Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kruh se uzavírá a Jonathan se po letech vrací do Káhiry, kde to všechno začalo. Na scéně se znovu objevuje Freddie Hamid a do Egypta se přesouvá i vyšetřovací tým Angely Burr, který ale po neúspěchu v Turecku disponuje jen velmi omezenými prostředky. Přesto se rozhodnou realizovat odvážný plán s cílem dopadnout konečně Ropera při činu. Ten už je ale blízko k odhalení zrádců ve svém týmu... (Dont)

(více)

Recenze (11)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitné zakončenie, akurát sa mi nepáčili pootvorené zadné vrátka a jednak mi to prišlo u niektorých vedľajších postáv nedokončené, proste zmizli z deja a bodka. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jo, finále je tady. Slabé a nevěrohodné. Všechno započalo v Káhiře a vše v ní také skončí. Do Egypta se přesouvá i značně osekaný vyšetřovací tým Angely. Roper je dál podezřívavý k Jed (bacha, má na to své špehy), ta dál vysílá (ne)nápadné romantické pohledy k Jonathanovi/Andrewovi, zatímco ten se jí (ne)nápadně letmo dotýká. Bože. Každopádně se musíme prokousat ke spravedlnosti a potrestat darebáky, jenže..!? Ano, Andrew pronikl do Roperových obchodních aktivit, ale že by mu nechali volné ruce (žádné další zabezpečení) s tučným bankovním účtem? Proč sype starému známému cosi do whisky, když ho pak stejně uškrtí (kdyby jeho akce nevyšla, na koho by asi padlo podezření)? Proč zůstane Angela jen u postřelení nohy (dotyčný přece může dál páchat zlo)? A co to divadlo s kódem od sejfu a snídaní? A proč Roper odhalí zrádce ve svém týmu před veledůležitým obchodem? A proč vlastně Jonathan nesdělil hlavní důvod, proč to celé podstoupil? Nuda, šeď. Gradace se divák nedočká ani v závěru. Nechápu to oslavování scénáře. Hugh Laurie je nakonec jen bezmocná kočka. Celkově je to nemilé překvapení, protože hra s divákem šla Susanne Bier vždy poměrně znamenitě, její postavy v minulosti dýchali autenticitou, herci zase pro film, tady ale bývalá signatářka Dogmy s realistickým pohledem na svět nečekaně selhává. Vím, že ty dvě hvězdy jsou kruté, ale prostě to tak cítím. ()

Reklama

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Angela je nedůvěřivá a evidentně je v tom sama, protože papíry Tradepassu se jeví jako pravé. Zásilka připravena, platba provedena. Bavily mě scény s ruletou. Angelina akce „sejf“ mi přišla celkem nebezpečná. Byla v tom ovoci kamera? Freddy byl skvělej. Roper se fakt nebál ničeho. Zrádci odhaleni? Odhalení Johnathana nepřekvapilo. Pěkně Angela! To teda byla rána - hlavně pro Ropera. Závěr fakt nepřekvapil. Spravedlnosti bylo učiněno zadost. ()

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na zaver som dufal v nieco velkolepe. Zial skoncilo to tak ako to zacalo - bez akcie. Najviac ma bavilo ako vysachovali "tych za riekou". Na dnesnu dobu to bolo vsak akosi jednoducho ukoncene. Ani nezomrel nikto, a len jeden vybuch? To kde sme? :-) Bloncku by som urcite obetoval keby to je na mne. Serial ma bavil, no ta casta absencia akcie bola na skodu. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama