Reklama

Reklama

Pomsta je má

  • USA Reversal (více)
Trailer 1

Drsný thriller o pomstě vypráví příběh mladé ženy (Tina Ivlevová), která se postaví zákeřnému únosci a uteče ze svého zajetí. Když ale Eve zjistí, že zřejmě nebyla jeho jedinou obětí, podaří se jí odhalit temnou pravdu a rozhodne se vyměnit si se svým zvráceným věznitelem role. Přinutí ho k divoké honičce napříč městem, aby osvobodila ostatní zajaté dívky dřív, než jim vyprší čas. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (35)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Potom ako sa Eve podarí oslobodiť zo zajatia šialeného vraha, nadobúda vnútorné presvedčenie, pomôcť ostatným uväzneným ženám. Väzniteľa spacifikuje za pomoci slučky na túlavé psy, pričom postupne prechádza každú z adries, kde by sa mala nachádzať nejedná z plánovaných obetí. Je ale skutočne všetko tak, ako sa na prvý pohľad môže zdať? Snímok má naozaj rýchly spád, takže o prílišnej nude nemôže byť ani reč. Bohužiaľ jedna jediná gore scénka, či klasické výstrely do gebule či krku nezaručia odvrátenie zraku, či dokonca pohoršenie, ktoré by mali dostatočným dôvodom na zaradenie filmu do kategórie horor žánru. Samotné rozuzlenie príbehu prekvapí len málokoho. Nenudil som sa, ale taktiež nevýskam od radosti. Priemerná tuctovka - 50% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Celkem snesitelné. Příběh je sice trochu na hlavu, ale od nízkorozpočtového expolotationu člověk ani nějakou promyšlenou zápletku nečeká. Hlavní hrdinka je docela sympatická, věznitel je parchantem tak akorát a několik drastičtějších scén se také najde, ačkoliv je fakt, že se mohlo přitlačit trošku víc a neškodilo by méně scén v temnotě. Filmu prospívá i rozumná stopáž, byť nastavovaná nesmyslným množstvím flashbacků. Upřímně řečeno čekal jsem větší bídu, takže jsem docela spokojen. 55% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Technicku stranku ma reziser v malicku ale vôbec nepracuje s atmosferou a na nejake budovanie napätia sa z vysoka vykaslal. Film sa strasne zbesile tempo a na nic nie je cas. Jeden zvrat strieda druhy a korunuje to necakany finalny zvrat, ktory by necakal snad len uplny retard. Dost ma srali spôsoby akymi scenarista vymyslal to, aby bola hrdinka neustale sama a vsetky dalsie obete rôznymi imbecilnymi spôsobmi likvidoval. Neskodilo by, keby film spomalil a aspon trochu zapracoval na psychike postav, aby mi neboli vsetci uplne ukradnuti. 2/10. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jestli by nebylo snazší sehnat klíčky od dodávky, najít pomoc a o uvězněné dívky by se už postaraly příslušné úřady. Zvlášť když unesená blondýna netuší, zda to násilnické prase vůbec mluví pravdu, zda v tom všem jede samo a do jakých míst jí může zavézt. Rape, revenge. S novodobými exploitation horory se před časem roztrhl pytel. Příběh asi nemá smysl představovat nějak rozšafně. Mladá žena je unesená, na pokraji smrti svého únosce přemůže, pak ale zjistí, že není jediná, koho potkal tenhle krutý osud. Rozhodne se ostatním dívkám pomoc. Slušně natočené, na své poměry slušně zahrané. Ale tak nějak pořád stejné. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Žene sa podarí oslobodiť zo zajatia, ale je uprostred pustiny, tak nemá ako odísť. Prehladá dom a nájde fotky ďalších žien. Dá väznitela na vodítko a ide ich zachrániť. Ženy ale niesú jej podobné, a tak nastanú problémy. Film má dosť predvídatelný záver, ale taktiež je tu pár zaujímavých zvratov, takže u mňa lepší priemer. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama