Reklama

Reklama

Do Canon City dorazí Maršál, nelítostný lovec odměn, a tak Joe s Julianou musí jednat rychle. Tagomi s Wegenerem spřádají plány na předání cenných tajných informací z Říše a Frank chystá Japoncům odplatu. (Prime Video)

Recenze (5)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlhej prestávke som sa k seriálu (ktorý pre mňa po dvoch epizódach nebol nejako extra výrazný) vrátil. A celkom ma prekvapil, už sa to nekrútilo iba okolo dvoch (pre mňa zatiaľ nesympatických postáv) ale aj vedľajšie sa začali vykryštalizovať, taktický Japonský minister obchodu, sadistický ubrefuhrer a ešte sadistickejší lovec ľudí, ma v tejto epizóde zaujali najviac a ich dejové linky sa mi začínajú páčiť. Nečakaný napínavý koniec ma núti pustiť si ďalšiu časť. ()

minimalism 

všechny recenze uživatele

Konečne sa to nejak začína rozuzlovať a nie len točiť okolo dvoch postáv. Veľmi ma potešila/prekvapila postava bounty huntera. ()

mcamino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až mě udivuje, kolik dějových linií se vykřesává v tomto seriálu. Je to jedna z věcí, kterou na seriálech opravdu oceňuji. O to větší kritiku pak sklidí seriál, který tyto linie nevyřeší a nechá je otevřené (a že takových už bylo). Každopádně doufám, že to nebude tento případ. ()

Foltest 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahounem této epizody byl jednoznačně děj v Canon City. Po konci dílu jsem byl v silném nutkání si okamžitě pustit další epizodu. Zajímalo by mě, jestli se Frank nakonec odhodlá k pomstě. ()

Reklama

Reklama