Reklama

Reklama

Nisennen no Koi

(seriál)
  • Japonsko 二千年の恋 (více)

Obsahy(1)

V tomto jedenáctidílném japonském seriálu si Takeshi Kaneshiru zahrál utajeného zabijáka, který pro vládu vraždí lidi. Časem už se naučil nehledět na nic jiného než na poslání, ale jednou je mu přikázano odstranit zrádce, z kterého se vyklube mladá dívka Rieru (Miho Nakayama). Zabiják se do ní zamiluje... a od té chvíle musí hrát podle pravidla "proti všem." (Morien)

(více)

Recenze (2)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál jsem sledoval tak možná už i před rokem? Každopádně po několika prvních slibných dílech, mě to celé přestalo bavit, byť Miho Nakayama je kočka a Takeshi Kaneshiro hrát umí. Jenže hrajte slušně, když máte blbý scénář, dochází k naprosté sterilitě, ztrátě napětí, je to celé takové nemastné, neslané, matné, ach jo. A to jsem se původně na tu sérii tolik těšil. ()

Narciska

všechny recenze uživatele

Nikde jsem nenašla titulky, což je škoda, neboť to vypadalo zajímavě natolik, že mě jejich absence a nesrozumitelná japonština neodradily od shlédnutí 1. dílu, v čemž bych ráda pokračovala a k porozumění není vždy slov potřeba, ale přece jen... Jako třešničku na dortu uvádím, že jsou oba velmi krásní a z jejich herectví jim lásku věříte, věříte jim prostě vše. Tak třeba v jiném filmu. ()

Reklama

Reklama