Reklama

Reklama

Zpívej

  • USA Sing (více)
Trailer 12

Podnikavý koalí chlapík jménem Buster Moon má poslední šanci zachránit divadlo, které zdědil po svém otci. Všechno vsadí na jednu kartu, na velkolepou talentovou pěveckou soutěž, jakou svět ještě neviděl. A stejně jako je pestré složení zvířecích soutěžících, je pestrý i jejich repertoár, který se rozpíná od Franka Sinatry po Lady Gaga. Možná by ta Busterova talentová show nebyla tak velkolepá, kdyby se jeho věrná sekretářka slečna Crawlyová (chameleónka s velmi neposednýma očima) nespletla ve výši finanční odměny pro vítěze na letácích, jimiž pak zaplavila město. A tak se v den soutěže před Busterovým divadlem dlouho před jejím zahájením vytvoří dlouhatánský had snílků, kteří věří ve vítězství. Mezi nimi čekají i očividné talenty, jimž ve hvězdné kariéře dosud bránil osud. V případě opičáka Johnnyho má podobu jeho otce, proslulého gangstera, který synův zpěv neuznává, protože banka se s ním vykrást nedá. Rosita je zase tak zaměstnaná řáděním svých malých prasátek, že si může zpívat maximálně v kuchyni u dřezu, a hlasově dokonalá slonice Mína ze sebe před lidmi nedokáže vydat ani hlásek. Jenže když máte sen, měli byste za ním jít, i kdybyste měli při svém snažení na chvíli padnout. Jak říká Buster Moon: „Na tom, že dopadnete na dno, je nejlepší to, že dál už vede cesta jenom nahoru." (CinemArt)

(více)

Videa (20)

Trailer 12

Recenze (275)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Animace byla sice provedena pěkně, ale příběh mě nezaujal vůbec ničím. Mně už docela stačí, že se v různých komerčních televizích hledají talenty a superhvězdy, takže filmy s touto tématikou mi přijdou zbytečné.Vzhledem k tomu, že jsem se nebavil a doufal v brzký konec, myslím, že jsem filmu udělil o jednu hvězdičku víc, než si zasloužil. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Animáky mám rád, hudbu taky, zvířata tak nějak taky. Takže tohle je naprosto ideální kombinace/mix, který byl předurčen k mému zájmu. Písničky jsou s chytlavou animací perfektně zpracovány. Příběh je sice průměrným animákovým dětským příběhem (s fajn vtipy) a mě to nevadilo. Největší překvapení pro mě však bylo zjištění o obsazení, (protože jsem to viděl s dabingem) protože takový nával známých herců jsem opravdu nečekal. Moc zábavná blbinka. ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Snad ani jedna píseň originální, představení těch "hlavních" hned na začátku, takže o 20 minut později na konkurzu bylo naprosto jasné, kdo bude vybrán, žádné napětí, všechny songy hrozně kraťoučké, žádné příběhy do hloubky, jen povrchní, nesympatická většina postav, spousta nelogičností a až moc dlouhá délka celého snímku. Nejvíc mi na tom vadilo, že se tam každé 2 minuty střídaly samé hity. Autoři dle mého měli seznam 100 songů, ten náhodně pouštěli a do toho udělali "animovaný příběh"... Trochu přeháním, vím, ale fakt mě to medilo. Za KLADY považuju hlavně konec. Poslední představení mělo něco do sebe, rozuzlilo se tam pár věcí, bylo vtipné, songy nebyly až tak známé, ale seděly a celkově... Dobré zakončení. Ale vše, co k tomu vedlo, nuda nuda, šeď šeď. Zklamaných 35 % ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nemám pěvecké soutěže moc v lásce, ale dceři se to zdá se líbilo takže asi v pohodě. Zvířata jsou správně bizarní, chameleonka z nich jednoznačně vede. Precizně poskládaný soundtrack pak tahá celé finále. Scény s útěkem táty opice z vězení s podkresem od Eltona jsou dost povedené. + Skvělý Frank na závěr... Hvězdné obsazení jsem neslyšel, u pohádek je u nás nepřekvapivě preferován dabing. ()

epicek 

všechny recenze uživatele

Hodně milé překvapení! Moje skepse se vytratila po úvodní půlhodince a celou tuhle jízdu jsem si náramně užil. Takový Zootropolis skřížený se Superstar. Co musím hlavně vyzdvihnout je výběr songu, který byl vážně průřez všemi obdobími až po to dnešní. Příjemný animák ale určitě ne takový ze kterého budete odvařeni pokaždé, když si na něj vzpomenete. Has anyone seen my glass eye? ()

Galerie (82)

Zajímavosti (16)

  • Čtyři synové režiséra Gartha Jenningse v originálním znění nadabovali některá Rositina selátka. (Endavour)
  • Ve filmu zazní přes 80 hudebních hitů od 40. let minulého století po současnost. (filmsim)

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Reklama

Reklama