Reklama

Reklama

Tenká černá linie

(seriál)
  • Švýcarsko Der Bestatter
Švýcarsko, (2013–2019), 40 h 5 min (Minutáž: 60–65 min)

Kamera:

Brian D. Goff

Hrají:

Mike Müller, Carlos Leal, Mathias Gnädinger, Rebecca Indermaur, Ueli Jäggi, Yolette Thomas, Monica Gubser, Christoph Gaugler, Urs Jucker, Max Rüdlinger (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Jak málo stačí k překročení pravomocí ředitele pohřebního ústavu se přesvědčí bývalý policista Luc Conrad...V pohřebním ústavu Luca Conrada, který je původní profesí policista, se objevuje mladík Fabio, jeho asistent, se kterým odjíždí Luc na kuřecí farmu k mrtvé ženě. Zprvu vše vypadá, že ženu zabilo silné astma. I když už není Luc u policie, zapojí se do vyšetřování. Od policie odešel poté, co se stal hlavním podezřelým z vraždy svého kolegy. Nikdy však nebyl odsouzen. Policie hledá vraha mladé matky. Mají podezření, že vrahem je její manžel Thomas, ale v hledáčku je i mladík pracující na farmě. Conrad vykonává služby spojené s pohřbem mladé ženy, a i on se snaží zjistit, co se osudného dne odehrálo. Vzájemně si předávají informace s jeho bývalou ženou - policistkou Annou-Marií. Nakonec vychází najevo, že ženu zabila matka jeho manžela. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (3)

carl.oesch 

všechny recenze uživatele

Překvapivě kvalitní švýcarská kriminálka, sand první, kterou jsem viděl, originální a lehce morbidní hlavní hrdina a řada postav, které rozhodně tuctové nejsou. Chvílemi černě humorné, ale právě tak, aby to dodržovalo pravidla žánru. Velké překvapení, bohužel, dává to ona Soukupova TV, nejtrapnější stanice u nás a to na jednom z těch dvou vedlejších kanálů v pátek v noci - takže díky bohu těm, kteří stáhli a zpřístupnili. Od hradní televize nečekejte, že by měli web, kde byste si tuhle příjemnost mohli pustit, kdy se vám zachce....škoda je, že chrám a tvrz české kultury pořady tohoto typu nechává podobným pochybným institucím, jako je Zemanův cirkus Barrandov. Nakonec trapná estráda na prvním programu ČT třeba v sobotu v osm večer s PR agentem Koukalem nebo už po stopadesáté opakované Četnické humoresky jsou asi lepší.....nicméně milovníkům detektivek lze s klidným svědomím doporučit. ()

Galerie (231)

Reklama

Reklama