Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richard Roper zasvěcuje Jonathana do pravidel fungování jeho obchodních aktivit a připravuje jej na roli, kterou má sehrát v chystaném obchodu v Turecku. Dostává pro tento účel novou identitu. Jonathan postupně stále více proniká do Roperových aktivit, nachází mezi jeho blízkými nečekanou spřízněnou duši, ale jeho konflikt s Corkym se zdá být nevyhnutelný. Rex Mayhew (Douglas Hodge) je nepříjemně konfrontován se skutečností, že jeho podřízená Angela Burr je na správné stopě a Roper má nepochybně spojence přímo uvnitř MI6. (Dont)

(více)

Recenze (10)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to super. Má to nejaké mínusy, ale nie sú dôležité. Herci si užívajú, režisérka si užíva, je to zamotané, ale zároveň prehľadné a v dobrom nekomplikované. Mrazivý monológ o deťoch. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nově je z něj Andrew Birch. Dál k němu všichni mají až podezřele vřelou důvěru, zejména náklonost Jed je hmatatelná. Jen Corky je nadále skeptický a zoufalý, že jeho dosud neotřesitelnou pozici zaujímá někdo jiný (jeho fajn výstup v rybí restauraci je světlým okamžikem další z průměrných epizod). Tajní agenti vědí, že Roperovi pomáhá s nákupem z amerických a britských zbrojovek někdo zevnitř. Blízko ale zdaleka nejsou. A Andrew/Jonathan má poprvé zazářit. Roper ho postupně (kvapně) zasvětil do pravidel fungování jeho obchodů, podpis smluv v Istanbulu je nicméně úsměvný, ostatně jako celá tahle rádoby zašmodrchaná zápletka. Události skrze houževnatou Olivii Colman (ač hraje velmi dobře) mě nebaví. Nekonečně natahování už unavuje. Mnohdy je to hodně samoúčelné a hodně chtěné. Obávám se, že nahoru už se nevydrápeme. Za sebe si staromódní špionážní thriller představuju jinak. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obchod se pomalu uzavírá, věci se začínaji komplikovat na obou stranách. A mezi nimi Tom Hiddleston, který nemá cesty zpět. Jeden z těch lepších dílů, ve kterém se dost stane. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako pořád mne to nezajímá. Jeden pašuje místo traktorů zbraně a po zkušenosti s úderem v jedné škole sarin, druhý dělá jednu botu za druhou (začne si se šéfovou milenkou, klišé jak sviň, okopíruje dokumenty, ke kterým mají přístup jen dva lidé), ale celé se to pořád tváří jako cool napínák. I v Británii dělají boty - víte, že "ti za řekou" jsou celí prolezlí korupcí, ale pak ukážete nějaké ženské zpoza řeky důležité dokumenty? Ale no tak! Nějak mi ta zamotávání se přijdou samoúčelná, průhledná, chtěná, a ti lidi bez výjimky jednající ne chytře, ale jako paka. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál je epizodu od epizody lepší, napětí se stupňuje, good guys infiltrovali bad guys, jen aby zjistili, že bad guys infiltrovali good guys už dávno předtím. To je ten správný chaos, pikle se kují a nikdo nikomu nevěří, to já rád. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"He had nothing to do with it. No, that's not the point at all. He started selling sarin... after that event. Because of it. He saw what I saw. He saw a hundred and twelve children and fifty-eight adults and he thought: "business". That's the Richard Roper I know." ()

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto diely sa uz veci fakt pohnu a hned aj celkom slusne zamotaju. Ubehlo to rychlo, cize nenudil som sa. Len tou mileneckou zapletkou som bol trochu sklamany. Fakt som dufal, ze v tomto ma Night Manager prekvapi, zial. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

You had one job - don't screw her... He did 🤷 Adam len nesmel jesť zo zakázaného ovocia. A on jedol. Táto zápletka mi príde dosť vykonštruovana lebo hlavný hrdina dokonca opakuje túto chybu po Kahire zas a znova. Potom sa už nečudujem že nedokáže narýchlo odpovedať na otázku aké má neduhy. Prečo nie gambling? Kasíno? Duh 🙄 ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hiddelstona po-ma-lu mele mlýnský kolo. Proč mám pocit, že kolo ovládá Roper a tlemí se hadrovýmu Hiddlestonovi do ksichtu? Lance Corcoran se snažil Birchovi pomoct. "You´ve got fish?" Lobster salad. Istanbulský přístav solidní. Takže obchod pomalu uzavřen. Co říkala Angela o Roperovi bylo dost zajímavé. Copak Angela nechápe, že se bez Johnathana neobejde? ()

Reklama

Reklama