Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (10)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Bel Powley je zlatá a zo začiatku ten film obsahuje veľmi príjemný humor. Lenže postupom času zapadne do strašne evidentných žánrových mantinelov (bláznivá kolegyňa z práce, komická asi-gay postava, dobrácky otec, ktorý prekvapí, zlý bývalý frajer, ktorý zaslúži trest a chalan odvedľa, jasný od prvého okamžiku). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na první pohled se to tváří jako jeden z těch současných filmů, kde jde hlavně o to, aby se spojila komedie s tragédií, anebo alespoň jakousi dramatickou linkou, kde ten lidský osud není jednoduchý. Ve skutečnosti je to ale romance, která není moc zábavná a kde ta hrdinka stejně nakonec najde to, co chce. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nebolo to nič extra výnimočné a prevratné, ale mne osobne sa to celkom páčilo. Malo to v sebe priam britský dôvtip bez prihlúpleho oplzlého a infantílneho humoru, takže za to jedno veľké Plus! Postava Carrie sa mi veľmi páčila - vizuálne (Bel je fakt pôvabná, krásne oči), a ešte viac intelektuálne (kiežby bolo takých žien viac). Čo sa týka dejovej línie, tak to bolo bohužiaľ slabšie a drámy tu bolo fakt pramálo. Škoda, že tá dejová línia s Mattom išla tak akosi do stratena - tamtá "aféra" ma zaujala snáď najviac. Solídne 3* ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná pohodovka, romantika, na ospalé odpoledne. Neurazí, nenadchne. Pokud potřebujete něco, co vás trochu pohladí po duši, ale zároveň můžete na chvíli vypnout mozek a o nic nepřijdete, pak je tenhle film pro vás. ()

e_Fox 

všechny recenze uživatele

Skvělá romantická komedie, pokud jste přesyceni americkými hysterickými filmy, tak toto vás sveze na jiné vlně. Pozvolné poklidné tempo, milý lidé a jejich příběhy, inteligentní humor. Film po kterém budete mít dobrý pocit a budete se cítit fajn. ***** ()

alisek87 

všechny recenze uživatele

Trochu netypická romantická komedie o mladé slečně, která je takový Sheldon v sukních, sociální interakce jsou pro ní složité, ale nakonec najde svoji cestu. Milé, fajn na koukání. ()

Reklama

Reklama