Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Recenze (449)

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

Na to že ide o česko-slovensko-poľský film na motív takého literárneho skvostu akým je Evitovka, tak som sa (prekvapivo) náramne bavil. ()

Fracek odpad!

všechny recenze uživatele

Někdy se prostě podaří, že se z filmu stane jen něco jako levoboček jakéhokoliv seriálu typu "Ulice" ... možná inspirace starými českými rodinnými komediemi typu Eva tropí hlouposti, kde se jěště ale nedalo rozesmát publikum frázováním o blonďaté píči a muselo stačit je rozesmát huhňáním a šišláním. A jak se na moderní komedii sluší a patří, nesměli tam chybět dva gayové doplňující ten popletený kabaret ala Laurel a Hardy. Na natočení takové capiny typu Ulice by tam museli být už nějací hodně vymazlení herci, aby to byla alespoň komedie, když už to hraje o titul všechno nebo nic...takže NIC! ()

MKreclik 

všechny recenze uživatele

Totální sračka. Důkazem budiž to, že nejlepším hercem je zde Ondřej Sokol. Nesympatický postavy, herci hrůza, scénář psala nejspíš nějaká 12letá lolitka. Co z toho, že Pauhofová je celkem píchatelná, ale když otevře hubu nebo ukáže svůj intelekt, je to v prdeli. Peníze, co jsem nechal za tento film v kině, jsem měl radši vyhodit do hajzlu a udělal bych líp. Smutnej obraz českýho filmu. A to, jak je ten hlavní šašo nadabovanej? Wuuuuut ()

FatimaO 

všechny recenze uživatele

Slušná slátanina,ale oceňuji tu akvizici polských herců :-) Michal Dlouhý byl moc drahý, tak se použil jen jeho sexy hlas? :-) ()

avalonek 

všechny recenze uživatele

Já jsem si to užila.Spouty vtipných kousků a samozřejmně Michal Zebrowsky,který i když ztvárnil hajzla,tak za to stál..Nejlepší vtípky jsou od gayů ()

Nykol 

všechny recenze uživatele

Ak po polhodine začnete viacej sledovať módu a scenériu vo filme, tak asi to nieje dobré znamenie. Myslím si, že taká múdra, pekná a úspešná žena akou bola vo filme Linda by si nevšimla takého nudného, povrchného developera. Nezachránili to ani erotické scény. ()

pichta 

všechny recenze uživatele

Dobre som sa pobavil. Taka ľahká a príjemná Slovenská komédia. V podstate to bolo z knihy...v podstate. Herci boli skvelí, hlavne Táňa. ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinové herecky nemastní, neslaní, nesympatičtí, snad jen jedině ten Ondřej to hrál hezky. Zápletka jak v pohádce o Krtečkovi, akorát ve filmu Všechno nebo nic je tahle zápletka prostší a méně propracovaná. V podstatě tento film tak nějak přímočaře plyne, až nakonec skončí, aniž by ve vás zanechal nějaké to poselství, nebo něco, co by ve vás zapříčinilo nějaké pozdější myšlenkové pochody nad tím, co jste právě viděli. Zkrátka jednou vidět bohatě stačí... ()

axcent26 

všechny recenze uživatele

Uzasny film. Chcete se odreagovat? Chcete se spontalne zasmat? Rozhodne si puste tenhle film. Jeden z nejlepsich ceskych filmu. Umim hodnotit realne a kdo hodnoti nizkym poctem a pomlouva krasnou komedii je hlupak. Zasmejete se i se jen tak nad timto filmem spontalne usmejete, ale i slzicka ukapne a budete mit po par dnech si to pustit znova ()

teckax 

všechny recenze uživatele

Rosamunde Pilcher uvádí 107 minut česko slovensko polské slátaniny, která musela být jasná už dle scénáře - proto nemohly tvůrkyně sehnat normálního československého chlapa, tohle je jen pro psychopaty odrůdy Sokol. Když teda sehnaly ty polský, zprznily je příšerným dabingen. Chtělo to být československým Sexem ve městě, ale nemá to tu přirozenou lehkost a nadsázku. Jakub měl být takový český Christian z Padesáti odstínů, bohatej rozervanej manipulativní chlap, kterého nakonec dožene láska nebo co! Těsně vedle. Dále ta zjevná inspirace Láskou přes internet...kde je nějaká originalita, dámy?... těch zvratů a nejpřirozeného chování. Ženský se tu chovají jako slepice, to natočila žena? Takhle chceme, aby nás Svět viděl?! A to se dneska na vejšce souloží s dědkama kvůli obyčejným zápočtům? Hahaha. Otravný soundtrack - Ewička a Darinka? No jo, jsem ráda, že i po Džambulky stíraní rosy na kolejích máme na popové scéně materiál pro takové songy. Jediná pozitiva - buzna linka mě docela pobavila a do tý malinký zrzavý holčičky jsem zakoukaná už od Špuntů na vodě. ... jo a terapie psychouše Leoše je přesně to, co hledám! ()

