Reklama

Reklama

Zpívej

  • USA Sing (více)
Trailer 9

Podnikavý koalí chlapík jménem Buster Moon má poslední šanci zachránit divadlo, které zdědil po svém otci. Všechno vsadí na jednu kartu, na velkolepou talentovou pěveckou soutěž, jakou svět ještě neviděl. A stejně jako je pestré složení zvířecích soutěžících, je pestrý i jejich repertoár, který se rozpíná od Franka Sinatry po Lady Gaga. Možná by ta Busterova talentová show nebyla tak velkolepá, kdyby se jeho věrná sekretářka slečna Crawlyová (chameleónka s velmi neposednýma očima) nespletla ve výši finanční odměny pro vítěze na letácích, jimiž pak zaplavila město. A tak se v den soutěže před Busterovým divadlem dlouho před jejím zahájením vytvoří dlouhatánský had snílků, kteří věří ve vítězství. Mezi nimi čekají i očividné talenty, jimž ve hvězdné kariéře dosud bránil osud. V případě opičáka Johnnyho má podobu jeho otce, proslulého gangstera, který synův zpěv neuznává, protože banka se s ním vykrást nedá. Rosita je zase tak zaměstnaná řáděním svých malých prasátek, že si může zpívat maximálně v kuchyni u dřezu, a hlasově dokonalá slonice Mína ze sebe před lidmi nedokáže vydat ani hlásek. Jenže když máte sen, měli byste za ním jít, i kdybyste měli při svém snažení na chvíli padnout. Jak říká Buster Moon: „Na tom, že dopadnete na dno, je nejlepší to, že dál už vede cesta jenom nahoru." (CinemArt)

(více)

Recenze (275)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Slušná skladba herců, kteří ke všemu dokáží skvěle zpívat. Milá rodinná podívaná, která si drží dobrou úroveň během celého filmu. Nejde o žádné veledílo, protože hlavně vykrádá spoustu jiných animáků, ale sám o sobě dokáže stát také, takže neurazí. Ocenil bych možná více vtipu, ničemu by neuškodil. PS: Divil bych se, kdyby se film neodehrával ve stejném universu jako Zootropolis, protože je tu spousta nápadných podobností. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

S odřenýma ušima za tři. Dle traileru jsem nabyl dojmu, že to bude spíše zvířecí parodie na naše "slavné" superstar soutěže. Jenže ono se to bere krapet vážně. Ale jelikož už mi neni 14, tak mě to tolik nebere. Pár slušných momentů se najde, ale opravdu jen pár... ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Snad ani jedna píseň originální, představení těch "hlavních" hned na začátku, takže o 20 minut později na konkurzu bylo naprosto jasné, kdo bude vybrán, žádné napětí, všechny songy hrozně kraťoučké, žádné příběhy do hloubky, jen povrchní, nesympatická většina postav, spousta nelogičností a až moc dlouhá délka celého snímku. Nejvíc mi na tom vadilo, že se tam každé 2 minuty střídaly samé hity. Autoři dle mého měli seznam 100 songů, ten náhodně pouštěli a do toho udělali "animovaný příběh"... Trochu přeháním, vím, ale fakt mě to medilo. Za KLADY považuju hlavně konec. Poslední představení mělo něco do sebe, rozuzlilo se tam pár věcí, bylo vtipné, songy nebyly až tak známé, ale seděly a celkově... Dobré zakončení. Ale vše, co k tomu vedlo, nuda nuda, šeď šeď. Zklamaných 35 % ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Nadľahčený pohľad do zákulisí talentových šou je tu v celku vtipne vyoobrazený spolu so schopnosťou situačných gagov, ktoré v drvivej väčšine nahrádzajú naratívne rozprávanie. Samozrejme, nejedná sa o žiadne priekopnícke techniky, ale musím uznať, že v tomto prípade dokáže film osloviť nie len typizovaného diváka, ale širšie publikum a väčšina čísiel sa rozpína do lineárneho deja a nekazí mu inak jeho "coolový" imidž. ()

