Reklama

Reklama

Noční recepční - Série 1 (2016) (série)


Epizoda 3 (S01E03)

(epizoda)
Ukázka z filmu 1

Obsahy(1)

Jonathan si svým odvážným počínáním při únosu malého syna Daniela (Noah Jupe) získal Roperův vděk a z utržených šrámů se vzpamatovává v jeho sídle na Mallorce. Zatímco Daniel si jej velmi oblíbil, čelí Jonathan značné nedůvěře Roperových mužů, zejména miliardářova pravá ruka Lance Corkoran (Tom Hollander) jej podezírá z nekalých úmyslů. První trhliny se ale začínají objevovat i v na první pohled soudržné skupině Roperových blízkých. Rodinné problémy má španělský právník Apostol (Antonio de la Torre), s manželkou Caroline (Natasha Little) příliš nevychází záletný účetní Sandy (Alistair Petrie) a tajemství skrývá i Roperova půvabná partnerka Jed (Elizabeth Debicki). (Dont)

(více)

Recenze (12)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nad "majorom korkoránom" sa zmráka. Vidno, že agenti to majú pod kontrolou a vedia, čo robia. Napínavé, chytľavé, herecky veľmi dobre vyladené. Takisto režisérsky. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela dobře se to sleduje (i díky atraktivním lokacím), ale to je zatím asi tak všechno. Jonathanův obličej už nepokrývají šrámy, ale chodí se synkem na zmrzlinu, maže partnerkám vlivných mužů záda, jiné před ním shazují šaty nebo tajně brečí do peřin. Prostě Jonathan sem dokonale zapadnul, bedlivě sleduje okolí, tváří se, že umí číst mezi řádky a jen tak mimochodem se dozví o dalším obchodu se zbraněmi („Chci být alespoň k někomu na tomto světě upřímná!“). Jako vážně? Jen miliardářova pravá ruka Corky jen podezřívavý. Zatímco v okolí Ropera se objevují potíže (záletný Sandy by mohl vyprávět), náš hrdina se v klidu producíruje po domě, který by byl beztak prošpikovaný kamerami, vždy je tam, kde probíhá nějaká důležitá šuškanda, a stěžejním hráčům se dostává zatraceně snadno pod kůži. Děj se zbytečně rozváří. Ačkoliv Susanne Bier málokdy zklamává, tady překvapivě vaří z vody a zatím z ní nějaké zásadní sdělení nevypadlo. A Hiddleston v roli agenta v utajení působí jako pěst na oko. A ta jeho nekonečná přehlídka široce sladkých úsměvů… Ajaj. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstatě další "seznamovací" díl, kde se objeví některé nové postavy, a jedna do té doby známá a hlavnímu hrdinovi nebezpečná, zmizí. Jo, čurat do moře se nevyplácí. A zjistíme něco trochu málo o vychovatelce. Jinak zde akce moc není a ani se děj nijak moc neposune. ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tom Hiddleston is not Bond part 3. Pri treťom diely už sranda bokom. Konečne sa dostávame do série prostredníctvom z popisu seriálu tak očakávanej reálnej infiltrácie pána manažéra do Laurie-ho organizácie. Manažér sa už usídľuje v blízkosti luxusného bazénu španielskeho letného sídla priekupníka so zbraňami a postupne si to tam vymeriava pre svoje najbližšie skryté účely (ja som to hovoril už pri prvom dieli, že raz do toho bazénu určite skočí!). Seriál konečne dostáva očakávané napätie. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"See, children grow up thinking the adult world is ordered, rational, fit for purpose. It's crap. Becoming a man is realising, that it's all rotten. Realising how to celebrate that rottenness, that's freedom." ()

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobne zaujimava cast ako ta minula, no v tejto casti je to stale este take spoznavacie. Som vsak rad, ze sa uz aj nieco rozbieha. Serial sa dobre pozera, no tempo je stale pomalsie. O to viac zaujme Johnatanov pokrok vo svojej cinnosti. Vysachovanie Corcorana bolo krasne spravene. ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dcera se usmívala dost nuceně. Jo i tak to může dopadnout, když se úspěšný rodič nevěnuje dceři. Johnathan byl zajímavej chlápek a teď byl v dost velkým srabu. Tak já myslel, že po sobě půjdou a on zatím Roper bude využívat Johnathanových služeb. Co to byla ta citadela…? Takže Roper přijde o všechny? Jó pití rozváže jazyk. Johnathanovi a Roperově ženě začlo harašit. Roper šuká chůvu – Johnathan bude šukat Roperovi starou? Tajná chodba v Roperově bytě byla dobrá a Johnathan byl dobrej slídil. Jett je slušná kůže. Takže Andrew Birch. Dobrá… Odkoupeno. ()

Reklama

Reklama