Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Recenze (449)

prasklinka 

všechny recenze uživatele

knížky od Evy Urbaníkové jsem svého času měla ráda a četla je skoro všechny a tak jsem se na film těšila, bohužel obrovské zklamání ()

xxminulkaxx 

všechny recenze uživatele

Taková fajn, oddechová komedie. Děj mi přišel tedy absolutně nereálný, ale dost jsem se nasmála, herci dle mého mínění byli vybráni taky dobře...jen škoda, že dabing byl tak otřesný. ()

ForGump odpad!

všechny recenze uživatele

Umělé banální nic jako od Pilcherové, Steelové nebo jakékoliv jiné ''spisovatelky'' červených knihoven s lepším obsazením, hrající si na Sex ve městě, se záběry noční Prahy či lyžařského střediska z dronu, hrůzným dabingem, prvoplánovým humorem, postrádající děj a uvěřitelné postavy. 15% ()

SAJA 

všechny recenze uživatele

Česká kinematografie, jak hluboko jsi klesla... česká? Zde je jediné pozitivum, že paní režisérka Marta, zajisté s pavučinou v gaťkách, protože ta nemohla nikdy prožít orgasmus a raději o něm natočí film, je Slovenka. Slátanina, rychlokvaška, chaos, zvraty na zvracení, holé nesmysly, fakt nevím jak to pojmenovat. Ti Poláci? Proč jako? Nadabování jak ve venezuelské telenovele. Jakub jako krasavec? To už tam mohli dát mého oblíbeného Langoše. Ten doktor ok, ale čekal by dva nebo tři roky na větroplašku dvakrát napuštěnou... nereálné. Profesor Avatar nebo jak se jmenoval? Wtf? Náčelník slizounů. Dějová horská dráha...co půl roku na horu a pak dolů...po 50' jsem měl už dost zvedlý žaludek a ta hodina přede mnou mě děsila. Manželka Jakuba? Paní Colombová mezi futrama s jednou větou. Proč se děj věnoval jen vztahu řiťopichů a ne vztahu Jakuba? Dědek chrapl z žebřa z hrušky a ti nad ním stali, jako by se jen opaloval. Fakt z toho byli vyplašení a hodně s ním soucítili. OMG. Sokol se tvářil klasicky jako dement a měl by natočit už jen jeden poslední film. Návrat idiota 2. Hraje pořád stejně. Aspoň jedna hvězda za to, že se jí narodilo opravdové dítě a ne vetřelec nebo něco podobného... vůbec bych se, ale nedivil. Čekal jsem už vše...Resumé? Paní Marto, kdyby váš otec tušil, co budete schopna točit za skvosty, tak by to tenkrát v tři a sedmdesátém raději stříknul do vzduchovky a pak střelil do hnoja... Blacklist forewer ()

Scraffy odpad!

všechny recenze uživatele

Päťdesiat odtieňov po slovensky. Je to fakt zlé... Úplne banálny dej, ktorý je ako z telenovely. Amatérske herecké výkony a na silu suché vtipy, ktorým sa môže smiať fakt len nejaká teenagerka, ktorá je tajne zamilovaná do Janka Koleníka. ()

nenet 

všechny recenze uživatele

Žádné extra překvapení se nekonalo, ale hlavní hrdinka mi byla docela blízká. Dokonce mám dojem, že dost okamžiků předkládaných v tomto filmu nemá k realitě zas až tak strašně daleko. Vešla se i špetka dobrého humoru a poetiky, takže když při troše dobré vůle pominu tentokrát opravdu nepříliš zdařilý český dabing, zapůsobil na mne tento snímek ve výsledku docela dobře. ()

thomasnikrs 

všechny recenze uživatele

Tak asi takhle: normálové hrají bukvice a bukvice hraje normála, v Česku nemáme kvalitní herce, tak nám musí vypomáhat Poláci (slyším Michala Dlouhého a nevidím Michala Dlouhého), neznámá prodavačka knih napíše příběh, jak jí to nevyšlo s chlapem a je z toho bestseller (příběh zkončil v ltálii), lssové už bylo třicet… HRUBO, zkoušeli jste si někdy z krku sundat řetízek kamenem?? Stejné je to u náramku na ruce, ale že jí od ltálie vydržel dlouho.. co?? Aladar zkouší studentku a od té doby, co jí nabídne skleničku uběhne v reálném čase snad půl dne (rozchod bukvic kvůli masu, lssová přijede Aladara načapat) a on stále píchá.. divíte se pak tomu infartu?? Vždyť musel šukat minimálně půl dne... A vtipné?? Super“krásný“ pejsek, hláška o nekonajících se narozeninových párty v prosinci a Blonďatá píča… To je vše ()

george82 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda a to jen proto, že Martinova manželka mi připomínala mojí ubohou sestru. To mě potěšilo. Jinak prvoplánový scénář o infantilních kamarádkách z dětství, kde jedna neví co chce a druhá jí je podporou. Nuda. ()

DCernoch 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se, že to bude horší, ale musím přiznat, že jsem byl mile překvapen. U několika scén jsem se opravdu moc bavil. I obsazení bylo skvělé. Takhle mě už dlouho nový český film nebavil. Nemohu jinak než dát plný počet. ()

lusa odpad!

všechny recenze uživatele

Presne som dostala, čo som čakala. Film o preafektovaných pičkách mimo realitu, pre zakomplexované pičky, ktorým klimaktérium klope na dvere, od snobskej pičky, čo Flašíkovej len z prdele trčí! Odpad. Fuj. ()

stone 

všechny recenze uživatele

Neskutečná romantická sračka. Ale ženským se to líbit bude. Ony po něčem takovém vždycky toužily a zatím ....:) ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Další z velmi dlouhé řady úplně zbytečných českých počinů. Úroveň je podobná stejně jako v tupých proromantických kravinách typu Inga Lingstrom nebo Rosamunde Pilcher. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Celkem tragedie. Bohužel. Příběh hloupoučké zlatokopky. Herci nemají co hrát a ani jim to moc nejde. No přetrpět to, to je fakt dost hrůza. Lepší jít spát. Jedna hvězda za teplouše a jeho Lea (keď on je taký krehký!) ()

Pavlunka 

všechny recenze uživatele

Obyčejný příběh, ale smála jsem se. Což já u filmů opravdu nedělám. Škoda toho dabingu ten to kazil.. ale nějak si neumím představit žádného českého nebo slovenského herce co by se tam hodil :-/ ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Připomíná mi to harlequinky, které jsem v pubertě přečetla nespočet. Žádnou pecku v tom nevidím, ale průměr dobrý. No a ten doktor z těch dvou byl hezčí. ()

carodejb odpad!

všechny recenze uživatele

Vyslovene blbý film. Obsahuje prevarené stereotypy, pubertálne vtipy, blbé postavy, jednu scénu podozrivo vyzerajúcu ako znásilnenie, zlé postsynchróny a zvuk (ako je toto vôbec možné?!). Má to 1 (slovom jednu) dobrú scénu. Tá je však nedôležitá, nikam to nevedie a film nezachraňuje. Mám rád výplachy, mám rád jednoduché a pubertálne blbé filmy, ale toto je hlboko pod nimi. Sračka a gýč. ()

Reklama

Reklama