Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přímý přenos z 57. předávání nejprestižnějších hudebních cen světa v Los Angeles. Tlumočí D. Hábová, komentuje J. Rejžek
Česká televize i letos pokračuje v tradici přímých přenosů z velkolepé hudební show GRAMMY Awards. Nominace napovídají, že noční přímý přenos z neděle na pondělí bude stát opravdu za to. Jen namátkou – Beyoncé upevnila svoji pozici nejčastěji nominované zpěvačky v historii – a to celkem dvaapadesáti nominacemi včetně pěti současných. Nejčastěji nominovanou kapelou v historii se nominací za nejlepší rockové album Songs Of Innocence stala skupina U2. A nominací za nejlepší taneční nahrávku bude Mary J. Blige žhavou kandidátkou na získání své už desáté ceny Grammy. Pro změnu Miley Cyrus získala svoji vůbec první nominaci na cenu Grammy, a to v kategorii nejlepší popové album. Tradičně se v nominacích umístila Taylor Swift, která má s tanečním hitem Shake It Off tři nominace. Překvapivě megahit Happy od Pharrella Williamse má nominace pouze dvě. V padesátém sedmém ročníku předávání cen GRAMMY jako obvykle nepůjde jen o ocenění těch nejlepších z nejlepších. Na pódiu ve Staples Center v Los Angeles se bude především hrát a zpívat. Tlumočí D. Hábová, komentuje J. Rejžek (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Bylo to celkem fresh vidět prozměnu nakupě desítky mých oblíbených zpěváků, zpěvaček a skupin pohromadě. Ceny? Nevím tedy přesně jak akademie hodnotí a v jakém měřítku, ale opravdu jsou ti nejlepší hudebníci na světě pouze z Ameriky či Anglie? To je asi jediná věc, která mě na tomhle lehce trápila - anyway, dobrá hudba, skvělé vystoupení, parádní klipy, ty dvě hodiny mě rozhodně nemrzí :) ()

Reklama

rekkky 

všechny recenze uživatele

The 57th Annual Grammy Awards was great, but not the greatest. I would point out Taylor Swift, performance by Kristen Wiig on song from Sia, duet by Lady Gaga and Tony Bennett and last, but not the least the show from Kanye West. Musicians had again their biggest night of fame and whole show contained ceremonial atmosphere, so the purpose was met. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Takže překvapení se opět nekonalo. Co naplat. Vlastně jediný důvod k tomu, že to do toho rána člověk vydrží je zvědavost a naděje, no co kdyby to náhodou nebylo tak obvious. A vystoupení. Letos nejvíc zaválela tahle trojka, i když teda žádnej velkej válec to zas nebyl a za nejvíc zbytečný vystoupení Grammy goes to... Madonna. Ugh, ona bude i na Brits, no potěš. A zase se musím ptát, proč jsou všichni tak udělaný z Queen B. (a co se Dany Hábové týče, tak jako vždy opět skvělá) ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Nemůže se líbit všechno všem a protože je to dlouhý a bývá tam hafo písní a lidí, který vidět nechci, tak už na to roky házim bobek. Letos jsem to, zřejmě z nedostatku jiné zábavy, dala, netuše, že to hned na úvod pěkně nakopnou AC/DC, někde uprostřed nostalgicky zavzpomínám na úžasné ELO a pak mi spadne brada u předělávky I Put a Spell on You v neskutečně emotivní interpretaci zpěvačky s velkým Z - Annie Lennox. Takže za tyhle ostrůvky .. pro mne ... za 3*. ()

Zajímavosti (2)

  • Na sociálních sítích z Grammy podle analytiků nejvíce rezonoval výrok rapera Kanyeho Westa o tom, že cenu pro album roku si hudebník Beck nezasloužil. Na Twitteru to komentovalo 13,4 milionu lidí. (Zdroj: Hospodářské noviny). (hippyman)
  • Předávání hudebních cen Grammy 2015 v USA sledovalo nejméně lidí od roku 2009. Podle agentury Reuters jej v přímém přenosu vidělo 25,3 milionu diváků, o 3 miliony méně než rok předtím. (Zdroj: Hospodářské noviny). (hippyman)

Reklama

Reklama