Womanizer 

všechny recenze uživatele

Ve filmu jsou hl. postavami všechna zvířata, ale v antropomorfní podobě a s lidskými pocity a reakcemi. Jejich počet je velmi rozmanitý: koaly (hlavní postava), sloni, gorily, psi, žirafy, atd. a dokonce i kalamáry. Jejich obličeje jsou velmi lidské. A městská atmosféra je lidská: budovy, ulice, auta a provoz. Příběh je poměrně zajímavý. Hlavní postava, koala, organizuje pěveckou soutěž pokusit se obnovit starou prestiž svého krásné divadla. To se setkává s několika problémy včetně povodnem, která zničí divadelní budovu mezitím. Ale pomocí přátelství a pomocí veřejnosti představí krásný koncert plný hitů z lidského světa, který nám lidem pořádně hraje na strunu. Díky posledním 15min. 80% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Už když na začátku zazněla píseň od Beatles, i když v nové aranži, věděl, jsem, že má nade mnou film vyhráno, i když bude příběh celkem předvídatelný, jednoduchý a možná až zbytečně moc emotivní. Ale ta hudební stránka je zde opravdu skvělá a byly vybrány parádní písně, které byly hezky předělány. Za mě spokojenost. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Ne že by Sing přinesl něco světoborného, co tu ještě nebylo, ale mě ty necelé dvě hodiny dokázal celou dobu nenudit. Příjemně utíkal a jsem rád, že jsem ho viděl v originále a slyšel pár svých oblíbených herců. Za mě jeden z těch lepších animáků roku 2016. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

