Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová komunita bojuje o prežitie v neutrálnej zóne. Juliana a Joe sa znovu stretnú, zatiaľ čo Joe pokračuje v tajnej práci pre Himmlera. Wyatt narazí na Julianu v San Franciscu. Smitha prenasleduje jeho minulosť. Ed a Childan čelia výzve na ceste domov do San Francisca. Pri rastúcom napätí medzi Ríšou a Japonským cisárstvom je Tagomi v ohrození života. (Arsenal83)

(více)

Recenze (8)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to bylo nepříjemné překvapení, měl jsem pocit, že tvůrci tak nějak neví, co by nám měli předložit, ve výsledku to byla podivně nekonzistentní epizoda, v níž děj skákal z místa na místo jako blecha, nic zvláštního jsem se nedozvěděl, ale zato jsem si mohl "užít" další politicky korektní gay líbačku. Alespoň, že mi to pak tvůrci vynahradili politicky korektní lesbickou líbačkou, proti které jsem kupodivu nic neměl. No, a to opravdu důležité už vypíchl KM Phoenix. ()

Foltest 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hle, teplí už infiltrovali i nacisvět, a to se seriál tak dlouho držel. Přál bych si, aby to Smith už konečně pořádně rozjel. Konec epizody byl alespoň řádně napínavý. ()

Reklama

Reklama