Reklama

Reklama

Zpívej

  • USA Sing (více)
Trailer 1

Podnikavý koalí chlapík jménem Buster Moon má poslední šanci zachránit divadlo, které zdědil po svém otci. Všechno vsadí na jednu kartu, na velkolepou talentovou pěveckou soutěž, jakou svět ještě neviděl. A stejně jako je pestré složení zvířecích soutěžících, je pestrý i jejich repertoár, který se rozpíná od Franka Sinatry po Lady Gaga. Možná by ta Busterova talentová show nebyla tak velkolepá, kdyby se jeho věrná sekretářka slečna Crawlyová (chameleónka s velmi neposednýma očima) nespletla ve výši finanční odměny pro vítěze na letácích, jimiž pak zaplavila město. A tak se v den soutěže před Busterovým divadlem dlouho před jejím zahájením vytvoří dlouhatánský had snílků, kteří věří ve vítězství. Mezi nimi čekají i očividné talenty, jimž ve hvězdné kariéře dosud bránil osud. V případě opičáka Johnnyho má podobu jeho otce, proslulého gangstera, který synův zpěv neuznává, protože banka se s ním vykrást nedá. Rosita je zase tak zaměstnaná řáděním svých malých prasátek, že si může zpívat maximálně v kuchyni u dřezu, a hlasově dokonalá slonice Mína ze sebe před lidmi nedokáže vydat ani hlásek. Jenže když máte sen, měli byste za ním jít, i kdybyste měli při svém snažení na chvíli padnout. Jak říká Buster Moon: „Na tom, že dopadnete na dno, je nejlepší to, že dál už vede cesta jenom nahoru." (CinemArt)

(více)

Recenze (275)

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Mě se film určitě líbil. Ačkoliv byl děj po většinu filmu smutný a pořád se něco nedařilo a kazilo, konec byl hezký. Nejvíce mě bavily známé hity a zvířecí performance. Ať už to v originálním dabingu, tak v CZ verzi jsme mohli slyšet mnoho známých hlasů, což bylo další plus. Celkově mě Sing bavil a i jsem se zasmál. Hodnotím mezi třemi až čtyřmi hvězdy, takže 70% - nakonec lepší tři. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Talentová show prevedená do ríše zvierat by sa dal pokladať za vskutku originálny nápad, keby to celé neskĺzlo do akéhosi dramatického formátu a menší dôraz sa tu kládol na hlavné spevácke postavy, snáď v tom závere. Skôr by som to smeroval viac k tej zábavnosti a veselých momentov pri zvieratách, ktoré nevedeli spievať. Proste celkovo ten koncept mi nesadol, ale nápad je to zaujímavý a určite jeden z tých pozerateľných animákov. 60 % ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

I když se to tolik na hodnocení nepromítne, tak jsem trošku zklamaný... Doufal jsem ve větší soustředěnost na tu talentovou soutěž, větší kadenci zpěváků atd. Ale spíš se tvůrci rozhodli to přenést do jednoho osobnějšího příběhu o záchraně divadla. Ale co už.. Zpívej je super nápad a mě tyhle odzpívaný animáky baví.. Tvůrci se namísto tvorby nebo objednávky vlastních songů rozhodli vyjádřit poklonu několika hudebním ikonám. A jelikož mě se zrovna tyhle hudební pecky vážně líbí, tak jsem se bavil.. Z postav rozhodně panuje rozporuplnost, bohužel je jich tolik, že ne všechny mají potřebný prostor a stejně tak ne všechny mě nějak baví.. Ale holt nejlepší je pro mě gorilák Johnny, ten to pro mě táhne.. A třeba jeho "I'm still standing" bylo suprový. Škoda že příběh se snaží dát tomu nějakou společnou hloubku ve stylu záchrany divadla, které by naopak mohlo kompenzovat ještě více hudebním vystoupení.. Jinak samozřejmě finální live vystoupení jsou pecka, a to všechna. Ten nápad je super jen bych si asi přál jiné provedení.. Šablonovitá mainstreamovinka, která se za výdělkem nemusí nijak zvlášť hnát, tohle je kasovní trhák. Je otázka jestli to dokážete brát jako poctu tolika hudebním legendám, anebo jako lehce nevyrovnanou přehlídku nevkusu.. Tou roztřiďovací hodnotou budou vždycky emoce.. A aby hudební film byl bez emocí, to už se může povést jen v Česku.. Tady to nehrozí a zábavná hudební estráda tu bude navždy. 75% ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Ach jo, to jsem se zase nechal jednou nachytat slušným hodnocením. Logo Illumination na začátku mě vyděsilo a jak se rychle ukázalo, tak oprávněně. Prakticky vůbec to není vtipné, příběh je chatrný a nezajímavý, obsahuje to příliš mnoho hlavních postav, které nemají dostatečně zajímavé příběhy a jejich vývoj je mizerný a přecpanost skutečnými popovými písničkami, vůbec neprospívá, spíš naopak. Mnohem víc bych ocenil originální písničky pro film, i kdyby jich třeba mělo být méně. Obrovská ztráta času a další brak od studia, které pochopilo, že nemusí dělat dobré filmy, aby bylo úspěšné. Stačí udělat něco líbivého pro nejmenší děti, rezignovat na jakoukoliv příběhovou kvalitu, jen aby to bylo barevné a přiměřeně dobře vypadající a diváci se jen pohrnou. 25 % ()

