Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Recenze (449)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Na naše poměry si myslím docela dobře povedený film. Mělo to děj, mělo to spád a i zajímavé rozuzlení. Takže za mě rozhodně pozitivní hodnocení. Jediné, co bych mohla vytknout byl ten moc rychlý konec, mohli jej trošku natáhnout a vůbec by mi nevadilo, kdyby do filmu zařadili scény s Liborem Boučkem, ještě u titulků jsem se náramně pobavila. A co by se stalo, kdyby děj trval namísto sto sedmi minut, minut sto dvacet? Vůbec nic, myslím, že by to filmu neuškodilo. Za mě se podívejte, je to nadprůměrná česká komedie, které stojí zato věnovat ty skoro dvě hodiny času. ()

Jimmy15 

všechny recenze uživatele

Dost jsem se toho bál a do kina jsem na to ani nešel. Kdyby to nepouštěl Kinematograf bratří Čadíků, tak se na to ani nepodívám. Ale nakonec to bylo super vtipné a bavilo mě to, zase český film, který není vůbec k zahození. ()

Tomu.Ver odpad!

všechny recenze uživatele

Takzvaná komédia v úvodzovkách. Príbeh silne reálny z nášho bežného života, kde nikto naokolo nie je prirodzený, správne orientovaný, či nerozvedený, nezáväzne nepretiahnutý, atď. Proste bežná realita, ktorá ak nie je, tak nám ju musí film natĺcť do hlavy, lebo áno toto je v dnešnej dobe oká a "nehovor že ne". ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele

Trapná umělá pohádka pro lidi, kteří neznají reálný život. nejhorší vůbec ze všeho je ten otřesný dabing alfa-samců, kteří se všude pořád zjevují jak bezdomovci na Václaváku. ()

Rada odpad!

všechny recenze uživatele

Přestože v poslední době bojuji s nedostatkem volného času, kdybych spát, neměla na tento komentář si čas udělám. Nemohu si totiž vzít na svědomí, že se na tento film bude někdo chtít podívat, že bude někdo tak zvědavý jako já a že si od této slátaniny bude něco slibovat, například příjemný zážitek. Nechápu vůbec, jak někdo mohl vynaložit námahu a prostředky k takovému ubohému počinu. Příběh je mix z různých romantických kravin např. Láska přes internet, Deník Bridget Jonesové atp. Tvůrci asi doufali, že obsazení populárními herci, filmu dopomůže k úspěchu, to se však nestalo, nejeden divák si po shlédnutí klade otázku, proč tak hluboko klesli, že do takového projektu šli. Scény s homosexuálním párem měly dát příběhu humornou notu, ani to nezafungovalo. Přemohla jsem se a dodívala se až do konce, bylo to naprosté utrpení. ()

cesky_hrac 

všechny recenze uživatele

Jde nějaká ženská(Táňa Pauhofová) a telefonuje se svou šílenou kamarádkou(Klára Issová) . Pak do ní vrazí zaklínač Geralt z Rivie (Michal Zembrowski).Asi vzal nějakou zakázku na utopence a spěchal.. Reakce té ženské byla takováto: ,, Nemůžete říct alespoň Bú!" Popošla ta ženská o pár kroků dál a ,,nechtíc" spadla do silnice. Nebýt statečného Řezníka z Blavikenu byla by přejetá autem. Chvilku se na sebe podívají a rozejdou se. A blá blá.... KONEC! No, není to konec (ale 2 minuty filmu). Nechci to tady zbytečně celý příběh převyprávět mým zvláštním způsobem. Jen řeknu jestli se mi film líbil. (Ne. Nelíbil) Co mi na něm vadilo. ( Vadilo mi, že zaklínač plně nevyužíval svá znamení. např: Axie- Proč SAKRA to nepoužil na tu ženkou!) Jestli bych ten film doporučil. (Ne. Nedoporučil). Jak jsem se u filmu cítil. (Špatně. Nemohl jsem věřit vlastním uším, očím...) Jaké bych dal hodnocení( Už by stačili závorky, nemyslíte? A proč tuhle otázku píšu do závorky? Já nevím!) Hodnocení: 0/10.....Hele, nebudu tak přísný. Hodnocení: 2/10 ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Nechci se nikoho dotknout, ale téměř pokaždé, když se do role scénáristy a režiséra posadí žena. Odnesou to muži neuvěřitelně tupým přídavkem v rozplizle paralitické romanci. Ještě, že sme tu měli alespoň duo homosexuálních ´´vegetariánů´´ a Luďka Sobotu, kterému nesvítí vánoční sob. ?% ()

DuanBerry 

všechny recenze uživatele

Do kinosálu jsme dorazili se čtvrthodinovým zpoždění, těm deseti lidem v sále se tedy omlouvám. I přes chybějící úvod, jsme se rychle zorientovali. Na stávající českou filmovou produkci to nebylo zase tak zlé, rozčiloval mě ale ten dabing cizojazyčných herců. To je ale problém nikoliv jen tohoto snímku. Zní to pak, jako by se vám do surround zvuku rvalo mono a nebo naopak. Není to prostě ono. Verdikt je takový, že je to film, na který se podíváte, řeknete, že není zlý a zítra si na něj ani nevzpomenete! ()

Skarface 

všechny recenze uživatele

No nečekal jsem od toho moc ale byl jsem mile překvapen, milá komedie u které se člověk odreaguje a dost zasměje . Jen škoda že to celé kazí tak nějak ten dabing ()

cupito 

všechny recenze uživatele

Film ze života. Naprostá klasika, příběh mnohých žen. Bestseller? Rozhodně ano! Trefné obsazení, skvělé herecké výkony, skvělé vtipné dialogy, skvělá hudba. Film, který mohu vidět mnohokrát. ()

Eratashi 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době konečně kvalitní humorný český film. Přesahuje úroveň trapáren posledních českých filmů. Nepřehrávající herci. Dobrý příběh. Humorně pojatý. Ze života. Po celou dobu drží napětí, po celou dobu drží humorný koncept, aby nikdo nešel z kina v depce. Moc pěkný a překvapivý na úroveň posledních českých filmů. A ještě jedno plus, film, který nekončí jako pohádka, ale příběhy v něm obsažené jsou skutečně ze života. ()

dawe787 

všechny recenze uživatele

*** a půl, protože je to o kapku lepší než jiné průměry, ale když vezmu v úvahu ten pohádkový scénář, kde jen chybí vyhrát několik mega v loterii a fakt, že se někdo chová tak, jako bychom neměli kvalitní české herce, tak je to velmi zaslouženě z mého pohledu. Několikrát jsem se zasmál, ale je to spíše film pro ženské no.....Sokol i Hřebíčková perfektní, škoda, že měli jen vedlejší role :( ()

rounen 

všechny recenze uživatele

Překvapení roku, ale musím pozdvihnout herecký výkon Táni Pauhofove... Je těžký zahrát roli, kde fungujou city a musí to vypadat přirozeně... Je vidět, že je to zkušená herečka... Jinak dobrý příběh, zvlášť hodí se na dnešní dobu... 4* ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Nebýt skvělé ústřední herecké trojice, šlo by o slaboduchou, lehce infantilní slátaninu, kterou bych poslala nejspíše do kopru. Takto díky hvězdnému obsazení, které dělalo co mohlo, se dá říci, že jde o průměrnou ryze českou komedii, která chvílemi pobaví a zbytek se dá přežít. Za mne dvě hvězdy + jedna za mou oblíbenou a nádhernou Kláru Issovou. ()

Silencia90 

všechny recenze uživatele

3,5*. Dabing není úplně zvládnutý a ta nepochopitelná idyličnost většiny scén a situací... Každopádně jinak je film celkem vtipný. Taková oddychovka, nic světoborného. ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Takový Sex ve městě říznutý německou romantikou alá Rosamunde P. Naštěstí není hlavní hrdinka tak odpudivá jako Carrie B. Dívím se sám sobě, že jsem tuhle nevtipnou slaďárnu dokoukal až do konce. ()

Milhouse7 

všechny recenze uživatele

V hodnoceni filmu jsem tradicne shovivavy, protoze si az prilis dobre uvedomuju co obnasi natocit povedenej snimek. V tomhle pripade se ale nemuzu zbavit dojmu, ze za scenarem je denicek maly holcicky a to nekdo jeste s tema strankama pekne zamichal. Ja myslel, ze v cesku nejsou penize na filmy, ale evidentne je jich dost kdyz se muzou palit na hranici. Celou dobu (to co jsem u toho vydrzel) jsem se snazil rozlustit ten bordel co mi pres muj odpor nutili. Mam se smat, mam brecet, paradoxne si myslim, ze jsem delal vzdycky to druhy, nez se odemne ocekavalo. Sorry, ale vylet do Tater, Italie, zkouknuti 50-ti odstinu sedi(ani vykrast to neumite) a zahranicni obsazeni vam na film nestaci (tohle navic prineslo problemy s dabingem) Jedinej svetlejsi moment byl parek buziku, ale to jen jejich hereckym vykonem, bohuzel, je mi lito ze museli byt soucasti tyhle tragedie. Po tomhle jsem byl tak znechucenej, ze jsem si musel pustit Insidious abych si pripomel co dokaze kinematografie. ()

kaze 

všechny recenze uživatele

Hrozny prehrozny dabing kohokolvek...zapletka 0, herci maju naviac...ale...nudi to,natahuje sa to,je to prvoplanove...a kostelny sa aspon prejavil konecne,ze je gay... ()

Reklama

Reklama