Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Recenze (449)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Fajn pohodový odlehčený český snímek, který pobavil. Na české poměry velmi dobré a účast polských herců mi nevadila. Alespoň nějaká změna. 75% (with J.) ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Některé scény přehnané, přehrané, trapné, ale celkové vyznění dobré, nakonec to vylepšila druhá polovina.... především po stránce scénáře, i scény lépe uvěřitelné, dohra u psychiatra skvělá :D P.S. Do kina bych na tohle určitě nešla! ()

Baronne 

všechny recenze uživatele

Běz tý zbytečný snahy udělat z toho drama a cpát tam nechutnýho slizáka z Polska z toho mohla bejt docela fajn komedie.. ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době a možná docela vůbec dobrý komediální český film. Možná je to i tím, že jsem od toho moc nečekala, ale zábava byla. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tak copak se nám to uvařilo a bublá v kotlíku? Máme tu trošku Lásky přes internet, Sexu ve městě, Deníku Bridget Jonesové a nevím ještě čeho všeho dalšího plus výrazné herce. Tyto ingredience nejsou vůbec špatné. Jen by se neměly míchat, ale řádně protřepat. Potom dobře dochutit, osolit, opepřit a přidat špetku čili, možná ještě trochu oregana nebo tymiánu. Jako dobře, je to naprosto odpočinkový film. Nic jiného jsem od něho ani nečekala, takže splnil svůj účel. Polští herci jsou sympaťáci a dobře se na ně koukalo. ()

Derek odpad!

všechny recenze uživatele

toto "dielo" je strasne jednoduche nenavidiet ci uz pre svoju absolutnu filmarsku nemohucnost, ktora sa zacina napisanim bud nesympatickych alebo plochych postav (to asi pada na hlavu kniznej predlohy) a pokracuje televiznostou celeho filmu ktory vdaka tomu posoby ako jeden z mnozstva telenoviel. po technickej stranke je to ubohe (hudba, kamera, otrasne piesne atd...) a byt producentom tak si dva krat rozmyslim ci by u mna Marta Ferencova dostala dalsiu sancu... ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

WTF? To mi vážne chcú nahovoriť, že keď má dievča 15 ide jej o TO a keď má 35 ide jej o TO? Neverím. A to klišé o bohatom krásavcovi... to si už mohli odpustiť. A čo tak monogamný vzťah na celý život, pani Urbaníková? Čo tak rekonštrukcia nefunkčného manželstva? Neprišlo mi to vtipné, je mi z toho smutno. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Všechno špatně, nic dobře. Možná pár pokusů o herectví (Ondřej Sokol), ale jinak tragédie od nereálných nesympatických postav přes humor založený na sexuálních narážkách až k šíleným postsynchronům polských herců. Snažím se být na české filmy hodná, ale scéna s psychiatrem v závěrečných titulcích mě dorazila. Uf. ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Ľútostná hviezdička za úžasnú Táničku a tých pár dobrých heftov. Všetko alebo nič je telenovelový patvar, ktorý smeruje odnikiaľ nikam, jeho postavy sú protivné karikatúry, je plný zbytočných scén a z prstu vycucaných zvratov a ináč asi nestojí za hlbší rozbor. Myšlienkové dno pre masy, nebrať. A čo ten príšerný postsynchron? Ako sa toto dostalo do kín? Dokonca dosiahlo takýto komerčný megaúspech? Smutné, presmutné. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Urbaníková není žádná chytrolína ani vtipnolína, píše v podstatě červenou knihovnu, takže se nelze divit, že scénář podle její knihy musel dopadnout stejně. Na Bridget ani na Sex ve městě to nemělo ani náhodou - i když se snažily kopírovat o stošest. Druhá půlka byla ale trochu snesitelnější a rozhodně o řád výše než Bezva ženská na krku, kterou jsem si zcela nepředloženě pustila jen pár hodin předtím - takže za tři. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době konečně dobře natočená česká romantická komedie. Poláci film vyzdvihli na větší úroveň. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Další bídný příspěvek do naší (mezinárodní) kinematografie. Nucený rádobyhumor, především díky figurkám gayů, hraní na city, klipovitost. Ovšem nejhorší byl špatný dabing polských herců. Trapnost a nuda převažovala. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Lovestory, ktorá sa snaží svojim prevedením tváriť aká je moderná a poddajná dnešnej dobe, ale ten príbeh bol viacmenej dosť strojený - akoby vystrihnutý z Rosamunde alebo Inge, samozrejme to celé krížené s inovatívnym štýlom amerických romantických komédií. Príbeh ako taký možno pôsobí na prvý pohľad naivne, ale keď sa tak zamyslím, tak v tom bol kus pravdy. Presne na takých povýšeneckých hajzlíkov s nafúknutým egom väčšina žien letí, bez ohľadu na to, ako arogantne s nimi jednajú. Je to v podstate na zamyslenie... No a neviem či mám len ja taký dojem, ale zdá sa mi, že moderný film bez homosexuálnej postavy už akoby nemohol ani vyjsť na svetlo sveta. Ale tak, celkovo aj tá zápletka nebola v podstate nič extra. Akurát na tú Táňu sa naozaj dobre pozeralo... ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Ešte aj tých 51% je dosť veľa. Dej ako z lacnej telenovely v ktorej jeden Slovák hovorí slovensky a iný česky. O, a aby som nezabudol, tak norma bola splnená. Niečo prihriate vo filme bolo. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Bude to patlalka.Její řachanda byla kravina,a ani tenhle její druhej film neni nic moc.Nejzábavnější,a hlavně takový vodlehčený scény byly z hor,a pak s Ondrou Sokolem,jinak spíš všemu podobná romantická limonádka.Ale obsazení ženskejch rolí pěkný,zato chlapi se moc nepovedli.Viděno,a zapomenuto.40%. ()

Reklama

Reklama