Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe vedie v Berlíne nový život. Na svojej novej misii sa Juliana infiltruje do Smithovho vnútorného kruhu. Tagomi sa konečne stretne so svojou rodinou, len aby čelil možnosti, že ich opäť stratí. (Arsenal83)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobně jako v předchozí epizodě i tady mi něco chybělo. Připadalo mi to, jako bych dostal kvalitní jídlo s pěkným designem, které by bylo sice chutné ale ne perfektní. Chtělo by to trošku dokořenit. ()

Heroesak 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu je to právě naopak - vítám prohlubování vztahů mezi postavami a důraz na šedivost, i navenek ploché postavy mají své problémy a důvody, proč se chovají tak, jak se chovají. Nelze jednoduše říci, že jsou tyto postavy špatné a jiné zas kladné. | Absence akčních scén mi vůbec nevadí (o to více se děje na poli emocionálním) a rád si odpočinu od Franka a pacifistické odnože odboje v USA. ()

Foltest 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát jsem cítil mírný úpadek v ději, který úplně opomíjel Franka. Obecně se nic důležitého nestalo a epizoda nebyla nijak zlvášť napínavá. Tagomiho sekvence mě nudí. Doufám, že se už brzy vrátí zpět, stejně tak mě moc nezaujaly Joeovy LSD zážitky. Především v Berlíně by se už děj mohl trochu pohnout dopředu. Také nechápu, proč je Joe tak strašně rozhozený z toho lebensbornu. ()

Reklama

Reklama