Reklama

Reklama

Muž z Vysokého zámku

(seriál)
  • USA The Man in the High Castle
Trailer
USA, (2015–2019), 36 h 6 min (Minutáž: 45–70 min)

Tvůrci:

Frank Spotnitz

Předloha:

Philip K. Dick (kniha)

Hrají:

Alexa Davalos, Rupert Evans, Luke Kleintank, DJ Qualls, Rufus Sewell, Michael Rispoli, Carsten Nørgaard, Conor Leslie, Rick Worthy, Hank Harris, Ron Roggé (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Představte si, že druhá světová válka dopadla tak, že Spojené státy ovládli nacističtí Němci s japonskými spojenci. Je rok 1962 a USA jsou nyní rozdělené na tři části. Východní ovládá nacistická vláda, západní Japonci a mezi nimi je pak neutrální území. Mezi těmito částmi však nepanují úplně ideální vztahy. A navíc se napříč sociálními skupinami začne šířit video, které detaily a průběh války vykresluje jinak, než se píše v učebnicích. Pravý čas na revoluci.
Pilotní epizoda, která vznikla na motivy románu P. K. Dicka, vybojovala celou řadu na Amazon originals. (geklon)

(více)

Recenze uživatele cesky_hrac k tomuto seriálu (22)

Muž z Vysokého zámku (2015) 

O tomto seriálu jsem věděl poněkud dlouhou dobu předtím než jsem ho zhlédl. Plánoval jsem se na něho podívat. Ale jaksi jsem se k tomu nedostal. Vlezli mi do toho jiné filmy či seriály. Nepsal bych ale tento komentář kdybych seriál nepokořil. Jsem rád, že jsem se k němu konečně dokopal. Učinil jsem správné rozhodnutí...Všem hlavním postavám seriálu jsem nepřál smrt. Při velmi napjatých scénách jsem si klekl. Sepjal ruce a vyslovil tato slova: ,, Bože, prosím ať přežijí." Většinou Bůh má slova vyslyšel... Tohle jsem hlavní co bych řekl. Dále můžu vyzdvihnout výbornou kameru, kostýmy, herecké obsazení a tak dále. Sice bych neplýtval slovy. Ale neudělám to . Doufám že jsem svůj názor na tento seriál pořádně vyložil. Bylo to upřímné.. Dávám seriálu 9 z 10 filmů vytvořené mužem z Vysokého zámku.. ()

Série 1 (2015) (S01) 

Zatím celkem zábavný seriál. Dobrý příběh, kostýmy, hudba, herecké obsazení...První sezona mě přesvědčila, abych zhlédl i tu druhou. Jsem zvědavý jak to bude pokračovat.. Konec desátého dílu byl celkem zajímavý.. Tuto sérii jsem si užil na 98%! ()

Nový svět (2015) (S01E01) 

Nemám ve zvyku psát komentáře k jednotlivým epizodám seriálů. Ale v případě pilotního dílu seriálu The Man in the High Castle to nejde. Musím si vylít srdíčko. První díl byl vynikající až mě z toho mrazí. Výborné kostýmy, hudba...Zkrátka nastavil laťku vysoko. Těším se na další díl. Doufám že, seriál mě nepustí a bude se mnou ,,mlátit" o zem dál. ()

Úsvit (2015) (S01E02) 

Tento díl začal přesně tam, kde skončil pilotní díl... V této epizodě je vidět jak dobře umí Japonci používat plyn... Chudáci židé...Zkrátka další hodně zábavný díl, který ve mě zanechal ,,velké emoce":-) ()

Ilustrovaná žena (2015) (S01E03) 

Seriál nepovoluje.....Jeden chlapík jde najít svého přítele... Co víc říci než: ,,Těším se na další díl!" ()

Odhalení (2015) (S01E04) 

Další výborný díl...Japonský korunní princ....Nacistický agent je na své misi.... Zatím seriál hltám a doufám, že v tom budu pokračovat! Jen tak dál seriále!! Přeji hodně štěstí... ()

Nový normál (2015) (S01E05) 

Princ je postřelen... Chtěl ho zabít.. Jenže nevytáhl revolver... Pokusil se o to někdo jiný... Jeho milovaná se vrátila. Ta byla u výslechu.... Japonské pacifické státy a Německá říše.. Zkrátka nemám co dodat než: ,, Výborný díl plný akce!" Snad se to nezhorší... ()

Tři opice (2015) (S01E06) 

Židé....Rodinná nacistická návštěva... Samé pozdravy lítají.....Vůdce je prý nemocen.. Trošku slabší díl.. ale nevadí!!! ()

Pravda (2015) (S01E07) 

Chcete vědět jak si vedou židé v Pacifických státech? Jestli ano, tak to zjistíte v tomhle dílu. Opět výborný díl. Na konci jsem si pěkně zaplakal... ()

Konec světa (2015) (S01E08) 

V tomto díle přijde na návštěvu Heydrich. Vyšel nový film proti nacistům. Objeví se i Yakuza. Pár výstřelů z pistolí.... Zkrátka opět výborný díl, který mě hodně bavil!!! ()

Laskavost (2015) (S01E09) 

Nacisti. Bum! Bác! Deset tisíc jenů tam a patnáct tisíc jenů sem. Agent je odhalen díky černobílému filmu....Jinak skvělá epizoda jako vždy!! Možná ne zas tak dobrá... V některých částech mě nudila:-( ()

Cesta ven (2015) (S01E10) 

Skvělé ukončení první série:-) ()

The Tiger's Cave (2016) (S02E01) 

Je docela divná podívaná celou hajlující třídu, která říká nacistický pozdrav jako jedním hlasem.....Mimochodem zase výborná epizoda... Doufám,že v tom bude seriál pokračovat jako v první sérii..:-) ()

Travelers (2016) (S02E03) 

Blíží se válka.. Juliana se přidala k nacistům... Jinak zase dobrý díl! ()

Escalation (2016) (S02E04) 

Japonci jsou v koncích... Už se něco začíná dít....Zkrátka opět vynikající díl!! Nemám co dodat:-) ()

Duck and Cover (2016) (S02E05) 

Starý Japonec má vidiny..... Zajímavé... Zkrátka dobrý díl! ()

Kintsugi (2016) (S02E06) 

Byl to zajímavý díl... Jsem zvědavý jak to bude pokračovat... ()

Land O' Smiles (2016) (S02E07) 

Nikdo není nesmrtelný, pohřeb a opět spousta hákových křížů. Zkrátka dobrý díl!! ()

Loose Lips (2016) (S02E08) 

Adolf Hitler je mrtev. Kdo myslíte, že ho vystřídá? No, mě to tedy překvapilo.... ()

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Reklama

Reklama