Reklama

Reklama

Pomsta je má

  • USA Reversal (více)
Trailer 1

Drsný thriller o pomstě vypráví příběh mladé ženy (Tina Ivlevová), která se postaví zákeřnému únosci a uteče ze svého zajetí. Když ale Eve zjistí, že zřejmě nebyla jeho jedinou obětí, podaří se jí odhalit temnou pravdu a rozhodne se vyměnit si se svým zvráceným věznitelem role. Přinutí ho k divoké honičce napříč městem, aby osvobodila ostatní zajaté dívky dřív, než jim vyprší čas. (Cinemax)

(více)

Recenze (35)

castor 

všechny recenze uživatele

Jestli by nebylo snazší sehnat klíčky od dodávky, najít pomoc a o uvězněné dívky by se už postaraly příslušné úřady. Zvlášť když unesená blondýna netuší, zda to násilnické prase vůbec mluví pravdu, zda v tom všem jede samo a do jakých míst jí může zavézt. Rape, revenge. S novodobými exploitation horory se před časem roztrhl pytel. Příběh asi nemá smysl představovat nějak rozšafně. Mladá žena je unesená, na pokraji smrti svého únosce přemůže, pak ale zjistí, že není jediná, koho potkal tenhle krutý osud. Rozhodne se ostatním dívkám pomoc. Slušně natočené, na své poměry slušně zahrané. Ale tak nějak pořád stejné. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tak sa mladej holčine pripútanej na reťazi podarí oslobodiť a s pomocou doráňaného hajzlíka sa rozhodne nájsť a zachrániť všetky jeho obete na vlastnú päsť. Občas jej to vyjde, občas sa to pokurví, ale aspoň je to dostatočne akčné a zábavné. Otravne pôsobia len časté flashbacky a dosť predvídateľná pointa. Film navyše stojí na trochu chabých základoch, pretože asi každý aspoň priemerne inteligentný človek by na jej mieste zavolal políciu a nesnažil sa hrať na hrdinu. Na jedno pozretie fajn. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na Reversal jsem se těšil od prvního traileru a je škoda, že jediný slibný exploitation letos netlačil na pilu. Plusem je krátká stopáž, rychlé tempo, slušná technická stránka a originální vsuvka v žánru. Co však zamrzí je absence gore, je zde pár krvavých průstřelů, ale tohle vidím v každém Korejském akčním filmu a to ještě ve větším rozsahu. Mohlo to být okořeněno i nějakým tím Rapem, možnosti i prostředky zde byly, ale režisér neměl koule. Bavil jsem se, je to slušné a letos rozhodně film patří k lepšímu, ale kroutím hlavou nad promarněným potenciálem. 65% ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Žene sa podarí oslobodiť zo zajatia, ale je uprostred pustiny, tak nemá ako odísť. Prehladá dom a nájde fotky ďalších žien. Dá väznitela na vodítko a ide ich zachrániť. Ženy ale niesú jej podobné, a tak nastanú problémy. Film má dosť predvídatelný záver, ale taktiež je tu pár zaujímavých zvratov, takže u mňa lepší priemer. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Potom ako sa Eve podarí oslobodiť zo zajatia šialeného vraha, nadobúda vnútorné presvedčenie, pomôcť ostatným uväzneným ženám. Väzniteľa spacifikuje za pomoci slučky na túlavé psy, pričom postupne prechádza každú z adries, kde by sa mala nachádzať nejedná z plánovaných obetí. Je ale skutočne všetko tak, ako sa na prvý pohľad môže zdať? Snímok má naozaj rýchly spád, takže o prílišnej nude nemôže byť ani reč. Bohužiaľ jedna jediná gore scénka, či klasické výstrely do gebule či krku nezaručia odvrátenie zraku, či dokonca pohoršenie, ktoré by mali dostatočným dôvodom na zaradenie filmu do kategórie horor žánru. Samotné rozuzlenie príbehu prekvapí len málokoho. Nenudil som sa, ale taktiež nevýskam od radosti. Priemerná tuctovka - 50% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Eve se náhodou dostane ze zajetí a přinutí svého únosce, aby ji zavezl za dalšími vězněnými dívkami, které se rozhodne rovněž osvobodit. Bohužel se při tom chová jako neřízená střela, a tak občas napáchá více škody než užitku. Jelikož moc nepřemýšlí, je jen otázkou času, kdy se něco zvrtne. Má ovšem více štěstí než rozumu, což přirozeně nemusí vydržet až do konce cesty... Čistá oddechovka se spoustou mrtvol, dobrou kamerou, hudbou i triky. Gore není přehnané a přitom vcelku uvěřitelné. Největší problém je v chování hlavní postavy, tudíž jí chvilku fandíte, pak přejete to nejhorší, jak na horské dráze. Scénárista zřejmě během práce občas zahulil.... Objektivně 3*, jednu navíc za to, že film rychle utekl, což se u oddechovek počítá. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

