Reklama

Reklama

Muž z Vysokého zámku - Série 3

(série)
Trailer
USA, 2018, 9 h 19 min (Minutáž: 49–70 min)

Tvůrci:

Frank Spotnitz

Předloha:

Philip K. Dick (kniha)

Hudba:

Dominic Lewis

Hrají:

Alexa Davalos, Rupert Evans, Luke Kleintank, DJ Qualls, Joel de la Fuente, Brennan Brown, Arpad Balogh, Genea Charpentier, Ted Cole, William Forsythe (více)
(další profese)

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnocení třetí série bych rozdělil na dvě části, na první a na druhou půlku série. Ta první mě moc nenadchla. Byla taková mdlá, docela jsem se nutil na ní koukat. Ta druhá byla mnohem lepší, na díly jsem se těšil. Konec série nechal otevřenou řadu dějů, takže je na co se těšit dál. Snad ale nebude čtvrtá série podobná té třetí, kdy se první půlka řady nechala stáhnout do dvou maximálně třech částí. ()

jackalsc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbilo se mi to daleko více než druhá série. Ale není to perfektní, pořád zde jsou momenty, které jsou velice uspávající, ale je jich méně. Celý tento příběh už táhne jen pár postav a ostatní odpadli. Linka s Childanem, Edem, Frankem a spol je absolutně zbytečná, ne li otravná. Jakýsi naprosto úžasný boj proti systému nějakou čmáranicí, no bóže. Zato Jon Smith,Tagomi a kido San, to jsou naprostí tahouni. Jak by někdo z nich odpadl, celý seriál zase ubere na kvalitě. Himmler je zahrán naprosto úžasně pasujícím hercem. Zdá se mi, že poslední díly TMitHC vždy vytáhnou to úplně nejlepší z rukávu. Dechvyrážející grafická stránka a tempo zrychlené o sto šest. Škoda trochu nevýrazné hudební složky oproti minulým sériím, navíc když je zde tolik dobrých skladeb. ()

Reklama

Karell840 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série byla zajímavá a ne super natočená. Druhá byla podobně zajímavá a dobrře natočená. Třetí je nezajímavá a dobře natočená. Není tam nic zajímavého a je to nastavovaná kaše. Dvojka i jednička měli skvělý spád a finále. Trojka sleduje nezajímavé postavy. Oživuje je. Navíc to není vůbec napínavé. Postavy jsou Vám ukradené a sci-fi prvkůje moc. Dal bych 2.5. Nuda, nuda, nuda.... ()

Foltest 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím jednoznačně nejnepovedenější série. Přesto jsem však byl spokojen. Především se vyjasnilo prakticky vše, co mohlo diváka ještě mást a my tak konečně rozumíme všemu, co se v seriálu děje. Některé věci v druhé půlce série mi přišly vyřešené velmi zkratkovitě. Typicky jde o Himmlera a lesbickou filmařku. Rozuzlení jejich příběhů bylo rozhodně přinejmenším podivné a tvůrci si měli dát více práce s budováním jejich závěrečného partu. Série ale stejně obsahuje i spoustu skvělých momentů. Například Himmlerovy projevy nebo asi nejlepší okamžik série (aspoň pro mě), tedy smuteční obřad ve škole za Thomase. Zajímá mě, jak bude příběh dále pokračovat a už se těším na další sérii. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dynamicka atmosfera, v ktorej sa toho hodne deje a teda niet hluchych miest. Niektore veci sice rusia, ano narazam na gro toho, co je v tomto serialy skutocne sci-fi. ;) Herecky velmi dobre, hoci niektore charakterove twisty som moc nepobral. Niektore osudy su utate, akoby to urobil George R.R. Martin, ale to tomu aspon dava nadych reality. Urcite dam sancu i stvrtej serii. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • V této sérii se začala ve velkém objevovat sovětská/ruská vojenská technika. Japonci požívají Gazíky (v jednom detailu v epizodě Sabra, 2018 je dokonce vidět na zeleno natřené logo výrobce). (grovik.net)
  • V epizodě vidíme sovětský tank T-72, vydávaný za německý. (grovik.net)

Reklama

Reklama