Reklama

Reklama

Catastrophe

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2015–2019), 9 h 52 min (Minutáž: 23–28 min)

Hudba:

Oli Julian

Hrají:

Sharon Horgan, Rob Delaney, Carrie Fisher, Ashley Jensen, Jonathan Forbes, Tobias Menzies, Daniel Lapaine, Sam Spruell, Deborah Rosan, Mark Bonnar (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Američanovi Robu Norrisovi se podaří během krátké společné známosti a 25 spontánních milostných aktů přivést Irku Sharon Morrisovou do jiného, požehnaného stavu. Když se Rob tuto novinu dozví, rozhodne se, že sedne do letadla směr Londýn a postaví se této výzvě čelem. O tom, že se tento pár společně řítí do jedné katastrofy za druhou, napovídá už název této nové, velmi ceněné a úspěšné komediální série, kterou napsala ústřední dvojice Rob DelaneySharon Horgan. (geklon)

(více)

Recenze (29)

Loooki 

všechny recenze uživatele

Dobre sa na to pozerá. Hlavná dvojica je sympatická & šibnutá, vedľajšie postavy sú niekedy klenoty, niekedy len taká výplň. Nikdy by som nepomyslel, že z rodičovského humoru sa dá niečo skvelé vyťažiť. Hodnotené po II.sérii. ()

Sweat55 

všechny recenze uživatele

Je to fajn. Popravdě řečeno moc fajn. První dvě série super, Sharon a Rob ve svých rolích parádní. A hlavně vtipný dialogy, takový ty co už se v dnešní době moc nemusí. Takový ty hodně vtipný... PS: Po třetí sérii pořád skvělé. ()

VLADEK 

všechny recenze uživatele

Náhodná volba a vyšel z toho super nářez. Je z toho poznat, že oba hlavní protagonisté jsou současně autory scénáře. A druhá řada si místy nezadá s první. Doporučuji čerstvým maminkám a tatínkům./Update 6.7.02017 - řada 3. - bohužel jak se to tak často stává, že pokračování je slabší a slabší. ()

studentice 

všechny recenze uživatele

První série mě bavila. Byl to takový příjemný nekorektní humor. Postavy byly krásně střelené a hlavně nezidealizované jak bývá zvykem především v americké produkci. Už se proto nemůžu dočkat další série:) ()

PanIncognito 

všechny recenze uživatele

Originální a zajímavé! Nechápu, proč tak vtipní lidé nejsou slavnější... jde o přitažlivou dvojici. Ta kombinace americké popudlivosti a britské jízlivosti je veselá. Nejen, že je to všechno uvěřitelné, ale hlavně hodně zábavné. Catastrophe je jedním z nejlepších komediálních seriálů vůbec. :DD ()

Reklama

Reklama