Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Recenze (449)

bonovox 

všechny recenze uživatele

Červená knižnica po slovensky. Nepochybujem, že pre určití okruh ľudí sa jedná o výborný film, ale pre mňa to bolo utrpením dopozerať do konca. V mnohých prípadoch trápny humor, herecké prehrávanie, hrozný výber hlavného herca.... ()

mstychov 

všechny recenze uživatele

U tohodle filmu jsem se dost nasmala. Normalne cesky filmy moc nemusim, ale nektery komedie, jako je tadle jsou fakt povedeny! ;) Herecke obsazeni paradni. Na vsechny se dalo koukat. Vic hvezdicek nedam proto, ze dejove se jedna o takovou slatanou klasiku. Rekla bych, ze kazdy hned vi, jak to vse dopadne. Kazdopadne pro pobaveni super! ;) ()

RyonMathrin 

všechny recenze uživatele

Solidní 3*** za vtipné hlášky. Navíc tam hraje zaklínač Geralt! (M.Zebrowski) Sice takového trochu antihrdinu, ale podle mě mu role sedne. Místy trochu přehnané, kdo nakonec skončí s kým bylo trochu očekávatelné, ale jako oddechovka velmi obstála. Dobrý romantický konec jak má u takového filmu být. /// "Leo je i vegetarián? Nestačí, že je teplej?" /// Ona: "Proč nemáme taky takovýhle zahradní oslavy s našima dětma?" On: "Asi proto, miláčku, že obě mají narozeniny v prosinci." ()

doriana.g odpad!

všechny recenze uživatele

Někdo by měl tvůrcům této zbytečnosti vysvětlit, že komedie neznamená, že se trojice čtyřicátníků neustále svíjí v bezdůvodných záchvatech smíchu, ale že by se měl smát divák. U mě nic. Naopak, byla jsem otrávená, až znechucená. Ale to je možná můj problém, že mě tihle tupí naivní přestárlí diblíci ala Bridget Jonesová iritují. A možná je to taky trochu Táničkou, to její afektované špulení pusinky a mrkání očičkama, no Konvalinková se Studénkovou hadra. ()

superzurda 

všechny recenze uživatele

Táňa Pauhofová je tak úžasná, že po porodu při návštěvě své matky je ve svém pokoji nalíčená a načesaná jakoby za pár minut měl přijít pohledný, citlivý a chápající lékař. Ten by mohl vysvětlit vegetariánskému gayi Leovi, že při snížené imunitě by bylo vhodné občas kus masa sníst a rozhodně nekouřit. Film je přehlídkou nesmyslných epizod a rozhodnutí nelogických postav. ()

haack 

všechny recenze uživatele

Film bych pojmenoval: Všechno je to snadno předvídatelné... Od začátku do konce tak nějak víte, nebo tušíte, co se stane. Je to film určen primárně ženám a nehraje si na něco víc, což je mi svým způsobem sympatické. Je to vlastně slušně napsaná červená knihovna. 4/10 ()

vladi3 

všechny recenze uživatele

Nikto nemoze cakat, ze z knihy, ktora bola absolutna podpriemerna vykradacka sexu v meste, spravia oscarovsku intelektualnu komediu... Pauhofova tazky priemer, scenar tazky podpriemer... Paradoxne najviac sa mi tam pacil Kostelny... Asi preto, lebo hra sam seba... Dabing absolutna katastrofa a vysmech do ksichtu slovakom... radsej to mali nechat ceske.. Slovaci na rozdiel od "bratov" este co to rozumeju... ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

ako prvé musím napísať, že to nie je úplná tragédia ako som pôvodne očakával a že s pomedzi posledných slovenských, českých a koprodukčných pseudokomédií je film Všetko alebo nič na veľmi miernom výslní. Alebo skôr iba tak vytŕča z tieňa. myslel som že to bude oveľa viac trápnejšie a že dostanem iba dávku sileného humoru. Trochu alebo skutočne iba trochu ma to prekvapilo a dokonca som sa aj usmial pár krát. Humorne film udržiava pri živote hlavne Kostelný a Issová. zvyšok osadenstva sa iba priživuje. V dejovej línií sa postupne kumuluje trápnosť a prvoplánovosť, romantické zápletky a osudové zvraty a udalosti sa vo filme objavujú bez zjavného zmyslu a tie akože sexuálne scény sú naozaj hrozné bez štipky romantiky a erotiky. Pre filmových a hlavne pre kinových amatérov je to však ideálny film. V kine sa stretnú viac generačné skupiny žien alebo skupiny priateliek otrávených manželským životom a idú si pozrieť uvolnenú nenásilnú pseudokomédiu. ()

Jitomirka 

všechny recenze uživatele

Ty vtipy by si zasloužily pět hvězdiček, ale celé hodnocení sráží ten nelogický vztah hlavní hrdinky a polského pana Greye. Ještě teď nad tím přemýšlím a nechápu to, co to jako mělo být? :D ()

MyPupa 

všechny recenze uživatele

Váhali jsme, zda jít do kina a nakonec jsme udělali dobře. Film je vtipný, má to i solidní děj. Někdy jsem si sice připadal jako u Ordinace v růžové zahradě, ale celkově nám film vyzněl pozitivně. ()

hanca.uh 

všechny recenze uživatele

No a co, že to není film, co by člověka vynesl k jiným intelektuálním výšinám. Nic takového jsem od snímku ani neočekávala, navíc českého. Takže mně se to líbilo . Prostě film pro nenáročného diváka, resp. tedy divačku, protože pro chlapy tento snímek moc není (taky v kině asi žádný ani nebyl). Děj plyne celou dobu tak nějak příjemně, sympaticky, nevybočuje, není to úplně překvapivý trhák, ale zase to úplně nespadá do nalajnované červené knihovny....prostě něco mezi Sexem ve městě a Deníkem B. Jonesové - jen teda v mnohem slabším nešokovém milém lehkém českém odvaru:-)). A taky za mě další plus - bylo na co se koukat - myslím tím obě hl. představitelky a slibně vypadající dva "nápadníky", tedy (abych to úplně upřesnila) - Pauhofová je krásná baba a polák Pawel k sežrání . Další plus za skvělou doprovázejíví píseň od Ewy Farne - tady ve snímku absolutně zabodovala. ()

Jard 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrá komédia, len škoda, že je tam málo slovenských hercov. Českí a poľskí herci mi tam ani nevadili, ale veľmi dobre zapadli do dejovej línie. Celkový dojem z filmu bol veľmi dobrý. 75% ()

Capri2016 

všechny recenze uživatele

Ja som citala aj knihu a tu by som oznacila na 60%. Kedze som obdivovatel Evity Urbanikovej, citala som mnoho jej knih (aj tuto) a tiez mam rada jej romany ale aj ostatne romany z jej vydavatelstva - tak som si povedala, ze na tento film chcem ist aj napriek negativnym kritikam. V prvom rade som nepochopila slovensky dabing na filme, ktory asi povodne robili v cestine. Ten slovensky dabing bol zle nastaveny a uplne neprirodzeny. Hoci su hlavni predstavitelia (Pauhofova / Kostelny / Issova) vyborni herci - v tomto filme bolo ich herectvo ako keby pristrktene stipcom. Tiez vtipy vo filme boli hoci na zasmiate, ale tieto vtipy boli velmi jednoduhe a prvoplanove. Ist ci neist na tento film - ak mate radi romanticke slovenske filmy, Evitu a lahky humor - tak sa asi zabavite. Ja osobne som z kina odchadzala sklamana ()

Reklama

Reklama