Reklama

Reklama

Muž z Vysokého zámku - Série 3

(série)
Trailer
USA, 2018, 9 h 19 min (Minutáž: 49–70 min)

Tvůrci:

Frank Spotnitz

Předloha:

Philip K. Dick (kniha)

Hudba:

Dominic Lewis

Hrají:

Alexa Davalos, Rupert Evans, Luke Kleintank, DJ Qualls, Joel de la Fuente, Brennan Brown, Arpad Balogh, Genea Charpentier, Ted Cole, William Forsythe (více)
(další profese)

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celou linku o cestovatelích do jiných světu absolutně nechápu, ale co už. Aspoň už jsou tady konečně nějaké futuristické věci. Postavy a jejich příběh pořád docela fajn. Prodejci cetek nuda, Joe Blake zbytečně zaříznutý, Juliana se vybarvila docela pěkně. Jen ten John Smith by už mohl přeběhnout. 4-* ()

sepp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako čekal jsem kvalitativní sešup v třetí sérii, asi se tomu nedalo úplně vyhnout. Ale ta míra je pro mě naprosto šokující. Oproti prvním dvěma sezónám jako nebe a dudy - je vidět, že se museli vystřídat asi kompletně či téměř kompletně všichni scénáristé nebo nevím, co se to stalo. Po většinu času se dělo naprostý kulový a všichni furt jen chlastali - tedy nebetyčná nuda. Navíc nepravděpodobný a tudíž ne moc dobře uvěřitelný vývoj charakteru u některých postav. Jedním slovem tragédie a pro mě čiré zklamání, vše naštěstí jakž takž zachraňovaly poslední dvě epizody. ()

Reklama

Karell840 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série byla zajímavá a ne super natočená. Druhá byla podobně zajímavá a dobrře natočená. Třetí je nezajímavá a dobře natočená. Není tam nic zajímavého a je to nastavovaná kaše. Dvojka i jednička měli skvělý spád a finále. Trojka sleduje nezajímavé postavy. Oživuje je. Navíc to není vůbec napínavé. Postavy jsou Vám ukradené a sci-fi prvkůje moc. Dal bych 2.5. Nuda, nuda, nuda.... ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnocení třetí série bych rozdělil na dvě části, na první a na druhou půlku série. Ta první mě moc nenadchla. Byla taková mdlá, docela jsem se nutil na ní koukat. Ta druhá byla mnohem lepší, na díly jsem se těšil. Konec série nechal otevřenou řadu dějů, takže je na co se těšit dál. Snad ale nebude čtvrtá série podobná té třetí, kdy se první půlka řady nechala stáhnout do dvou maximálně třech částí. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opätovne postavené na princípe veľmi pomalého pridávania prvkov, ktoré diváka dokážu navnadiť len v prípade, keď patrí do kategórie "extrémne trpezlivý". Pokiaľ ste panáčik, ktorý túži po okamžitom vzrušení, treba si po dvadsiatej druhej LEO TV pustiť. Túto tretiu sériu by som prirovnal ku kotlíkovému gulášu z troch druhov mäsa. Bez ohľadu nato, ako veľmi sa tešíte nato, ako ho už konečne ochutnáte, musíte tak 4-5 hodín počkať, kým si dáte prvé sústo. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě vidíme sovětský tank T-72, vydávaný za německý. (grovik.net)
  • V této sérii se začala ve velkém objevovat sovětská/ruská vojenská technika. Japonci požívají Gazíky (v jednom detailu v epizodě Sabra, 2018 je dokonce vidět na zeleno natřené logo výrobce). (grovik.net)

Reklama

Reklama