ssarka 

všechny recenze uživatele

Láska přes internet šmrncnutá Briget Jonesovou...jako oddechovka super,hodně vtipů povedených...na nic jiného si to nehrálo a proto dávám zlatou střední cestu..za co body dolů jsou to,že dabéři Dlouhý a Dvořák jsou daleko hezčí chlapi a lepší herci než ti dva,co dabovali ()

thorax65 

všechny recenze uživatele

Tady se asi jednalo o film pro venušanky, nás z Marsu to nechalo ledově chladnými. Aspoň teda za mě. Tak prvoplánový film jsem již drahnou dobu neshlédl. Chatrnou stavbu nezachrání ani paní Táňa s Klárou (Ondro to bylo hodně slabé). Při chuti byla pouze paní kostymerka, klobouček dolu - bylo to jak na módní přehlídce. To je ale bohužel FŠE. 20/100 ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele

40% - scénář trapný a po druhém nuceném shlédnutí neshledávám už ani závěr nijak extra zajímavý.... Vlastně pro Ženy asi celkem dobrý film, ale scénář je fakt teda tuctový.. ()

pavka66 

všechny recenze uživatele

Tragická, afektovaná zábava o českých buranech natočená pro české burany. Příběh ani nemá smysl hodnotit, jen poznámka pod čarou - v linii přiběhu by po konci filmu trvalo asi tak dva týdny než by Táňa Pauhofovic nasadila panu doktorovi první z mnoha paroží s panem developerem ()

Max Frajer odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle móda rádoby milých a čím dál tím plytších romantických komedíích, kde je pár hezkých sympatických cool třicítek a alespoň jeden gayík....ta mě hodně míjí. Až k uzoufání nudné a utahané. Škoda, že když už sem přitáhneme takového dobrého zahriničního herce jako je Żebrowsk, je to kvůli takové sra*ce.. ()

Peabody 

všechny recenze uživatele

Jsem poněklud schozofreení, pokud jde o tuto ... snad komedii, protože manželkka se bavila výborně a uvolnilo ji to. NO je to klasická červená knihovna v současném hávu, Už dlouho jsme neviděl takové nakupení klišé, jako tady, tolik rlůžové a pastelových barviček aby byly dámy spokojeny, mužné polské herce (ono to bez nich asi nejde, takové typy jako byl kdysi Perepeczko, nebo Linda a další tady fakt nemáme, i když tihle dva mi přišli výrazně slabší, kdeže je Geralt z Rivie). Pohled na Táňu Pauhofovou a Kláru Issovou mne vždy potěší, jsou to krásné dívky/ženy, oblečené i jinak (tady spíše a) :-( ). Ondřej Sokol hraje svým klasickým stylem, to jest jeho výraz stále připomíná palačinku, Luboš Kostelný je podle mne jedinou slabinou castingu, jeho buzík mi přišel nezajímavý (na rozdíl od p. Vaňka). Probírat smysl zápletek nemá smysl, lékař, který naváže vztah s paní, která má dvě děti s dvěma chlapy a přitom se furt chová jako sedmnáctka je jistě možný /i když pro futuro jistě rizikový. O tom, že všichni jsou ekonomicky naprosto za vodou, nikdo v zásadě nepracuje (tedy dámy projdou kolem kasy, něco naprosto neschopně zabalí, developer vydá pokyn Kupte, Prodejte, Uplaťte atd.), netřeba hovořit, to k žánru patří. Prostě smyslem života je orgasmicky se nechat pomilovat na stole nebo čemkoli, a pak se o tom chichotat s kámoškou, vše ostatní je druhotné. ()

solver 

všechny recenze uživatele

Komprimát filmů Sex ve městě a Láska přes internet, možná i trochu Pretty women. Lehce předvídatelný děj, teplý vegetarián a Petra v roli semetriky. Pár vtipných momentů tam bylo, ale sex za zápočet, úspěšná kniha po 2. rande a pan doktor bez ženské v 45ti nápadně připomínajícího pana Božského, to spolehlivě hází mimo realitu :-) ()

Reklama

Reklama