Reklama

Reklama

Noční recepční - Série 1 (2016) (série)


Epizoda 2 (S01E02)

(epizoda)
TV spot

Obsahy(1)

Angela Burr a Jonathan Pine se setkávají ve švýcarském Zermattu, kde Jonathan pracuje v horském hotelu. Uplynulo již několik let od tragické egyptské epizody, když se Jonathan ve Švýcarsku nečekaně tváří v tvář setkává s Richardem Roperem. Angela Burr Jonathana seznamuje se svými záměry zničit Roperovy obchody a nabízí mu, aby se stal klíčovou postavou jejího riskantního plánu. Ze Spojených států přijíždí do Londýna specialista na boj s ilegálním obchodem se zbraněmi Joel Steadman (David Harewood), v němž by Angela mohla získat tolik potřebného spojence. (Dont)

(více)

Recenze (12)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Troška mi vadia tie skoro hodinové stopáže, tak ale zas treba povedať, že je to tak dobre natočené, napísané a zahraté, že stupeň vadenia je na dosť nízkej úrovni. 70% aj za druhú časť. Začína sa to zamotávať. A sú vnútri. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potíž je v tom, že Tomu Hiddlestonovi žádnou válku na Blízkém východě nevěřím ani náhodou. Všichni jsou tu drsní a tajuplní, každý se tváří, že je o krok dopředu před protihráčem. Ovšem spousta momentů je únavných a nevěrohodných. Od tragické egyptské epizody nicméně uplynulo několik let a náš hrdina Jonathan Pine už je naplno ponořený coby klíčový žolík riskantního plánu britské agentky Angely, která obstarává londýnské zázemí tajných služeb. Pokus o únos Roperova syna je nicméně nechtěně úsměvný, unylý je i Jonathanův pobyt v chladném Devonu. Za mě zatím ingredience, které spolu v jednom hrnci moc neladí. Pevně ale věřím, že se to rozjede tím správným směrem. Dánská autorka Susanne Bier sáhla po pro ni netradiční látce. Těšil jsem se, ale zatím se mi děj pod kůži zdaleka nedostal. Uvidíme. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší díl než ten předchozí o tom žádná. Začneme tušit oč vlastně běží a aspoň se něco děje. Tempo je sice pomalejší, ale díky tomu jsem si všiml velmi příjemné hudby. Sakra, kde já jí vlastně slyšel? Nemohu si pomoc, ale ta melodie mi připomíná skvělou hru Mafie. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mírně akčnější díl, kde protřelého mafiána nijak nerozhodí, že se s nějakým mladíčkem, kterého potkal ve švýcarském hotelu, zcela náhodně potká na ostrůvku ve své oblíbené restauraci, kde zrovna chce někdo unést jeho syna... Ale zas to má hezké exteriéry, snaží se to hrát na tu špionskou linku, nakolik je skutečně provařená, a objeví se tu i pár suchých hlášek - ne moc, ale na tři hvězdičky to zde postačí. K celkovému tvaru mám zatím jen tu připomínku, že to vypadá jako splácanina asi pěti různých jiných podobných filmů. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhé epizodě jsem udělil opět čtyři hvězdičky, ale tentokrát je to 4*+. Děj se slibně rozvíjí, záporák a klaďas jasně dominují, ale myslím, že za pozornost stojí i výkon Olivie Coleman, kterou znám ze seriálu Broadchurch. ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tom hYdlston "Bond audition part zwei" (len to nie prosím - len žartujem na margo toho, čo píše twitter). Na začiatku som si myslel, že sledujem iný seriál. Presunuli sme sa dejovo do Španielska. Keď sa po chvíli objavil Laurie Hugh, potvrdilo mi to, že stále sledujem tohto Nočného manažéra (aj keď zatiaľ bez jeho fyzickej prítomnosti). Začiatok dielu zaujímavejší, ako celý prvý diel dokopy (žeby preto, že zženštelého hYdlestona vidno len z poza dverí? - a zrazu sa zjaví jeho naozaj drsný výraz v tvári, v ktorom vidno, že náš bazénový manažér sa mení v naozajstného drsňáka, čo sa snaží potvrdiť aj v ďalších scénach tohto dielu). A tak prichádzajú prvé okamihy, kde náš žubrienkový Nočný plavčík naznačuje, že ho treba brať ako someliera (teda pardon hoteliera) naozaj seriózne. Dokonca vidíme v pozadí aj známu to budovu z bondoviek - centrálu MI6 (len ho prosím nespájajte s potenciálnym Bondom. To by nešlo). Druhý diel určite zaujímavejší ako nič nehovoriaci prvý. Pomalým krokom sa dostávame do seriálového deju, ale zatiaľ mne osobne stále chýba viac (stále čakám na scénu, kedy začne plávať v mene obojživelníka v niektorom z dostupných bazénov - určite taká časom príde). Možno sa toho viac dočkám v parte 3. Mám tušenie, že tam sa už dočkáme aj toho sľubovaného seriálového napätia. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"There is half a psychopath lurking in you, Jonathan. I want you to find him and stick to him. Once you get down to Devon, you are the second worst man, first place, already taken. There is no right or wrong for you down there. Down there it's all me, me, me. Don't give anyone an inch. Anyone pisses you off, you smack em. Anyone who crosses you, God help them. I want you to scare the shit out of everyone, and that includes me. Richard Roper must know that you're in the same league as him. Laws don't apply to him and they don't apply to you, either. He sees that, we get him, he comes to the table, we get him over a barrel and we skewer him! Are you comfortable with that?" ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na zacatku dostaneme lehoulince natuknutou bzckstory, ale tak mistrne, ze nam otoci vnimani nekolika postav o stosmdesat stupnu. Skvela prace. Pomalu odvijene tempo na me funguje paradne. Vypada to, ze The Night Manager by mohl byt tim, cim posledni Mendesuv Bond nebyl. ()

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Urcite lepsia cast ako pilot. Dej sa rozbehol, mozeme skladat mozaiku. Paci sa mi aj pomalsie tempo infiltracie. Vyprava tu je fakt super, pribeh je tiez pekne davkovany, ocenujem ako sa dej sikovne vratil do Svajciarska a nasledne spat do pritomnosti. K 5* chybalo velmi malo. ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Matka, která řekne v jedný větě dceři „honey“ a vzápětí „you dirty bitch“ by zasloužila rozmlátit palici baseballkou. Scéna se člunama byla hezká. Ostrovní reunion? "To give him M16, bollocks - to sell it!" "You are drinking my wine, you stole my wife – I´m proud of you!" – Výtečný! Opravdu je to asi lepší než predchozí díl - pocitově určitě. To je mi správný drámo. Nabídka, kterou učinila Burrová Johnatanovi, zněla zajímavě. Hiddleston půjde po Lauriem, to zní bombově. Prásk! - a novej člověk na scéně. To je fofr. Johnatan se nezdá... Ha - znalost operativního prostředí v praxi. Podívejme! Koukám, že Richard má ‚kámoše‘ kam se podívá. Zrzek v chatě mi připomněl mýho známýho. Sakra, Payne... No, pěkný... dostal pěkně. ()

Reklama

Reklama