Reklama

Reklama

Neuvěřitelný týden

(pořad)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 1

Obsahy(1)

Chcete vědět, jak to bylo doopravdy? Petr Jablonský se svými hosty shrne události uplynulého týdne. (TV Barrandov)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (19)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Och, Sandra Nováková sekla s Ordinací a dělá teď pro Barrandov tuhle sympatickou pakárnu, proč ne. Sice mi to strašně připomíná Tele Tele, Sandra ale na rozdíl od Žilkové není trapná. A Jablonský je vážně vtipný, jeho parodování Zemana mě málem smíchy přimělo spadnout z postele, když jsem na tenhle bizar narazil. V současnosti asi jediný sledovatelný pořad na Barrandově, z jejichž dramaturgie mi je jinak dlouhodobě na zvracení. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

V prvních asi čtyřech dílech velmi svěží satira, která ale postupně bohužel zeslábla. Petr Jablonský je skvělý imitátor a komik a má také herecký talent. V Neuvěřitelném týdnu mě rozesmál mnohokrát (Miloš Zeman řídí autobus nebo zabíjačku, případně seznamuje Číňany s Krtečkem, Václav Klaus podepisuje knihu, Andrej Babiš dělá cokoliv, Ladislav Špaček vaří podle etikety, Jiří Paroubek připravuje k obědu ufouna...) a scénky, které vymyslí, mají ten potřebný kousavý podtón. Ovšem pravdou je, že by Jablonský potřeboval pořádného partnera, protože takhle všechno leží jen na něm a roztomilé Sandře Novákové a kdykoliv se o humor pokusí některý z jejich kolegů (třeba to individuum imitující Dana Nekonečného, což je neskutečné peklo), končí to v lepším případě rozpačitým úsměvem. Nicméně v porovnání s žumpou Pečený sněhulák je Neuvěřitelný týden pořád takřka milionová záležitost. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Politická satira ??? Nejde o to, že je nekorektní, neboť nekorektnost je její součástí, ne-li přímo její podstatou ... navíc lze dost těžko požadovat po politické satiře něco, od čeho se v současné době zcela oprostila bezpáteřní "veřejnoprávní" média. Nicméně pravdou zůstává, že neuvěřitelně trefné scénky jsou bez pardonu shazovány do zapáchající televizní žumpy scénkami neuvěřitelně trapnými a neuvěřitelně hloupými, takže globální úroveň neuvěřitelného rádoby vtipného mišmaše je ve výsledku mizivá. Viděla jsem pár neúplných dílů ... a nějak mě přešla chuť si ten kulturní zážitek zopakovat. Za svým hodnocením si stojím - jde o jeden z mála pořadů, které nemusím pravidelně sledovat, abych si na ně utvořila názor. ()

chrustie 

všechny recenze uživatele

Jenom proto, ze se mi tahle narychlo vytlacena, nepromyslena a nudna sracka nelibi, jsem skarohlid. Tohle Ceske sode nesaha ani po kotniky a co je horsi, tak se to nehrabe ani na celkem prumerne Tele Tele. Scenky jsou blbe, trapne a prvoplanove cili na tu nejjednodussi cast obyvatelstva s TV prijimacem. Vic by tomu slusela stopaz na 10 minut po zpravach na uroven jednoho - dvou skecu. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Na české poměry dobré. Měřit se s velikány (a mými oblíbenci) Jonem Stewartem, Stephenem Colbertem nebo Johnem Oliverem zatím ještě nemůže, ale jako krok od čistě humorného Tele Tele směrem k politicko-novinářské satiře to považuji za správný krok. Petr Jablonský i Sandra Nováková jsou zdatně aktuální. Konkurenční Pečený sněhulák mě bohužel vůbec nebaví. Snad jim ty neuvěřitelné týdny vydrží dlouho, kauz je dost, zpráv také, ten správný humor nastane, až se bude moci prohrabávat velký archiv zpráv i scének a chytat protiřečení nebo případné nevědomé splněné předpovědi. Zatím silné 3 hvězdy, přeji jim sehnat co nejlepší scénáristy a cestu na sledovanější televizi, pokud jim nezačnou mluvit do tvorby scének. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Sandra Nováková během natáčení pořadu otěhotněla. Patrné je to v epizodách 20. až 24. na velikosti břicha. Ve 20. díle tohoto faktu bylo využito v jedné narážce v souvislosti s moderátorem Karlem Vítamvás (Petr Jablonský). (TomasSlach)
  • Pořad vzniká vždy aktuálně v týdnu, kdy je vysílán. Je tomu tak proto, aby události v něm byly co nejaktuálnější. Pořad se natáčí jeden den. (mazadlo)

Reklama

Reklama