Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(6) / Epizody(78)

Obsahy(1)

KRÁL JELIMÁN je tady, aby se účastnil totálně jedinečného, totálně úchvatného a totálně šíleného televizního seriálu. Nová skupina fantastických, barvitých charakterů se přidává ke Kingovi a jeho prvnímu důstojíkovi Mauricovi – a nezapomeňme na zcela oddaného Morta – v nejšílenějších dobrodružstvích, které džungle nabízí. (TV Minimax)

(více)

Recenze (7)

Tambry1231 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál som sa nechcela velmi pozerať. Julien sa mi v Madagaskaroch a v PoM nezdal velmi sympatický, vždy som ho videla ako sebeckého blázna. Ale kedže mám rada Madagascar, rozhodla som sa pozrieť si pár epizod. A prekvapivo... sa mi to celkom páčilo. Lepšie než som očakávala. Za prvé, Julienová osobnosť. Ano, stále je to, ako som povedala, sebecký blázon, ale trochu milší, v prvom dieli napríklad išiel zachrániť svojich poddaných tak trochu z vlastnej vole. Potom vtipy, ktoré ma možno pobavili viac ako tie z tučniakov. Ale to pre mňa nieje doležité. Potom fakt že sú tu občas morálky. Cliché morálky, ale celkom pravdivé a do života doležité. Oh, a nová ženská lemuria postava- Clover. Neviem prečo, ale zdá sa mi, ako keby mala nahradiť Skippera ( Obidvaja sú tajní agenti, ktorí sú príšerne paranodní ). Aj keď mám Marlene z PoM radšej, Clover sa mi zdá viac ako niekto, kto patrí k Madagaskaru. A aj Mort sa mi tu páči viac ako v PoM a trochu aj Maurice. Aj animácia. A má chytlavú úvodnú pesničku ;) ( Nemám rada rap, ale tá pesnička ma celkom chytila ). Stále uprednostňujem PoM, ale tento seriál má asi tak všetko čo má PoM, možno aj trošilinku viac. ()

silvusaak 

všechny recenze uživatele

Prvnich par dilu a nalada zlepsena o 100%. Roztomily lemuri jako lek na hnusny pocasi a dalsi kecy naseho uchvatneho prezidenta, proste rozveseli. Ma to vsechno od satiry na lidskou blbost, parodie na zname filmy a serialy az po vysmech politiky a v podani lemru je to zuzo. Nevim jestli to bylo delane pro deti nebo co, no ja se valim smichy. Necekane a vic nez prijemne prekvapeni! ()

Reklama

Víteček 

všechny recenze uživatele

Možná trochu nadhodnocuji, ale já tu čtyřku dám. Klame to docela tělem, ale je tam velká spousta vtípků a velké množství dílů je odkazy na různé klasiky, od Casablanky až po Vetřelce. Spousta dílů pak zároveň dost uvědomělá a kousavá. Peníze, různé volby, manipulace, televize či privilegia. Ne vždy to dotáhnou úplně do konce, ale překvapivě to fungovalo a snažilo se. Na můj vkus mohli rozhodně ubrat prdících vtipů, ale co, má to i jiné cílové publikum než mě a i tomu je potřeba se zavděčit. ()

MartinTerran

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen pilot a moc mě nenadchnul. Pár vtípků a Jelimánův boj ala tancovaní pobavilo, ale celkově docela o ničem. Doporučit můžu snad jen skalním fandům Madagaskaru. Hodnotit nebudu protěže jsem viděl jen první díl a dál sledovat nehodlám, možná až vyjde s českým dabingem jelikož mi poradcův Hanácký přízvuk chyběl. ()

Vlad 

všechny recenze uživatele

Pinguini z Madagaskaru na King Julien style. Komu sa serial s pinguinmi pacil, bude sa mu pacit i toto a naopak - nie je to totiz o nic horsie ani lepsie - uz v pinguinoch dostal Julien celkom vela priestoru. Na standardnu zabavu to vsak staci, v nemeckom dabingu sa mi to dokonca celkom paci - King Julien ma super hlas a hlasky. Moje hodnotenie serial posiela paradoxne do cervenych cisel, realita je ale trochu triezvejsia. ()

Galerie (398)

Reklama

Reklama