V letošní hororové, resp. krvákové bídě se tohle dá označit za nadprůměr. Nežádoucí je u toho moc přemýšlet, což se v těchto vedrech ani moc nedá, takže já jsem se pobavil u gerojovské záchranné fašírky na hraničních 70%. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Pro mě byl Reversal neslaným, nemastným exploiťákem, kterých už vzniklo hafol. Když to ještě zazdí scénář, kterej je postavenej na hlavu je vymalováno. Další z řady podprůměrných hororů po kterých za pár měsíců ani pes neštěkne. Úplnej průser to není, ale po druhé bych to vidět už nechtěl. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak původně sem se chtěl zase zahrát na experta a jak že sem specialista na horory, ale po skončení filmu, mi do toho nějak nebylo. Ono je to tím, že tenhle film, byť ze začátku trochu skřípe, tak pak se to rozjede a začne docela hnusná noc, která je plná překvapení. Navíc ten prasák, má po městě až moc poschovávaných modelek, takže je to král zmrdů. Jo kamera sice u druhé holky, trochu zazlobí a v tu chvíli kameraman, dostane prudký zánět karpálního tunelu, ale potom už je to dobrý a ten konec ? V tu chvíli jako režisér přišel o koule a nedokázal tuhle pomstu dotáhnout do konce, čekal sem takovou hezkou pomstu přímo před nimi. A navíc škoda, že to neni delší, pač tohle by si zasloužilo delší stopáž, jo a tak trochu mně taky štvalo, že u jedné postavy sem nevěděl proč to udělal. Násilí je v pohodě, sou to hlavně průstřely a jedna rozražená hlava, takže úplně v pohodě. Však, však skoro to bylo na pětku, takhle blízko, takhle to bude sice čtyřka, ale silná. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Člověk si tak představuje, jak by to asi vypadalo, kdyby tohle mělo v zádech pořádnej scénář a v hlavní roli herečku a ne hérečku, ale jinak spokojenost, správně špinavý, vydrsněný, přesto se jak hlaveň ve stehně toho zmrda do mysli zarejvá myšlenka, jak by to vypadalo... ale to už jsem říkal... :-) Ale na low budget thriller podívaná docela dobrá. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Celkem snesitelné. Příběh je sice trochu na hlavu, ale od nízkorozpočtového expolotationu člověk ani nějakou promyšlenou zápletku nečeká. Hlavní hrdinka je docela sympatická, věznitel je parchantem tak akorát a několik drastičtějších scén se také najde, ačkoliv je fakt, že se mohlo přitlačit trošku víc a neškodilo by méně scén v temnotě. Filmu prospívá i rozumná stopáž, byť nastavovaná nesmyslným množstvím flashbacků. Upřímně řečeno čekal jsem větší bídu, takže jsem docela spokojen. 55% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Technicku stranku ma reziser v malicku ale vôbec nepracuje s atmosferou a na nejake budovanie napätia sa z vysoka vykaslal. Film sa strasne zbesile tempo a na nic nie je cas. Jeden zvrat strieda druhy a korunuje to necakany finalny zvrat, ktory by necakal snad len uplny retard. Dost ma srali spôsoby akymi scenarista vymyslal to, aby bola hrdinka neustale sama a vsetky dalsie obete rôznymi imbecilnymi spôsobmi likvidoval. Neskodilo by, keby film spomalil a aspon trochu zapracoval na psychike postav, aby mi neboli vsetci uplne ukradnuti. 