Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(6) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Nejoblíbenější kočičí hrdina na světě si obuje své značkové boty a vyrazí do akce, aby chránil bezbranné obyvatele San Lorenza před všemi možnými zločinci. Nic se mu nemůže postavit do cesty... kromě chuchvalce! (TV Minimax)

Recenze uživatele Likan7 k tomuto seriálu (7)

Dobrodružství Kocoura v botách (2015) 

Když nepočítám takových 10 dílů, tak je Dobrodružství Kocoura v botách hloupým, až moc dětským seriálem. Musím ale uznat, že postupem času je seriál lepší, ve svým konci dokonce vyloženě dobrej. To peklo před tím jsem ale přežil jen tak tak. A to je přitom plno dětských seriálů, které vznikly na základě známých filmů, které dokážou bavit jak děti, tak i dospělý. Seriálový Kocour v botách to ale není. ()

Série 1 (2015) (S01) 

Hrůza pro nejmenší. A přitom seriály z Jak vycvičit draky nebo Kung fu pandy jsou skvělý. Tohle bohužel bude bavit jen děti. A ta animace je pěkně hnusná. Jeden, dva díly celkem šly, zbytek nestojí za řeč. ()

Série 2 (2015) (S02) 

Strašná bída, která nemůže bavit snad ani děti. ()

Série 3 (2016) (S03) 

Hnusná animace, pitomý příběhy, ve srovnání s ostatními seriály pro děti je Kocour v botách jeden z nejslabších a trojka není jiná.. ()

Série 4 (2016) (S04) 

Závěr je s přehledem nejlepší díl série, tak jako obvykle. O zbytku není třeba se ani zmiňovat... ()

Série 5 (2017) (S05) 

Jak byl závěr čtyřky dobrý, tak je celá pětka vlastně dost lepší než zbytek seriálu dohromady. Jsou tady vyloženě dobrý díly. Sice je to občas slabší, ale pokud dám Kocourový sérii 2*, tak je to vlastně velká pecka. ()

Série 6 (2018) (S06) 

Finální a nejlepší série. Dobrodružnější, vážnější, i s trochu dospělejším humorem. Konečně, jen škoda, že na konci... ()

Reklama

Reklama