Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Recenze (449)

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Ešte aj tých 51% je dosť veľa. Dej ako z lacnej telenovely v ktorej jeden Slovák hovorí slovensky a iný česky. O, a aby som nezabudol, tak norma bola splnená. Niečo prihriate vo filme bolo. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Bude to patlalka.Její řachanda byla kravina,a ani tenhle její druhej film neni nic moc.Nejzábavnější,a hlavně takový vodlehčený scény byly z hor,a pak s Ondrou Sokolem,jinak spíš všemu podobná romantická limonádka.Ale obsazení ženskejch rolí pěkný,zato chlapi se moc nepovedli.Viděno,a zapomenuto.40%. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Největší problém téhle komedie je ta otřesná milostná linka. Hlavní hrdinka si totiž najde ultimátního kokota, který se k ní chová jako k onuci a vytře s ní podlahu. Tolik k romantice, nehledě na to, že sexuální scény jsou v tomhle filmu opravdu pro otrlé (au). Jediné, co na tomhle stojí za to je přátelství mezi Lindou a Vandou, protože taková dvě třeštiprdla po třicítce aby pohledal. Jinak nechybí klasické přísady české komedie, pár povedených vtipů, karikatura homosexuálů, prakticky hned dvě znásilnění na stříbrném plátně (u té studentky fakt nejde o nic jiného - a jako vtipn je to obzvlášť ohavné) a interupce jako zákrok, který existuje pouze v alternativním vesmíru. Čím déle to trvalo, tím znechucenější jsem byla. A to to vypadalo jako docela příjemná oddechovka. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála nových filmů, který stojí za povšimnutí. Škoda, že neobsazují české herce, protože následný dabing je otřesný! 65% ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Hlavní kostrou a postavami je to strašná vyžíračka Bridget Jonesové. Příliš dlouhé, moc zakomponovaných zbytečných příběhů, klidně mohli natočit víc dílů, takhle jsem jen znuděně čekal, co tam ještě udělají za zvrat, který byl ke všemu silně předvídatelný. Ta blonďatá píča, myslím tu herečku nebo postavu (ten vtip byl super), kterou hrála tam byla naprosto zbytečná a už mě dosazovaní takových postav začíná v českých filmech srát, protože jinde to nemají. Dabing nebyl zvládnutý na jedničku. Ale hlavně je to bohužel důkazem toho, že Češi neumí vymyslet vlastní dobrou zápletku a tak vyžírají ostatní osvědčené. Přes všechny tyto negativa, jsem se dlouho takhle v kině nenasmál. Bylo to nesmírně kvalitně zahrané, Táňa je neuvěřitelná! Petr Vaněk sekunduje s buzikem a kazí to jen na lyžích, kde se to asi hraje hodně těžce, ostatní o nic horší. Každopádně pro pátou hvězdu jsem se rozhodl po posledním záběru na Michala Žebrowského, to byla paní Ferencová třešnička na dortu i včetně toho náramku. ... GA Cinema ()

