Reklama

Reklama

Zpívej

  • USA Sing (více)
Trailer 7

Podnikavý koalí chlapík jménem Buster Moon má poslední šanci zachránit divadlo, které zdědil po svém otci. Všechno vsadí na jednu kartu, na velkolepou talentovou pěveckou soutěž, jakou svět ještě neviděl. A stejně jako je pestré složení zvířecích soutěžících, je pestrý i jejich repertoár, který se rozpíná od Franka Sinatry po Lady Gaga. Možná by ta Busterova talentová show nebyla tak velkolepá, kdyby se jeho věrná sekretářka slečna Crawlyová (chameleónka s velmi neposednýma očima) nespletla ve výši finanční odměny pro vítěze na letácích, jimiž pak zaplavila město. A tak se v den soutěže před Busterovým divadlem dlouho před jejím zahájením vytvoří dlouhatánský had snílků, kteří věří ve vítězství. Mezi nimi čekají i očividné talenty, jimž ve hvězdné kariéře dosud bránil osud. V případě opičáka Johnnyho má podobu jeho otce, proslulého gangstera, který synův zpěv neuznává, protože banka se s ním vykrást nedá. Rosita je zase tak zaměstnaná řáděním svých malých prasátek, že si může zpívat maximálně v kuchyni u dřezu, a hlasově dokonalá slonice Mína ze sebe před lidmi nedokáže vydat ani hlásek. Jenže když máte sen, měli byste za ním jít, i kdybyste měli při svém snažení na chvíli padnout. Jak říká Buster Moon: „Na tom, že dopadnete na dno, je nejlepší to, že dál už vede cesta jenom nahoru." (CinemArt)

(více)

Videa (20)

Trailer 7

Recenze (275)

Master19 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě, kolik prostoru dostávají příběhy jednotlivých postav, nepřekvapilo, že všechny končí dobře... Škoda, že film prezentuje zpěv zejména v rámci hloupého amerického středoproudého popíku. Ale ono to koresponduje s celkovým pojetím filmu, takže to aspoň drží při sobě. Nenudí, ale nenadchl. ()

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

Na tuhle pohádku jsem se těšila fakt dlouho a musím říct, že byla opravdu dobrá, ačkoliv jsem byla lehce zklamaná, protože jsem očekávala něco trochu jiného. Nicméně mi přijde námět originální, postavičky byly sympatické (hlavně teda Rosita a Miss Crawly, která byla k popukání) a samozřejmě nejvíc mě nadchnul soundtrack, který je plný senzačních písniček! ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Slušná skladba herců, kteří ke všemu dokáží skvěle zpívat. Milá rodinná podívaná, která si drží dobrou úroveň během celého filmu. Nejde o žádné veledílo, protože hlavně vykrádá spoustu jiných animáků, ale sám o sobě dokáže stát také, takže neurazí. Ocenil bych možná více vtipu, ničemu by neuškodil. PS: Divil bych se, kdyby se film neodehrával ve stejném universu jako Zootropolis, protože je tu spousta nápadných podobností. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Nadľahčený pohľad do zákulisí talentových šou je tu v celku vtipne vyoobrazený spolu so schopnosťou situačných gagov, ktoré v drvivej väčšine nahrádzajú naratívne rozprávanie. Samozrejme, nejedná sa o žiadne priekopnícke techniky, ale musím uznať, že v tomto prípade dokáže film osloviť nie len typizovaného diváka, ale širšie publikum a väčšina čísiel sa rozpína do lineárneho deja a nekazí mu inak jeho "coolový" imidž. ()

aquiver 

všechny recenze uživatele

Garth Jennings je talentovaný režisér, zde mě ale zklamal... chápu, že film točil pro komerční úspěch filmového studia, který se dostavil, ale dobrý film to zdaleka není. Písně jsou nehezky zvolené i sestříhané, bez citu, vtipy nic moc, je to vlastně jen o chloupek lepší než všechny ty otravné pěvecké televizní show... 40 % ()

Galerie (82)

Zajímavosti (16)

  • Některé písně, které zazněly během filmu, pocházely od umělců, kteří zemřeli v roce 2016. Jedná se o „Wake Me Up Before You Go-Go“ od George Michaela, „Hallelujah“ od Leonarda Cohena a „Under Pressure“ od Davida Bowieho. (Endavour)
  • S dĺžkou 110 minút doposiaľ najdlhší film produkčnej spoločnosti Illumination Entertainment, zároveň prvý bez ľudských postáv. (beso74)
  • Stalo se poprvé, že studio Illimination vypustilo v jeden rok dva filmy. Jednalo se o tento a film Tajný život mazlíčků (2016), který měl premiéru 5 měsíců před filmem Zpívej.  (MessiM)

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Reklama

Reklama