Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Celal (Kostja Ullman) po delší době potká svou ex-přítelkyni Annu (Jytte-Merle Böhrnsen), šokován zjišťuje, že je již matkou krásné dcerky. Jejich setkání nedopadlo zrovna dobře, hned po něm ale Annu srazí auto a je odvezena do nemocnice s její dcerou ponechanou v kočárku na ulici. Celal se jí ujme a snaží se najít jejího otce, než se Anna zotaví. Vypadá to ale, že se o dítě bude muset postarat on sám se svými dvěma bratry. (hansel97)

(více)

Recenze (6)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Já jsem se celkem bavil, i když nebýt hlavních představitelů, tak to nefunguje vůbec. Scénář je takový slaboduchý a veškeré vtipy pramení z provedení trojice bratrů, kteří ale dohromady fungují opravdu skvěle. ()

PoprockCZ 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála koukatelných německých filmů. :D Hlavní postavy Turků jsou sympatické a situace ještě přijetelně úsměvné. ()

Jitomirka 

všechny recenze uživatele

Děj je takový prostoduchý, ale padaly tam dobré vtipy, takže jsem se pobavila. Nic víc člověk od komedie ani nečeká. ()

Dams214 

všechny recenze uživatele

Nemecký film o troch tureckých bratoch, ktorí sa po jednej nešťastnej nehode musia postarať o malé dieťa. Veľmi som sa pri tomto filme nasmiala. Večerná oddychovka. ()

mius 

všechny recenze uživatele

tak ja som sa z chuti nasmiala, ako uz dlho nie... prijemna oddychovka, vyborne zahrane, scenar nenarocny, ale mne padol skvele do nôty :-) ()

Reklama

Reklama