Reklama

Reklama

Recenze (13)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Úvodní monolog se letos tolik nepovedl ale naštěstí to hodně zachránily výstupy Kristen Wiig a Billa Hadera, Anny Faris a Chrise Pratta, děkovačka Kevina Spaceyho, Rickey Gervais, sestřih George Clooneyho, George Clooney, manželka George Clooneyho a .. ale jo, vtípek s "glóby" od Rennera mě taky dostal. K cenám no comment, angry rant příjde až u Oscarů... ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Plusy - část úvodního monologu (Bill Cosby), Ricky Gervais, glóby Jennifer Lopez, Clooney. Mínusy - Tina Fey, Amy Poehler, korejská novinářka. Plusy (výsledky) - Grandhotel Budapešť, Frank Underwood, Simmons, Keaton. Mínusy (výsledky) - Redmayne, Linklater, Chlapectví. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Díky bohu všem těm, kteří na pódiu předvedli víc než jen utahanou děkovačku se spoustou jmen. Potěšili kupříkladu Kevin Spacey nebo J. K. Simmons, herecké kategorie se mi obecně zamlouvaly, i když cena pro hlavní ženskou hereckou kategorii pro Rosamund Pike by odčinila ono trestuhodné ignorování Zmizelé. Potěšilo pár momentů, které uvolnily „napjatou“ atmosféru, Clooney nakonec ok, jen ta cena mi přijde s ohledem na jeho věk poměrně předčasná. Benedict Cumberbatch, který se „jakože“ přihlásil o seznámení s Jennifer Aniston, fajn, jeho Kód Enigmy bych také rád viděl „výš“. Pro mě znovu příjemné setkání s těmi, které má filmový fanoušek tolik rád. Když srovnáme s tuzemskými předávacími večery, reakcí publika, celkovou šťávou a atmosférou, nelze nedat minimálně tři hvězdy. Já budu ještě štědřejší. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Rok od roku cim dal vetsi nuda a otrava. Jestli to do pristiho roku nepolejou nejakou necekanou svecenou vodou, tak uz to bude na odpad. 1/10 ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Každoroční rutina, tentokrát ale nějak bez života a toho "správného" humoru. Holky by potřebovaly vystřídat, těch pár minut s Gervaisem bylo asi nejlepších. Ocenění Grandhotelu Budapešť příjemně překvapilo, stejně tak cena za scénář k Birdmanovi. A doufám, že si Michael Keaton tu nominaci promění i na Oscarech, je to borec. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tina Fey a Amy Poehler opět nepředvedli nic nového ani překvapujícího. Opět stejné moderování jako minulé ročníky. Vítěze jsem tak nějak předpovídala. Boyhood je určitě letošním filmem cen. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Úvodní monolog se mi líbil, pokračuje se v uvolňování hranic a urážení celebrit. Jinak průběh celé show naprostá klasika, vtipné momenty se najdou. Velmi se mi líbila děkovačka Clooneyho. ()

AduskaV 

všechny recenze uživatele

Rok od roku je to předávání méně suché. Improvizace tomu sedí víc než jen "Here are the nominees and the Golden Globe goes to...." Jediná škoda opět byla, že závěr uspěchali. Kdyby radši zredukovaly reklamy.... Jinak Tina s Amy se mi jako moderátorky líbí :) A Gervaisovi bych zakázala alkohol....to neumí udělat po tolika letech jiný vtip? ()

_ksilt 

všechny recenze uživatele

Letosni rok jedznoznacne nejslabsi ceremonial. Prekvapeni na poli ocenenych, favoriti odesli z prazdnou. Kevin Spacey rulez, Boyhood skvela prace. Zamrzela me Imitation Game. Tak nejak tusim, ze letosni Plesouni se budou v ocenenich zajimave rozchazet. A bude tak dobre. ()

rekkky 

všechny recenze uživatele

Každoročně opakující se předávání cen, které udílí Hollywood Foreign Press Association, se naštěstí neobešlo bez několika zapamatování hodných okamžiků, ale bylo jich jako šafránu. Jako příklady lze uvést úvodní řeč od Tiny Fey a Amy Poehler, Ricky Gervais a jeho humorná vložka před předáním ceny, děkovná řeč, kterou pronesl Kevin Spacey, ale to je z těch tutových asi tak vše. ()

MiniMer 

všechny recenze uživatele

Hlavní dvojice je mi, bohužel, nesympatická, celkově řadím tenhle ročník k těm méně povedeným. Většina mých favoritů nevyhrála, potěšila mě snad jen výhra The Boyhood a Kevina Spaceyho, tak alespoň že se tam moji oblíbení ukázali. ()

Reklama

Reklama