2/10. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Zajímavý fimeček, v kterým se mladá kočka, která se právě osvobodila ze spárů úchyla, snaží osvobodit další kočky, který to štěstí neměly. Přinutí svého věznitele, aby ji k obětem vozil jak taxík. Všechno ovšem není tak jednoduchý a neprobíhá pochopitelně podle plánu. Oběti jsou totiž už dost psychicky v čudu, a tak se některé kočce ze zajetí ani nechce = zmagořily. Film ubíhá celkem svižně, ne všechno ale podléhá zákonům fyziky a logiky. Všichni se chovají divně, prostě jako ve filmu. Konec je pak vymyšlený celkem pěkně, ale jak by probíhal ve skutečnosti, to by se čtyři hádali. Celkově ale spíše spokojenost. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Proč ten člověk hodnotí filmy,je mi záhadou.Dát tomuhle vodpad může jen dutohlav .Sou tady dva.Jinak samozřejmě film ,kterej jak psal můj oblíbenej uživatel ,měl neskutečnej potenciál,ale bohužel ho nenaplnil.Asi hlavně proto,že rejža se bál to za kamerou roztočit.Škoda.60%. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Po desiatich minút som chcel film vypnúť z dôvodu : Väznenej babenke sa podarí uniknúť po tom čo premôže týpka ktorý ju týral a pod., ale opäť staré známe...premôže, ale nedorazý! Koľký krát som to už videl? Nevypol, dal som šancu a film ma začal baviť niečim iným. Z nesympatickej (bože! krajšiu herečku už nevedeli nájsť?) hlavnej hrdinky sa stala pomstychtivá sympatická baba, ktorá nemala problém (SPOILER) zabíjať i dievčatá, ktoré chcela sama zachrániť. Šupaaa!!! Filmík pekne rýchlo odsýpal, nemal kedy nudiť a nebyť toho záveru (prekvapivého? zďaleka nie) ,po koľký krát? Že? Dám aj 4. ()

Corpsegrinder odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto nereálná kravina. Holce se podaří utéct od únosce kterej jí věznil ale logicky se od něj nechce dostat co nejdál, místo toho ho dá na vodítko a jezdí s nim po okolí ve snaze zachránit ostatní holky. Tohle by neprošlo ani v osmdesátkách. Vraha hraje záporák z Policajta ze školky :)) ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

No Reversal je rozhodně bezmyšlenkovitě natočen. Scény jsou uhozené, jednoduché a buchta, která se tedy vyprostí od trýznitele, zastaví se při svém záchranném útěku a popřemýšlí o tom, že vlastně by mohla ostatním devčatům zachránit krk, je pro mě buď superhrdinka, což se v tomhle případě říct nedá, nebo ujetá psychožka, která nemá od šíleného vraha moc daleko. Ten film je neuvážený, je nesmyslný, planý, nechutný, nemožně nudný a absolutně bez jakékokoliv charakteru. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Atmosfera celkom pracuje, avsak cele sa to "kruti" divnym az hlupym smerom. Kto videl, mal zrejme podobny pocit. Proste moc preplacane, s mnozstvom nelogickosti. Nehovoriac o tych vykonoch jednej odhodlanej devocky. Slabota. ()

Reklama

Reklama