Tambry1231 

všechny recenze uživatele

Celkom pekný a podarený animák. Príbeh a aj všetky arcy sú dosť klišovité, ale aj tak by som to odporúčila tým čo chcú vidieť niečo vtipné a roztomilé. Dávam tomu 4 hviezdičky už len za animáciu, za pesničky ( viem že sú to moderné popové pesničky, ale tentokrát dávali zmysel pre príbeh a vätšinu z tých pesničiek ktoré bolé použité mám celkom rada ), za postavy, ktoré sú tiež celkom klišovité, ale aj tak celkom sympatické ( okrem Mikea, tej myši XD ) a za vtipnosť. Celkom štandartný animák, nič úžasné ale je to celkom milé a vtipné a to mi stačí. :) ()

SZYslak 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebylo sekretarky s vyndavacim okem a nemeckeho vepre, dal bych odpad. Totalni sracka - kdyz si odmyslim "vykradene hudebni pecky", zustane jen hezky animovany svet, ktery ale dneska nikoho neprekvapi, prihlouply pribeh a hafo ultradebilnich postav. Napr. dva monstrvohnouti - koala a myš, ehmkdyzjanevim nezvladnuto jasestydim dejtemidruhousanci slonice, ktera ke konci musi zazpivat americany milovanou a mnou nenavidenou pisen Hallelujah (sladkobolna, provarena sracka). No, stačilo, trochu žluče si nechám na jindy ;-) ()

LeniRo 

všechny recenze uživatele

Pohodové, vhodné na relaxační večer, postavičky úsměvné, ale jinak příběhově i osobnostmi postav slabší.3/5. ()

notozjano 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem si užil. Hodnocení v červených je zcela opodstatněné, film má drive, pobaví, široká škála písní z různých dob a nádherný vizuál. Asi ani netřeba dalších slov. ()

Goumen 

všechny recenze uživatele

Příjemný animák nijak nevybočující z půměru. Nenudil jsem se, ale příběh je celkem jednoduchý a zpracování půměrné. V tak velké konkurenci, jaká je u animováků posledních let, si nezaslouží plné 4 hvězdy. ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem na tenhle film chtěl kouknout hlavně kvůli zvědavosti, jak se s dabingem popere Ewa Farna. A nakonec to bylo super. Už z názvu mi bylo jasný, že nemám čekat mega film, protože v tématu zpěvu a soutěží, už toho nejde víc dosáhnout, ale i tak jsem se na to těšil. A upřímně jsem byl velice mile překvapenej. Je to svěží, vtipný, dobře nakoplý a co si budeme říkat, chraplák Ewy je pro teen rockerku Ash, naprosto přesnej, takže ani Ewa nezklamala a válela na celý čáře. Za mě jeden z hodně fajn animáků. Takže za mě 4* a ROZHODNĚ DOPORUČUJU ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Líbila se mi originální zvířátka, líbil se mi příběh, líbila se mi animace a celé to prostředí umělecké branže, soundtrack je bombový. Určitě to není animáček, který by se mohl rovnat s peckami jako Na vlásku, Shrek apod. ale všechno nemusí mít takové aspirace a stejně to udělá divákovi radost. A mě to určitě bavilo. Bylo to roztomilé, ke každé postavě jsem si mohla vytvořit vztah, protože byly dostatečně přiblížené a popsané a výběr songů byl nehorázně nakažlivý. ()

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Reklama

Reklama