zette 

všechny recenze uživatele

Dalsi z tech filmu, kdy druhy den nevite o cem vlastne byl. Dej se tahne a celkove me to neoslovilo. Z hercu pobavil hlavne Petr Vanek. Jinak o nicem, ale vylozene trapne to neni, coz je v takove zanrovce celkem uspech. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento film nie je nič moc. Problém filmu je scenár,ktorý je predvídateľný. Ani herci s tým nemohli nič robiť. Najlepšie na filmu je soundtrack. 3/10 ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Velice, ale velice mě vadili Poláci a jejich nekvalitně synchronizovaný dabing. Nahá Tánička potěšila, jen škoda absence full frontálu ;-) ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Možná ne tak špatný, ale především určený spíše pro ženy okolo čtyřicítky, které tady mají obyčejnou hrdinku zamilovanou pro změnu do pohledného manipulujícího boháče a doprovodný komparz jim dělají dva buzeranti. V pointě filmu se jich zřejmě plno uvidí nebo by se chtěly vidět.. Místy mi to přišlo i jako trochu nepovedená parodie na Pretty Woman, ale to bude spíše tím obsahem. Když se k tomu sejde moje neoblíbená Pauhofová, která se v každém filmu svlíkne (tady tomu není jinak) a vlastně žádná další sympatická postava, tak nemůžu jinak. Letní kino ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Knížku od Urbaníkové jsem se pokusila přečíst jen jednou, že prý je to úžasné. Nedala jsem to. Film je sice kratší, ale přiblblý je stejně. A ne, ani Táňa ani Klára za to nemohou. Pravým viníkem jsou Linda a Vanda a hlavně ten, kdo je napsal. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné především je, že producenti dovolí režisérovi něco takového zmatlat. Režisérka má všecky trumfy v ruce a natočí tureckou telenovelu. Několik světlých momentů tam je, ale vždycky dokonale zabitých následující scénou. Ti Poláci co tam hráli ty mluvící hlavy, to nelze ani komentovat. Nejlepší byl Petr Vaněk. Ostatní se snažili alespoň nemít z ostudy kabát. Nechápu proč se to takhle točí...50% ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Už by se měl konečně vymyslet nějaký nový žánr pro tuhle českou pásovou výrobu nevtipných a bezdějových sraček. A Pauhofová je škaredá. ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Čo na to povedať? Môžem to vidieť 100 a 1 krát a stále ma to neprestane baviť. Dej je popretkávaný množstvom pre mňa nezabudnuteľných scén a dojemných dialógov, ktoré neomrzia a doslova vháňajú slzy do očí, na 1 film je ich strašne veľa. Tie veselšie chvíľky striedajú tie, kedy prevláda zúfalstvo plynúce z nemožnosti zmeniť veci. Príbeh je ako romantická rozprávka s trpkou príchuťou, ako to už v živote býva. Film je určený pre ženy, a verím že niektoré scény sú deja vu snáď pre každú z nás. Náhle príchody a odchody do nášho života niekoho koho milujeme bolia asi najviac. Ten kto to zažil, pochopí asi najviac. Nedá sa mi nad tým celým nerozplývať, je to ako pohladenie na duši pre tých, ktorí veria na šťastné konce. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Čo sme to, preboha, zase natočili? A prečo? Ja mám pocit, že slovenský divák je veľmi jednoduchý divák. Vidieť to na návštevnosti kina. Na kvalitné filmy príde zopár ľudí a hentoto ( neverím, že všetci sú nacionalisti a podporujú domácu tvorbu ) 2x vypredalo kino. Ale rozanalyzujme si, čo sme to vlastne dostali a videli? Ústredný príbeh o žene, ktorá nevie čo chce, podoplňaný vedľajšími príbehmi o buzerantoch, inej žene, ktorá nevie čo chce, chlapíkovi, ktorí síce by možno aj vedel čo chce ale bojí sa a holohlavom Budarovi, z ktorého som zomrel na mieste ( Svet pod hlavou zanechal stopu ). Kde sme to už videli? No všade predsa! Veď naša tvorba, či už filmová alebo seriálová nerieši nič iné!!! Furt je to len o tých vzťahoch, nezmyselných, zmätených ženách a kadejakých "zvratoch". Och. Späť k filmu. Prvá hodina ešte sa ako tak dala. Potom sa to ale celé rozsype ( darček - náramok ) a druhú hodinu držia pokope už len občasné vtípky a záver je nakompletku uvarený z vody. Tam už Evite došli kreatívne nápady. Obsadenie fajn, to jediné bolo asi potešujúce. Zamrzel dabing, kde niekto dabovaný je, niekto nie. Znelo to divne. Lokácie síce neboli terno, ale dalo sa to aj horšie. Môže to fungovať ako komédia, keby sa obmedzili debilné dialógy a trochu sa to prestrihalo, lebo obsahovo a dejovo je to proste vyprahlé. Ale najhoršie je to, že to má taký úspech, že Evitu idú točiť aj ďalej. Ach, čo nás to len čaká. 2 z 5 ( Kino Dukla Svidník ) ()

Reklama

Reklama