Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Jonathan Pine (Tom Hiddleston) je hotelový recepční, který dříve sloužil v armádě. Důstojnice britské tajné služby, agentka Burrová (Olivia Colman) ho přiměje ke spolupráci. Má za úkol zjistit, co má anglická a americká tajná služba společného s ilegálním obchodem se zbraněmi. Jako krytý agent se musí dostat do co nejtěsnější blízkosti mocného obchodníka se zbraněmi Richarda Onslowa Ropera (Hugh Laurie), jeho přítelkyně Jed (Elizabeth Debicki) a jeho společníka Corcorana (Tom Hollander). (AMC Czech)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (239)

liskam 

všechny recenze uživatele

Už jsem za polovinou a né a né se do tohoto seriálu položit. Nějak těm hercům ty jejich role nevěřím,celé mi to přijde umělé, hrané hlavně na efekt. Uvidíme až tuto miniserii dokoukam jestli se to nezlepší , v tuhle chvíli ale jen nějakých 57% Souběžně s touto 6dílnou jednohubkou sleduji seriál Taboo a to je úplně jiná káva. :) ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Špionážna zábava, ktorá sa v podstate zaobíde bez akčných scén a atmosféru buduje prevažne cez dialógy? Prečo nie, obzvlášť ak ju drží sebavedomá réžia a skvelý herecký súboj dvojice Hugh Laurie a Tom Hiddleston. Jeden hrá presvedčivo chladnokrvného obchodníka so smrťou, druhý zase variáciu Jamesa Bonda. Menších výhrad mám viacero, inak však ide o sympatický oldschoolový thiller zasadený do moderných kulís a podporený výborným finále. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá konverzační, špionážní jednohubka, která je z počátku trochu pomalá, ale v závěru úročí každou atmosféru vykreslující minutu. Lauriemu role obchodníka se smrtí sedí jako ulitá. Fotky s černými dětmi, z něj málem dělají humanistu. A Hiddleston se z počátku nezdál, ale blíže závěru prokazuje své kvality. Asi bych si ho jako Bonda dokázal představit. Poslední dva díly jsou dokonalost sama. Na le Carrého poměrně nečekané finále. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Jeden má vždycky nesmírnou radost, když filmaři sáhnou po le Carrého skvostných knihách, když však pak s hrůzou v očích zjistí, že pracky toho, kdo tady bude adaptovat, patří dánské überkýčařce a nevyzpytatelné režisérce Suzanne "Já od nikoho neopisuju" Bier, to pak všechna očekávání zvláště spojená s luxusním obsazením v podobě Hugha "navždy House" Laurieho, který jako geniální castingový tah coby záporák prostě táhne, a Toma "Lokiho" Hiddlestona zase rychle odezní, zvlášť když post fatálně důležitého scenáristy okupuje naprosto neznámý Brit David Farr.. Nicméně nechci stahovat kalhoty a vystrkovat na Suzzie řiť, když brod je ještě daleko, a tak do téhle zbrusu nové série prostě naskočím.. Jakkoli pilot vypadal hodně nadějně, leč v docela jiném smyslu, protože Bier se prostě nezapře, cítím, že tenhle projekt bude průšvih.. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ja nie som až takým veľkým fanúšikom seriálov, ako som filmovým nadšencom, no občas sa pritrafí niečo, čo ma zaujme a rozhodnem sa na to pozrieť. A presne do tejto kategórie spadal seriál "The Night Manager". Veľmi dobrá thrillerová atmosféra, fantastický výber hercov do týchto rol a vynikajúca charizma, ktorú majú tak ako Laurie, rovnako aj Hiddleston. Okrem toho vedia perfektne spolupracovať a veľmi dobre fungujú spolu. Je radosť ich oboch sledovať. Má to vynikajúce otvorenie, ktoré človeka navnadí a absolútne dokonalý záver, ktorý si užijete podľa mňa náramne a budete od radosti kričať - "Paráda!" Atmosféra seriálu je skvelá a neustále človeka fascinuje. Titulky sú podľa mňa jedny z najlepších, čo som mal možnosť vidieť a to je čo povedať. Plus veľmi dobrý thriller s príbehom, ktorý sa neustále posúva dopredu a dopredu a len človek čaká ako to dopadne. Pretože stať sa môže čokoľvek. A máme tu aj skutočne efektnú šou plnú výbuchov, ktoré pôsobia oveľa lepšie, než väčšina výbuchov, ktoré je vidno v seriáloch. Ak ste fanúšikom krimi a thrillerov, tento seriál náležite oceníte a rovnako ho tak oceňujem aj ja. Hodnotenie: A+ ()

Galerie (146)

Zajímavosti (20)

  • Ve čtvrté epizodě první série se v cameo roli objeví autor předlohy John le Carré; a to sice v michelinské restauraci jako host, kterému se hlavní hrdina omlouvá za způsobené potíže. (DaViD´82)
  • Adaptácia scenáristu Davida Farra je aktualizovaná do doby produkcie tohto televízneho seriálu a nie je zasadená do obdobia zdrojového románu Johna le Carrého z roku 1993. (Arsenal83)
  • Roperova (Hugh Laurie) vila se jmenuje Sa Fortaleza en Pollensa, je postavená na Mallorce a jedná se o nejdražší prodanou nemovitost ve Španělsku, kterou v roce 2015 koupil britský bankéř za 40 miliónů eur. Vila byla původně postavená v roce 1628 jako pevnost, která měla pomoct v obraně proti pirátům. Do podoby luxusní rezidence ji nechal přestavět argentinský malíř Roberto Ramauge kolem roku 1920. Kromě původní pevnosti nabízí rezidence dalších 6 samostatně stojících domů. (Miro_CZ)

Související novinky

Koruna našla princeznu Dianu

Koruna našla princeznu Dianu

17.08.2020

Tvůrci seriálu Koruna od Netflixu pokračují v obsazování budoucí páté a šesté série a po oznámení Jonathana Pryce v roli prince Filipa nyní přichází pravděpodobně ta nejzásadnější castingová novinka.… (více)

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

08.11.2018

Susanne Bier (Druhá šance, Bird Box) naposledy vyhrála Emmy za režii všech dílů oceňované televizní minisérie Noční recepční. Po dvou letech a celovečerním filmu pro Netflix se teď vrací, aby spolu s… (více)

Noční manažer má následovníka

Noční manažer má následovníka

17.01.2017

Loňská špiónská minisérie The Night Manager si odnesla domů tři Zlaté glóby. Televizní stanice AMC a BBC proto neváhaly a oznámily adaptaci dalšího románu Johna le Carré. Tentokrát se bude točit… (více)

74. Zlaté glóby - výsledky

74. Zlaté glóby - výsledky

09.01.2017

Bezkonkurenčním vítězem letošních Zlatých glóbů se stal muzikál La La Land. Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu film sedmkrát nominovala a sedmkrát ocenila. Nejlepší film - komedie nebo… (více)

Reklama

Reklama