Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eva Longoria je hlavní hvězdou komediálního až parodického seriálu o herecké hvězdě úspěšné telenovely, Aně Sofii Calderon. Zralá herečka se střetává nejen s problémy skrývající se za velkou popularitou, ale i s bojem o výslunní s mladšími herečkami. A navíc její osobní život je daleko větší a šílenější melodrama, než to, které zažívá jako hrdinka nekonečné televizní slátaniny před kamerou. (geklon)

(více)

Recenze (6)

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Přehnaný, stupidní a kýčovitý... přesto koukatelný. Eva Longoria pro mě vždy bude Gabi z Manželek, ale snaha dobrá. 2* ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jen prvních pět dílů. Dovedla bych si představit mnohem trefnější parodii na telenovely. Postavy pro mě moc sympatické nejsou, i když musím přiznat, že jsem si na ně začala zvykat a ten pátý díl jsem se i celkem nasmála. Podívala bych se tedy i dál, ale díly nejsou k dispozici a nikde jinde se mi je hledat nechce. ()

arram 

všechny recenze uživatele

Seriál, ke kterému člověk nemůže přistupovat vážně. Eva Longoria si svou roli užívá a na výsledku je to znát, přesto ani to tento seriál nezachrání. Jako oddychovka je seriál fajn, nicméně se jedná o podprůměr. ()

tom552 

všechny recenze uživatele

Velmi svieži počin.Prvé tri časti sú skvelé,natrieskané gagmi a situačným humorom,Eva Longoria má výboný komediálny šmrnc a nemálo seriálu pridáva aj jej brutálny sexepíl! Ako paródia na mydlové opery funguje Telenovela na sto percent,ako sitcom prekvapí trefnými hláškami. ()

Reklama

Reklama