si málem cvrknul do kalhot, stejně jako pokaždé, když vzrušeně vykřikla "Šamanko!" (a že to vykřikla mockrát). Dobrý (zamýšlený) fór byl, jak Sheena vyryla kolem těch dvou chlapů na zemi kruh a řekla jim, že tam za nimi zvířata nepůjdou a nešli tam pak na ně ani komáři. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Na počest hlavní představitelky jsem si doplnil tuhle dobrodružnou pohádku. Ano je to místy naivní a scénář za moc nestojí, ale všechno zachraňují perfektní exteriéry, sexy hlavní hrdinka a slušná hudba. Vidět to ve stejné době jako pána šelem tak je to pro mě kultovka. Takto viděno současným pohledem jen solidní průměr.55% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Spolu s Doly krále Šalamouna jeden z mých dětských oblíbených filmů. Představitelka hlavní role neskutečně sexy, příroda nádherná. Příběh jeden velký sentimentál, ale koho to zajímá :-). ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Dobrodružná romantika so Sheenou, ženským Tarzanom, kráľovnou džungle (ale po väčšinu času savany) ťaží hlavne z nádhernej africkej výpravy a krásnej Tanye Roberts v hlavnej role, ktorá je najlepšia, keď sa nesnaží hrať a len je. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Béčko osmdesátých let jako vyšité! Tanya Roberts polonahá (někdy i zcela nahá) pobíhající a přivolávající zvířenu všeho druhu pouhým použitím mysli a přiložené pěsti na čele. :D No jo.. když vám jako malým v Africe zařvou rodiče a vás pak vychovává černošská šamanka kmene, nijak to ani dopadnout nemůže.. ale jinak výborná komedie, nasmál jsem se dosytosti. :D ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Příjemný dobrodružný film se sympatickou hlavní představitelkou, který režíroval anglický klasik, jenž mimo jiné natočil dva King Kongy. Hlavní hrdinka nepodává zrovna oscarový výkon, ale to není podstavné. Hlavní je, že je pěkná na pohled, pobíhá celý film polonahá a nahá se taky ukáže. Pěkná hudba, příroda, sic do logiky bych moc nešťoural. ()

Visáč 

všechny recenze uživatele

Hodne nadsadená óda na krivky hlavnej predstaviteľky kráča ruka v ruke s brakovou story a prekvapujúco áčkovým spracovaním. Koho zajíma, že Sheena celý čas jazdí na falošnej zebre (prefarbenom koňovi) a likviduje za pomoci telepatických schopností vrtulníky či obrnené transportéry? ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Holka je to vážně hezká, ale oč je Sheena hezčí, o to je film pitomější. Podívaná pro nepříliš inteligentní děcka do deseti let (ale ta zas nedocení tu bloncku). ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Co napsat v dnešní době (r. 2011) k filmu, který je už dnes svou kvalitou o dost pozadu. Některé scény dnes už vypadají komicky, což ale nic nemění na tom, že jde o slušný film 80. let 20. století. Příběh o blonďaté krásce, kterou vychoval africký kmen a africká příroda, tomu jsem jako malý kluk nemohl odolat :-). I dnes se s jistou nostalgií na film rád podívám. Filmy, kde je hlavním "hercem" příroda miluju, když jde k tomu o Afriku, tak násobím dvěma. Tanya Roberts je tu stejně krásná a přitažlivá, jako v PÁNU ŠELEM. Nepřeslechnutelný je též hudební doprovod, zejména ústřední melodie. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Asi som to už videl aj dávnejšie ale nedivím sa, že si z toho nič nepamätám. Je to až príliš naivná ženská variácia na Tarzana a ani tých pár akčných scén, v ktorých strieľa horiace šípy jak Rambo, to príliš nezachráni. Príroda ma neberie, Tanya Robertsová má super telo, ale v xichte môj typ nie je. Takže čo ostáva? Nič extra. Naivná rozprávočka na ktorú za pár dní znova úplne zabudnem. 4/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Bombastický, ale hrozne naivný. Mne to však nevadí. Má to kúzlo béčkovej zlátaniny, ktorá filmu sadne viac, ako keby bol natočený a zahraný veľmi vážne. Paradoxne tým, že sa nevydaril, stal sa kultovým. Parádička. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

To bol zas komedialny ulet. Z dialogov typu "benzin, o tom jsi uz mluvil...to co pijou ty vozy" som dostaval zachvaty smiechu. Vyslobodenie samanky z vazenia, utok plameniakov na helikopteru a dalsie wtf momenty spolahlivo pobavili. Spominana naivita je vsak rozkosna, priroda nadherna, hudba prijemna, prsnata Tanya Roberts riadne sukatelna takze sa vlastne nemam na co stazovat. Dej v tomto pripade nie je zas tak dolezity :) 65% ()

Související novinky

Tanya Roberts zemřela den po chybném oznámení

Tanya Roberts zemřela den po chybném oznámení

05.01.2021

Aktualizace 5.1.2021 20:30: Život občas píše bizarnější zvraty, než kdejaký scénář k filmu. Tento je bohužel ale spíše velmi smutný. Po včerejším vyjádření hereččina zástupce Mika Pingela, jenž… (více)

Reklama

Reklama