Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Juliana uznáva, že jej a Tagomiho osudy sú vzájomne prepojené. Tagomi a admirál Inokuchi si uvedomujú, že Ríša zavádza na tichomorské štáty skryté ropné embargo. Reichsmarschall Rockwell a J. Edgar Hoover uskutočnia sprisahanie proti Johnovi Smithovi. Helen začína terapiu, aby prekonala svoj smútok nad Thomasom, a na ochranu svojej rodiny podniká rázne kroky. Kido a Tagomi sa dostanú do sporu kvôli Juliane. (Arsenal83)

(více)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jo, tohle už bylo i na mě příliš pomalé. Dění (nebo spíš nečinnost) v rodině Smithových sráželo tempo příběhu, i když chápu důvod a oceňuji snahu přiblížit divákovi Heleninu pozici. SS- Oberstgruppenführer John Smith byl tradičně suverénně nejzajímavější postavou a maníkům od CGI se téměř podařilo vrátit Yamato do života (až na pár detailů- asi poválečná přestavba). ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobně rozvleklé jako první díl, jakoby se tvůrci, opojení tím, že o seriál je zájem, snažili děj co nejvíc natahovat, aby mohli dát divákovi co nejvíc prostoru. V tomhle případě je to spíš na škodu. ()

Reklama

sepp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po hooodně dlouhé době slabší díl, ale tak v intencích seriálu jde pořád o solidní podívanou. Díl zachraňuje scéna, na níž lze odkázat názvem dílu, a pak předposlední scéna s Helen. ()

Foltest 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes mírně pomalejší tempo si epizodu užívám. Zatím jde o stále jen takový úvod do děje a představení postav a zápletek. Obřad za Smithova syna byla výborná scéna. Nevím proč, ale velmi se mi líbí všechny scény, kde je ta režisérka z Leensbornu. Doufám, že její postava se dočká nějakého pořádného vývoje. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série se rozjíždí pomalu. Zatímco Smith to dává, tak jeho žena je psychicky v p*či. Dále se zde rozjíždí opět politický souboj o moc. Kido vyšetřuje a nestačí se divit, koho to vidí. Tagomi zasahuje. Ed a Robert přicestovali do neutrální zóny. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama