Reklama

Reklama

Kámoš

(festivalový název)
  • Island Hjonabandssaela (více)

Obsahy(1)

Sedmdesátníci Uggi a Kiddi jsou staří mládenci, kteří spolu pracují na moři i relaxují ve vířivce. Jejich každodenní rutinu připomínající manželství naruší krásná vrstevnice Rosa, jíž jednoho dne potkají u bazénu. Kiddiho poté nenapadne nic lepšího než pozvat Rosu na oslavu Uggiho narozenin. Jejich přátelství je ohroženo... (Festival krátkých filmů Praha)

(více)

Recenze (2)

cajda 

všechny recenze uživatele

Islandský milostný trojúhelník, vlastně jen dva staří kámoši, co rádi po ránu plavou, a ženská, co jim do toho připlave. Jeden musí z kola ven, na souš. Skvělé herecké výkony, severská chilly atmosféra a coloring, který mají všechny snímky z Islandu tak podobný, že je začínám podezřívat ze zachycování reality. Krásná země, krásný film. ()

CiTrus007 

všechny recenze uživatele

Úsměvná povídka o dvou stárnoucích kamarádech, které jednoho dne rozdělí žena. Film nám nejprve vymaluje téměř homosexuální svazek dvou osamělých staříků, z nichž následně udělá dokonalé osly ve společnosti něžného pohlaví. Závěr však podle mého názoru přišel příliš brzy, čímž snímek ochudil o hlavní pointu. 7/10 [KVIFF 2015] ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama