Reklama

Reklama

Zpívej

  • USA Sing (více)
Trailer 8

Podnikavý koalí chlapík jménem Buster Moon má poslední šanci zachránit divadlo, které zdědil po svém otci. Všechno vsadí na jednu kartu, na velkolepou talentovou pěveckou soutěž, jakou svět ještě neviděl. A stejně jako je pestré složení zvířecích soutěžících, je pestrý i jejich repertoár, který se rozpíná od Franka Sinatry po Lady Gaga. Možná by ta Busterova talentová show nebyla tak velkolepá, kdyby se jeho věrná sekretářka slečna Crawlyová (chameleónka s velmi neposednýma očima) nespletla ve výši finanční odměny pro vítěze na letácích, jimiž pak zaplavila město. A tak se v den soutěže před Busterovým divadlem dlouho před jejím zahájením vytvoří dlouhatánský had snílků, kteří věří ve vítězství. Mezi nimi čekají i očividné talenty, jimž ve hvězdné kariéře dosud bránil osud. V případě opičáka Johnnyho má podobu jeho otce, proslulého gangstera, který synův zpěv neuznává, protože banka se s ním vykrást nedá. Rosita je zase tak zaměstnaná řáděním svých malých prasátek, že si může zpívat maximálně v kuchyni u dřezu, a hlasově dokonalá slonice Mína ze sebe před lidmi nedokáže vydat ani hlásek. Jenže když máte sen, měli byste za ním jít, i kdybyste měli při svém snažení na chvíli padnout. Jak říká Buster Moon: „Na tom, že dopadnete na dno, je nejlepší to, že dál už vede cesta jenom nahoru." (CinemArt)

(více)

Recenze (275)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $75miliónovTržby USA $270,395,425Tržby Celosvetovo $634,151,679Tržby za predaj Blu-ray v USA $42,522,946Tržby za predaj DVD v USA $25,689,218║ Určite som čakal lepšiu razanciu piesní a nie len úryvkov v prvej polovici a taktiež viac zábavných scénok, animácia v pohode. /videl v kine: 60%/ ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Animovaná indoktrinace televizním showbyznysem a okatá adorace toho nejpokleslejšího z hudby, totiž středního proudu. Nevkus je třeba dostat do dětí v co nejútlejším věku. Podávejte spolu s konzumací nováckých estrád a televizních talentových soutěží... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Universal // Počet premietajúcich kín v USA: 4,029 // Otvárací Víkend v USA: $35,258,145 // ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemná zábavná pohádka, která mixuje dva fenomény dohromady a to zpívající televizní soutěže a zvířatka, která v poslední době budují svou silnou Anime základnu. Je to moderní, vtipné i hezky napínavé. Animace je solidní, písničky mainstream, ale dobře zazpívané a charaktery jednotlivých zvířatek jsou více než zdařilé. Zábava jak má být. 80% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nikdy nedovoľ strachu, aby ti bránil v robení toho, čo miluješ.“ Ja vlastne ani neviem. Pekná animácia a chytľavé pesničky, ale aj strašne predvídateľný scenár, nabádanie na škaredé konanie (utajovanie zásadných udalostí pred manželom a spolupracovníkmi, vytváranie dlhov a ich neplatenie) a nie príliš sympatické postavy (nakoniec sa zdá, že najlepšími postavami sú veselé „Japonky“ a bezstarostný Gunter a to z toho dôvodu, že len bavia a neriešia otravné osobné problémy). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Strach je mocný, ale sny jsou mocnější." Vyhraje zbankrotovanou Koalou řízenou Superstar Gorilák, Prasata, Slonice, Myšák či Dikobrazice? Ano, správně, je to úplně jedno. Tady totiž jde o prezentaci světových hitů, při kterých mají malí, velcí, kypří i tencí rozhýbat své šunkofláky a to se u mě podařilo tak napůl. Šunky se hnuly, fláky nikoli a já nadále dávám přednost poněkud méně animovaným interpretům. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Tak jsme si zazpívali, vzpomněli na staré „klasiky“. Ale to je tak vše. Zbytek je vlastně hodně průměrný. Pro děti, na nějaké deštivé odpoledne, pro milovníky animáků tohoto typu. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nemám pěvecké soutěže moc v lásce, ale dceři se to zdá se líbilo takže asi v pohodě. Zvířata jsou správně bizarní, chameleonka z nich jednoznačně vede. Precizně poskládaný soundtrack pak tahá celé finále. Scény s útěkem táty opice z vězení s podkresem od Eltona jsou dost povedené. + Skvělý Frank na závěr... Hvězdné obsazení jsem neslyšel, u pohádek je u nás nepřekvapivě preferován dabing. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nábor do superstar pro další generaci? :D Hodně jsem doufal, že nedostanu další paskvil po vzoru mazlíčků a naštěstí se tak nestalo. Ten soundtrack musel vydělat víc než samotný film, protože o tom to celé je...7/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Úmysly má dobré, ovšem jeho uvadající a krachující divadlo je proti. Nemá ani na zaplacení herců, takže všechno vsadí na jednu kartu: vypíše talentovou pěveckou soutěž, která má jeho stánek zachránit. Jeho asistentka ovšem zvrtá výši odměny, přidá nějakou tu nulu a zájemci se ve velkém hrnou. Příběh a postavy rozhodně nejsou odfláknuté, právě na životech a osudech zhruba půltuctu vybraných zvířecích zpěváků to celé stojí. Jsou sice plná klišé (prasnice doma dře a nikdo to neocení, slonice trpí velkou trémou, gorilí synek svůj sen tají), ale dá se to snést. Přesto je to docela rozvláčné a tempo místy drhne. Největší potíž je ale podle mého s humorem. Místy si to sedne, občas se tvůrci vytasí se skutečně výtečným gagem, ale po většinu stopáže tomu tak není – a za břicho se nepopadají ani ti nejmenší. A to je problém!! Ano, je to neškodné a milé a možná je popostrčí jasné poselství u každé z postav – prostě se nevzdávat a jít za svým snem – ale ta lehkost a humor prostě schází. Animace a staré i nové hudební fláky naopak potěší. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

I příští organizátoři gay prideů potřebují své pohádečččky. Stejně, jako dozrávající konzumenti popkulturních kakanců. Prostě - kdo se stará o rozvoj budoucích degenerací, dvakrát se stará. A dvakrát kasíruje. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanda těchto pěveckých estrád. A pokud si někdo myslel že mě vezmou za srdce zpívající slonice, dikobraz, myš anebo prasata, tak se solidně spletl. O dospělácký animák se určitě nejedná. Pro děti to také moc není. Vlastně bych ocenil, kdyby pokračování nevzniklo. Podobné filmy na zakázku určitě nebrat. 50% ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Představte si že uděláte celovečerní film o jedné sérii Superstar a zamícháte ho s pohádkou Zootropolis, vznikne Zpívej :). Za mě dobrý, jedna z těch "modernějších" pohádek, kdy se nebude nudit dítě ani rodič. Pravda je, že příběh není silný, ale to je právě i v případě serií Superstar. Každopádně film ladí ve všech důležitých věcech a o to jde. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že sa točí čoraz menej a menej zaujímavých rozprávok. Pár scén a vtipov poteší, je to pekne rôznorodé kedže je to tu toľko zvierat a postav, ale ani jedna ma moc nezaujala a ani tak príbeh. Každopádne tieto scény sú pekne hudobne štýlovo zostrihané. 75% - 4* ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Průřez vysílacího týdne Óčka za doprovodu animace. Pecek je tu víc než v třešňovém koláči, vtip se taky najde, ze zvířecí říše chybí snad už jen zástupce Politiků, ale ve finále na tuhle přetaženou jednohubku nebudu vzpomínat o moc déle, než na chleba se salámem, který jsem měl včera k večeři. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Je příjemné vidět nějaký animák, který stojí za to, přestože není z produkce Disney/Pixar. Tento se opravdu povedl - hýří hezkými nápady, má zajímavé a různorodé postavy, neokoukaný námět, několik hodně humorných momentů (spoustu z nich obstarává postarší sekretářka/chameleonka paní Crawly) a navrch samozřejmě docela rozmanitý a chytlavý hudební výběr. Na začátku mě velmi bavilo, že se na pěveckém konkurzu dal prostor množství vedlejších postaviček, o kterých ve výsledku film vůbec nebyl, ale dotvářely ten celkový dojem různorodosti svou jedinečnou osobitostí či vtipnými manýry. Dokonce se v té skrumáži objevily i postavičky imitující japonskou popkulturu „idolek“ (scénky s nimi jsou o to legračnější, když rozumíte, co v japonštině říkají :)) Zkrátka pestrý film, který má sice své mouchy (např. jsem si říkala, že je škoda, že postava myšáka neprodělala žádný vývoj), ale v rámci pohádkového žánru nejde o nic, co by bylo na překážku, takže jsem více než spokojená. ~(4,2)~ ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Hned na úvod mě oslnil zajímavý střih představování všech zpívajících zvířátek, ale to bylo bohužel ta největší dominanta tohoto animáku, který se posléze vlekl průměrném, unavujícím stylu, s žádným osvěžením ve scénáři. ___ (Cinestar, Hradec Králové) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Illumination sú síce posledné roky jedným z najväčších lídrov medzi animovanými štúdiami a veľmi výrazne sa zapísali svojimi filmami, no mám pocit, že jediné čo sa im zatiaľ výrazne podarilo je séria Despicable Me. Všetci sme sa v auguste tešili na Secret Life Of Pets, no podľa mňa motyka nejako silne nevystrelila. A občas asi platí, že keď sú očakávania nižšie, o to viac môže film prekvapiť. "Sing" je konečne to, čo som od týchto ľudí chcel vidieť. V prvom rade je ten nápad kreatívny, má veľmi sympatické postavy, veľmi dobre sa to sleduje, humor je miestami dobrý a miestami síce trošku mimo, ale srdce má tento film na správnom mieste. A na plátne je veľmi dobre vidieť. Keď sa niečo stane, tak cítime každú reakciu postavy. Keď majú strach, cítime ho, keď sú šťastní, tak to cítime rovnako, a keď sú zlomení a nešťastní, tak je vidno ako veľmi sú nešťastní. A plynie to aj z faktu, že máme dosť času na to spoznať týchto hrdinov, ich osudy, ich príbehy a vieme ako sa cítia, na čom im záleží a čo v ich živote hrá najväčšiu rolu. A keď to stratia, tak to skutočne silne s nami rezonuje, lebo atmosféra a sila príbehu to nám ako divákom dopraje. Plus musím povedať, že nie som veľkým fanúšikom súčasnej popovej muziky, no v tomto filme všetko znie skvele. Lebo to nie sú len popové skladby tohto storočia, ktoré v tomto filme dodávajú filmu tú správnu chuť. Je to naopak veľmi rôznorodé a v tomto smere to funguje skvele. Osobne môžem povedať, že "Sing" stojí za to vidieť. Je to ideálny film pre celú rodinu. Pekný príbeh, veľmi dobrá hlavná myšlienka, zapamätateľné postavy, dobrá hudba a skvelá animácia. Humor je občas trošku mix, ale väčšinou to funguje. Hodnotenie: A- ()

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Reklama

Reklama