Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zlodejíček Joseph Komalschek bol odsúdený na 30 rokov väzenia za vraždu mladej ženy a jej malého dieťaťa. Polícia počas vyšetrovania usúdila, že ich telá sú s najväčšou pravdepodobnosťou ukryté v podzemnom systéme opustených banských chodieb pod mestom. Nikdy sa však nenašli. Keď sa Komalschek po prepustení z väzenia vráti do mesta, medzi obyvateľmi prepukne panika - obávajú sa, že by svoj čin mohol zopakovať. Tomu by mal zabrániť mladý policajt Tommy, ktorého úlohou je Komalscheka sledovať. (STV)

(více)

Recenze (8)

nascendi 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne hlúpučký film. K takému sa dostanem iba vtedy, ak si nevšimnem, že na 82 % sa poskladalo iba 33 užívateľov. Keď som videl tých troch sherlockov, ako sledujú invalidného zločinca, spomenul som si na Formanovho Černého Petra. Lenže to bola komédia a títo to mysleli vážne. Jedna hviezdička z milosti je za "Shimanského". ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době v tv dobrá kriminálka.začátek se mi trošku nezdál ale pak nastal zlom a film nabral grády.A Georgovi to hrálo až do posledního dechu.Škoda že Němci natočí spoustu škváru.Scénáře napsané přímo jemu na tělo měly vždy úspěch.Jiskra v očích v jeho letech ....to se nedá přimalovat ta tam byla. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

U téhle kriminálky na mě tentokrát rušivě působil dabing. Jinak tématicky velmi dobré a i když se některé události daly trochu vydedukovat, tak jsem stejně byla zvědavá, jak to ten propuštěný vězeň nakonec vyřeší. ***/****..(oprava, film zaměněn původně s jiným, ale se stejným názvem) ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu nádhera. Naprosto dokonale napsaný chytrý scénář vyprávějící doposledka ne zcela předvídatelný příběh o vině, zášti a odpuštění. Skvěle zrežírované a výtečně zahrané. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jeden z posledních kousků mistra Götzeho, který tady hraje postavu opředenou tajemstvím, stejně jako jeho sousedé. Člověk tak trošku tuší kam to všechno bude směřovat, ale stejně je to divácky docela přitažlivý, protože každej chce znát tu pravdu, která je tam někde venku a mít jí potvrzenou. Götze i na sklonku kariéry výbornej, škoda některých věcí ve scénáři, protože to bylo trošku přes pás. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama