Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Carmilla je kanadský seriál inspirovaný stejnojmennou knihou od spisovatele Josepha Sheridana Le Fanu. Natáčen je jako video vlog hlavní představitelky. Devatenáctiletá Laura Hollis (Elise Bauman) se pouští do hledání své zmizelé spolubydlící na Silaské univerzitě. Krom domácích úkolů a vyšetřování se musí také vyrovnat se svou novou spolubydlící Carmillou (Natasha Negovanlis), která jí doslova pije krev. Laura se pomocí kamarádek postupně dostává k mnohem děsivějším skutečnostem, než je únos spolubydlící. Také si začíná uvědomovat, že Carmilla má svá skrytá pozitiva. Podaří se jim zjistit, co se děje na škole, nebo se naplní plány mocné upírky? (addlevel)

(více)

Recenze (4)

Jane18CZ 

všechny recenze uživatele

1 série 3,5*, 2 série 3*, 3 série 4*. Amatérský, hodně šablonovitý a pozérský seriál odehrávající se po většinu doby pouze v jedné místnosti. Elise a Natashu jsem si oblíbila i přes ten fakt, že jim ten vztah prostě nežeru. Ty jejich románkové scény jsou tak nahrané, nepřirozené, až je z toho prostě znát, že to jen hrají. Bude to asi tím, že jejich herecké výkony jsou spíše amatérské, ale i přes to všechno mě to prostě bavilo! ()

Azuko 

všechny recenze uživatele

Oddychový web seriál, který zabaví. Laura a Carmilla, dokážou svým pátráním po Lauřině spolubydlící, zlepšit den. ()

Katte 

všechny recenze uživatele

Parta lidí se rozhodla natočit seriál. To co vzniklo však není JEN seriál, ale něco daleko důležitějšího - myšlenka. To teď ale nechme stranou. Seriál jako takový se odehrává v jedné místnosti před stabilní kamerou. Ou shit, řekl by si jeden. Ovšem scénář a herci dokázali i s jednou kamerou natočit perfektní věc. Hromada nenápadných gagů a cílené detaily. Veronika Mars, Simone de Beauvoir, případně věta co jen tak padne v průběhu "Love doesn't mean the same thing to everyone." Kouzelný modrý hrnek Doctora Who, který se táhne skrze všechny tři série společně s cedulí "This is a good sign". Každá postava má něco do sebe. Perry je lehkou kopií Moniky z přátel :D Navíc, geniální využití výšky Sharon Belle, tomu se nejde nesmát. Občas na záběru něco upadne, jako klika u dveří, nebo se hercům povolí mikrofon, tu a tam před kamerou proletí moucha, nebo rovnou vypadne proud. Se vším se dá pracovat. Jednoduše i s malým rozpočtem se dá udělat něco velkého. Stačí dbát na detaily a najít lidi, kterým záleží na tom, co dělají a vědí proč to dělají. Nemůžu jinak než 5* a doufat, že se seriál dostane k co největšímu počtu lidí. ()

Miyamoto 

všechny recenze uživatele

Tomuto seriálu jsem se dlouho vyhýbal, protože je to jenom na webu a je to točené jen nízkorozpočtově a vzhledem k hereckému obsazení to bude cílené jen na puberťačky... Ale byla to blbost. Když jsem se k tomu po určité době dostal, prakticky okamžitě mě to herecké obsazení chytlo (Elise Bauman okamžitě a Sharon Belle jen co se v seriálu objeví :-) ), děj odehrávající se v jedné místnosti se ukázal jako skvělý nápad a webizody jako perfektní formát, kdy člověk čeká týden co týden na svých pár minut radosti :-D Seriál tedy co se týče nápadu perfektní, a i když mi úplně nesedla Natasha Negovanlis, stejně jsem na to koukal s nadšením a místy i pořádně napjatý :-) Takže za 5*. ()

Reklama

Reklama