Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Recenze (449)

erisibillova odpad!

všechny recenze uživatele

Ou! Toto bolelo. :/ Keby som to pozerala v kine, asi to nevydržím. Možno by to bolo celkom fajn, ale je to kniha povodne od slovenskej autorky, napísane v slovenčine, a vo filme obsadila pár slovenských hercov, ktorý sa rozprávali po česky?? To proč? :) Ešte k tomu... keby napísanie knihy bolo také jednoduché... otvorím si PC a napišem knihu? tak takým tempom už aj ja mám vonku aspoň 10 kníh. Ďalšia vec... dobre to tam "roztočili".. v tej kancelárii, celý obchod ich počul, ona ako čerešnička na torte povie..už mi nevolaj!!! Skončila som s tebou....???.. Nepochopila som ju. Zenská logika síce funguje zvlástne, ale toto pre mňa bolo naozaj bez logiky. Ešte keby sa to skončilo tak, že sa dá do kopy s doktorom, tak možno dám aj 2*, ale zaklincuje to Leoš Mareš, ako nejaký psychopat... No sorry Evita...ale toto sa ti nepodarilo. ()

Peter.Guba 

všechny recenze uživatele

Eva Urbanikova je jednoznacne najhorsia spisovatelka. A ked podla nej natocia nejaky film, je istota, ze to bude brak. Uplne nechutny dabing, trapne herecke vykony. Od odpadu ho deli jedine to, ze moj pes zacal zavyjat pri tomto filme. ()

darthhomer2 

všechny recenze uživatele

Je to průměrná česká komedie. Je to sice vtipné, ale jinak pokud tam zrovna není něco vtipného tak se nic neděje. Taky to vypadá, že došli čeští herci. Ono bylo fakt nutný tam dávat ty poláky. Dabing poláků je úplně nepřirozený a tudíž úplně na hovno. Je to jako kdybyste nějaký romantický seriál smrskly do jedno ho filmu a vyjde vám tohle. Proto si myslím jak už jsem řekl že je to průměrný a je tam chyb jak hoven ty už jsem konstatoval v předchozí části. Takže dávám 2 hvězdičky. ()

Dusin 

všechny recenze uživatele

Bohužel pár (doslova pár) vtipných momentů tento film nezachránil. A pokud si někdo takto představuje romantiku, je to celkem k zamyšlení. Na druhou stranu je to film, u kterého stihnete všechnu práci okolo. ()

teriktm 

všechny recenze uživatele

uuuuu, zabte mě. Při doporučení tohoto filmu a nahlednutí na trailer jsem byla smířená s úbytkem jisté mé osobnosti, hrdosti a mozkových buněk ale když to vezmu z pohledu rozšíření si obzoru do více sfér jsem si řekla " proč ne" . zhodnocení : Šmarjááá, bylo to myšleno jako parodie na dívčí knihy? Červenou knihovnu psanoou po tmě? Nebo jsem necitelná ledová královna bez špetky vrozeného humoru a základní vrozené inteligence?! Paní Ferencová, už proboha nic takového netočte a nekažte dobrým hercům portfolio., přispějete tím víc než další žumpičkou. ()

wendikcertik 

všechny recenze uživatele

Ten dabing v tom filmu… Brr, uši mi to trhalo! Jinak standartní film, se standartní zápletkou, který si pustíte, jako kulisu při vaření. ()

Himbajz 

všechny recenze uživatele

Mě to rozesmálo a potěšilo. taková letní rychlovka. Bavil jsem se, a o tom to je. Duševno bych v tom moc nehledal. ()

kodwin 

všechny recenze uživatele

Pro mě spíš nic než všechno, ačkoliv někdy jsem se zasmál. Lehká zábava na sobotní večer s manželkou a sedmičkou vína. Musíte si u toho ale občas povídat. ()

hladovyjelen odpad!

všechny recenze uživatele

Bez pochyb ten nejhorší film, který jsem kdy viděla. A to mám ráda špatný filmy. Ale tohle! TOHLE! Proč by to kdo dělal? Proč by to divákům někdo dělal? Špatná výtahová hudba, wannabe americká slaďárna se špatnou míchanicí dabingu, protože půlka obsazení jsou poláci. To není hrozný, ale ten dabing kombinovaný s nedabovanými částmi se nedá poslouchat. Film jak z roku 2008. Největší kýč, jak koupená novela v trafice za 58 korun. Růžová knihovna, ale prostě větší odpad. Bože můj. Proč se snažíme napodobit styl, který k čr vůbec nesedí. To oblečení, vztahy. Postavy vykradený z každýho romantickýho filmu, úplně bez osobnosti. Hlavní postava je otravná pipina, co neví co chce a stydí se za vlastní dítě, ale hlavně že se probudí s dokonalýma vlasama. ()

draxxi 

všechny recenze uživatele

No vsechno je to realny jak sviňa... Vsichni maji krasny, velky, slunny byty, plny, parevny satniky, skvely pratele co maji vzdycky cas... No ale asi kazdej obcas takovou pohadku potrebuje... Velkej pruser je ten dabing. A to mam hlas pana Dlouhyho moc rad... 20/10/2019 60% ()

JakubAkurat 

všechny recenze uživatele

Film je veľmi neoriginálny. Sledujeme v ňom klišé mnohých amerických šablón. Podľa jeho knižnej predlohy sa však nič iné ani čakať nedalo. Herecké výkony to v tomto prípade nepotiahli vpred a to isté sa dá povedať o hroznom celkovom spracovaní. Nečakal som veľa, ale ani takto málo. Z chuti som sa nezasmial ani raz. ()

TheKleofa 

všechny recenze uživatele

Strašně špatný film. Jakási snaha natočit něco mezi Fifty shades of gray a Eat pray love, což samozřejmě postrádá jakýkoli smysl. Velký špatný. Místy ale celkem vtipné a solidní soundtrack, proto dávám dvě hvězdy namísto jedné. ()

iwee23 

všechny recenze uživatele

Příběh celkově o ničem, k tomu otřesnej dabing... výlet do Itálie byl ve skutečnosti do mého oblíbeného Piranu ve Slovinsku, což mě potěšilo. A pak asi tak dvě hlášky, u kterých jsem se necítila trapně i za filmaře. Zajímalo by mě, kdy se u nás zase začnou točit komedie, které nebudou plné klišé a člověk si je bude moci pustit a skutečně vychutnat i jinak než jen jako kulisu k nudnému žehlení prádla. ()

antoinetta0 

všechny recenze uživatele

Ne, prostě ne. Nevím, proč se stalo trendem laciné napodobování západních romantických komedií, na které nemáme peníze ani cit. Každý takovýhle film dopadne stejně, blbý scénář, který se až příliš okatě snaží být vtipný, ztrapňující se herci, hudba jak stažená z hudební banky, ze sekce songy do výtahu a nereálné vzezření všech postav, prostor a celého filmu. Navíc narážky na vegany a gaye mi v dnešní době přijdou zbytečné, urážlivé a trapné. Taky by mě zajímalo, proč takovéhle filmy někdo financuje, ale to asi navždy zůstane záhadou. ()

Reklama

Reklama