studio illumination a dalsia nuda pre najmensich. animacia na paradnej urovni ale pribeh tak primitivny az to boli... ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Animák ve kterém se zpívá, no myslel jsem původně že umřu a budu bouchat hlavou o stůl, co jsem to zas stáhl. Kupodivu jsem dostal naservírován chutný krajíc chleba, kde snad jen chyběla větší nadsázka a humor. Vypíchl bych hlavně zajímavou dějovou linku, která se točí ohledně pěvecké soutěže a mini příběhy každého pořadatele a učinkujících. Lehce doporučím. ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Průměrný animák, průměrně vtipný průměrně originální. Navíc, jak jedna z postava sama řekla, talentové soutěže už všem lezou na nervy a když to budou zvířátka, nic se tím nespraví. Tohle totiž není Zootopia, ale spíš hudbení videoklip s průměrně napsaným scénářem. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Buster Moon je az po usi v hovnech, pardon - dluzich, a rozhodne se zachranit rodinnej kseft (stary divadlo) usporadanim podvodny souteze, ve ktery ucastnikum vedome slibi prachy, ktery nema. Soutezici tuto lez v prubehu filmu odhali, ale prestoze vsichni ty prachy potrebujou, tak se na vsechno vyserou a Busterovi odpustej, protoze si muzou vsichni zazpivat. Finale je velky uspech (vetsi nez prvni rada Superstar se Samerem) a Buster dostane novy zrekonstruovany divadlo a soutezici nic. Pokud to neni z popisku deje patrne, jedna se o animovany film pro deti, kde se hodne zpiva. Ackoliv nejsem velkym fanouskem zpivani, tak sve si kazdy najde, ackoliv hlavni prostor dostane predevsim nudny pop v podani praseci matky, anglickyho gorilaka a stydlivy slonice. Hlavni sestavu doplni Mysak Sinatra a rockujici dikobrazice. Neni to spatny, ale nektery soutezici me zaujali vic - treba rapujici buvol / krokodyl, pornozajecice nebo japonsky pandy. Nejvetsi problem jsem ale mel s hlavni myslenkou filmu - koalak Buster je podvodnik a vsechno mu projde, jeste dostane novy divadlo. Ale ze gorilakuv fotr skonci v lochu nebo dikobrazici se rozpadne vztah (se sobeckym pritelem) se nijak neresi. Mam to presne mezi trema a ctyrma hvezdama, zaokrouhlim to ale dolu. Sorry. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nebylo to nejhorší...vlastně to bylo mnohem lepší než sem čekal.Nabušené obsazení co se dabingu týká,hodně moderních písniček,které narozdíl od disneyovek nevadí a slušná animace na straně jedné.Na druhé straně pak standardní příběh a mnohem méně humoru než bych čekal.Na 4 to není,ale moc nechybí...70% ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Zpívej mi příjde jako zanedbanější brácha super animáku Zootropolis. Městečko je fajn, hlavní postavy jsou skvěle vykreslené a příběh jednoduchý a volně plynoucí. Jediný problém, který jsem měl je, že animák nedostál svého názvu. Moc se v něm nezpívá. Finální čísla byla fajn, ale rozhodně by se dalo víc vytřískat z pěvecké soutěže. Skutečně, soutěžící, kteří chtěli oslnit dvojčlennou porotu svým (ne)výtečným zpěvem, mě bavili nejvíc z celého filmu. Oceňuji, že to dokáže pobavit malé diváky, ale i ty větší, mezi které se rád řadím. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pekné, no na môj vkus až príliš infantilné. Mnoho nových animákov sa dokázalo prezentovať oveľa vyspelejším humorom, ktorý často staval aj na rôznych dvojzmysloch a narážkach, ktoré inak pochopia deti a inak dospelí. Bohužiaľ, Sing nebol zrovna tento prípad. Tu bol ten humor do veľkej miery zväčša len detinský a toho vyspelejšieho tam bolo ako šafránu. Ale na druhú stranu to bolo aspoň po vizuálnej animovanej stránke naozaj pekné, a aj tie hudobné čísla celkom veselé. Celé by sa to dalo popísať tým klasickým "nenadchne, ale ani neurazí". Oproti iným novým animákom to ale dosť zaostávalo... ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Kdo nemá malinký dítě, zřejmě nepochopí.... Já mám, proto tenhle animák (takzvanej "10 minut klidu") žeru! Takže po jeho spuštění je na řadě chvilka siesty, pohody, kávy, sexu a balalojdního stavu! Nicméně pan Moon je bourák! 80% ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo COOL ako by povedali moje deti. A už sa tešíme do kina na Sing2! Dlho som sa tomuto animáku vyhýbala a až ma prekvapilo, ako veľmi ma to bavilo. Sing má všetko, čo má skvelý animovaný film mať, aspoň mne tam nič nechýbalo a preto dávam plné hodnotenie. Páčil sa mi ten nápad, ako si zvieratá s ľudskými schopnosťami a povahami nažívali v ľudskom svete bez ľudí. Zaujala ma samotná story, páčila sa mi farebná animácia, dobrý humor, originálne nápady, pekné pesničky, vlastne všetko. Moja najobľúbenejšia postava je Rosita, mama 25 malých prasiatok a obdivujem jej vynaliezavosť! Reese Witherspoon je tu ideálnou voľbou a jej hlas som ihneď spoznala. Cenu víťaza za spev by som dala slonici Meene za jej Hallelujah. Tiež veľmi dobrý spevácky výkon podal Johnny gorila čiže Taron Egerton. Zdalo sa mi, že počujem aj Franka Sinatru, ale asi iba zdalo, lebo to bol jeho imitátor. A koale som skutočne fandila. Takže celkovo NAD MOJE OČAKÁVANIE😉. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Animace tohoto snímku je krásná, příběh je už trochu slabší. Ovšem muzikálové zaměření filmu opravdu není můj šálek kávy. Navíc největší "sloní pecka" na konec byla slabší než třeba gorilák. Tři a půl. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Krásná, super pohádka, která bude bavit nejen děti, ale i dospělé, protože má příběh a navíc je v něm několik známých písní, které dospělí znají. Nejlepší scény byli pro mě ty konkurzy, fandila jsem šnekovi, ten se mi zamlouval nejvíce. Navíc je to vtipné, trošku napínavé ale i dojemné a nějaké to ponaučení se tam také objeví. ()

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Pěkná pohádka na nedělní odpoledne, zase něco jiného než byly klasiky poslední doby v animovaných filmech. Člověk si u toho pěkně odpočine, uroní i slzičku a zasměje se. Samozřejmě je to pohádka, takže musí i konec být dobrý a u mě to bylo velmi dobré. ()

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Reklama

Reklama