Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Superhrdinka Vixen, vlastným menom Mari McCabe (Megalyn Echikunwoke), bojuje proti zločinu s pomocou schopnosti napodobňovať vlastnosti zvierat. Touto nadprirodzenou silou disponuje vďaka africkému totemu, ktorý schopnosť prepožičiava iba jednotlivcom odhodlaným ochraňovať slabších.
Rovnomenný seriál sa odohráva v rovnakom vesmíre ako Arrow (od r. 2012), The Flash (od r. 2014) a Legends of Tomorrow (od r. 2015). (Chochi)

(více)

Recenze (12)

jh666 

všechny recenze uživatele

Tak po finále musím jít s hodnocením dolů. Na to, jak to CW propagovala je to opravdu slabé. Děj nic moc (co taky čekat, když trvá celý seriál něco přes půl hodiny). Animace docela ujde, ale to je tak všechno. 40 % ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

No když se všechny ty díly pustí najednou, přeskočíte titulky a koukáte se na to jako na 25 minut dlouhý animák, tak je to úplně v pohodě. Takže je velká škoda, že CW nepojali Vixen jako plnohodnotný seriál, ale to se možná změní, když se teď objevila i v Arrowovi. ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Jednohubka, na kterou se i přes pěknou animaci (až na toho Cisca teda) nemám chuť podívat znova. Příběh je už instant classic, ale i té akce je nějak málo. Tak mě napadlo, jak by seriály Arrow a Flash vypadaly jako animáky s půlhodinovými epizodami? 4/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem klasický a nemůžu si pomoct, ale ohraný příběh o tom, jak se zrodí hrdina. Tohle má něco ze Storm, něco z Black Panthera, akorát je k tomu přidána magie, nebo něco takového. Hlavně že má hrdinka cool jméno. Nepřináší to nic nového a není to ani moc zábavné, hlavně že se tam objeví nějaký známější superhrdina. ()

SamVimes 

všechny recenze uživatele

Vixen se může chlubit obstojnou animací, příliš nezaostává za standardy, na něž jsme zvyklí z direct-to-video DC animáků. Podstatně víc to bohužel skřípe po scenáristické stránce, příběh je převážně směsí obvyklých klišé superhrdinských originů. A to už se prostě po všech těch Spider-Manech, X-Menech a marvelovkách okoukalo. Co naopak komiksového fanouška rozhodně potěší, je hostování Flashe a Arrow i s jejich vědeckými pomocníky a hlavně dabing příslušných televizních hvězd. Vixen není žádná pecka, kterou byste nesměli minout, ale taky není špatná. Jestli vás baví nenáročné televizní komiksy od CW, klidně si touto websérií zkraťte čekání na další epizodu, vzhledem k rozsahu se opravdu nejedná o žádnou velkou časovou investici. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Po druhé sérii srážím ještě jednu hvězdičku dolů. Je to takový nijaký. Jako seriál o ničem. Jako bonus k CW seriálům také velmi podprůměrné. ()

Filipus Muff 

všechny recenze uživatele

|1. Série|: Animace sice hezká, ale příběhová linka se s nějakým Arrowem nebo Flashem nemuže vůbec rovnat. No ale jelikož má každej díl 4-5 minut tak se od toho ani moc očekávat nedalo.. /// jinak velké dík jh666 za CZ titulky.. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Člověk od toho sice nic moc nečekal, ale i tak po skončení první série je na jazyku patrná pachuť zklamání. Námět hrdinky, která dokáže napodobovat silné stránky všech zvířat působí celkem zajímavě, a propojení s Flashem a Arrowem taky není na škodu, ale celkově to pak za nic nestálo. Animace s dabingem působí ještě dobře, ale vyprávět nějaký smysluplný příběh na slabých 3-4 minutách prostě nejde (navíc upřímně za moc ani nestojí). Tohle lidi zkouknou nejspíš jen díky fanouškovství k výše uvedeným hrdinům, protože jako samostatný "zdroj zábavy" to fungovat opravdu nemůže. 30% ()

viky13 

všechny recenze uživatele

Tenhle doplněk nepostrádá dobré obsazení ani dobrý námět, nicméně je to jedno superhrdinské klišé za druhým. ()

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

Vlastne celkem vpoho jednohubka, ktera predstavuje Vixen jeste predtim, nez se jeji hrana podoba objevi v Arrowovi. Postava je to opravdu zajimava a animace neurazi, nicmene i tahle miniserie bohuzel trpi typickym neduhem Berlantiho univerza - odflaknutym scenarem. ()

JG9 

všechny recenze uživatele

1.Série: Hodně fajn záležitost z pěknou animací...6/10 Hodnocení dílů:1:3*,2:3*,3:4*,4:4*,5:3*,6:3 2.Série: 6/10   Hodnocení dílů:1:2,2:3,3:4,4:4,5:4,6:3 Celý seriál dle mého názoru fajn záležitost s pěknou animací(až na Cisca) který docela dost doporučuji.6/10 ()

Reklama

Reklama