Reklama

Reklama

Ostrov smrti

  • USA Devil's Pond (více)

Obsahy(1)

Julianne (TARA REID) už má dost svých rodičů, kteří jí mluví do života. Bez přemýšlení se rozhodne vdát se za svého přítele, se kterým právě začala chodit. Mitch (KIP PARDUE) je v té chvíli přesně takový manžel, jakého si Julianne vždycky představovala. Ale když ji slíbil, že ji bude milovat a starat se o ni, dokud je smrt nerozdělí, myslel to smrtelně vážně. Boj o přežití začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Krása Tari Reid opravdu nestačí a tahle matlanina je tragická ukázka filmové kvality televizních filmů. Tolik chyb v jednom filmu jsem dlouho neviděl. Někdy mi až přišlo, že tam žádná voda není(prtž nikdo nebyl mokrý ani když z ní vylézal) a někdo zase jede pro sirky do města, ikdyž si zapaluje cigaretu :D ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Naivne, hlupucke, ale pozerat sa na to dalo... A kedze som tento film videla za mojich au-pair cias v Rakusku, s nemeckym dabingom, ja voll, musim dat tri uz len za ten zazitok... Je naozaj smiesne sledovat thriller v nemcine :D ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Spousta nesmyslnejch debilit a nelogičností sráží tenhle film o několik pater níž než mohl být. Když jsem si je odmyslel tak z toho vyšel slušnej thriler, jenže ty nelohočnosti tam bohužel jsou a je jich opravdu hodně a připadalo mi že tvůrcům bylo jasný jak začít film a jakej konec bude, ale nic mezitim a tak se jenom za každou cenu snažili dostat na konec a šoupali tam kraviny a nesmysli, stačilo jen trochu zamyslet a pozměnit cestu ke konci a hned bych mohl dát víc než 3* a to ještě přidávám 1* za ustřelenou ruku na konci ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Aj keď sa pribrzdenosť a dementnosť scenára v niektorých antilogických scénach nedá slovami ani vyjadriť, musím povedať, že už mi niečo podobné chýbalo. Čo najviac mrzí je, že so schopnými hercami a s vyšším levelom úrovne scenára by sa na film dalo celkom pozerať. Tu však chýbali aj tí herci o to viac, že na tieto osoby sa musí človek dívať celý film. Podobné psychologické zvrátenie osobnosti by vedel zahrať ktokoľvek, kto si niekedy zahral čo len najmenšiu rolu v detskej besiedke. Cez to všetko sa na pár okamihov dalo pozerať. Najmä na tie, pri ktorých sa časový ukazovateľ blížil k hodine a pol. 40%. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

I přes nevoli rodičů si Tara Reid vezme svého milého, s kterým pak projde znepokojivou svatební cestou a tupým příběhem, který bezesporu musel vznikat na koleni přímo na place. Své si užije i divák, protože tak primitivní děj v režii zdrogovaného amatéra, absurdní dialogy a nelogičnost celého příběhu, jsem už dlouho neměl tu čest vidět!! ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Podobných filmů je obrovský počet. Každý je v něčem jiný, ale my přesto na to koukáme se stejným zaujetím. Film nestojí za nic, ale přesto to nedokážete vypnout. Ať už kvůli zajímavému prostředí, hercům nebo ději, který se sice vyvíjí dost suše, ale má své kouzlo. Je tam spousta hovadin, ale být uvězněn na malém ostrůvku na malém jezírku není zase tak špatný nápad. 45% ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Film je hloupý, obsahuje spoustu nablblých dialogů, obrovské množství chyb (hlavní hrdinka přeplave jezero a než dojde k autu, které nestojí ani sto metrů daleko, tak je dokonale suchá), postavy se chovají naprosto nelogicky, už po prvních deseti minutách je vám jasné, jak se bude příběh vyvíjet dál atd. Ale přes to přese všechno je "Ostrov smrti" neskutečně zábavný a byl by hřích ho přepnout. Je to zkrátka čistokrevné béčko a musí se tak brát. P.S.: "Kouzlo" neztrácí ani po x-tém zhlédnutí. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak teda, mě film rozhodně zaujal, má perfektní příběh a neskutečné napětí s tíživou atmosférou. Film má ke konci nečekaný zvrat. Hlavní hrdinka filmu Tara Reid, která je především známa ze série Prci, prci, prcičky. Ta mě zaujala. Film nemůže nudit, je celkem obyčejný, ale to nevadí. Konec mohl být o něco lepší a dramatičnější. Přesto film hodnotím na zasloužených 82% = **** ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Opět jdu mírně proti proudu hodnocení. Na film se už dalo dívat díky Taře Reid a až na pár nelogičností a ne úplně povedený závěr jsem si to budování atmosféry s údernou hudbou poměrně užíval. Volba prostředí opuštěného ostrova zkombinovaná se strachem z vody, šíleným manželem, pár hrůznými detaily a lekačkami vytvořila nadprůměrný snímek a proto si opět přisadím. 70% ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Keby nebolo neskutočne sexy Tary Reid, asi by som tú hodinu a pol strávenú pri tomto filme nevydržal. Niečo takto zúfalo nudné som už nevidel veľmi dlho a dokonca by som to možno zaradil do mojej TOP10 najnudnejších filmov. Fakt ani štipka napätia, vlastne len Tara a Kip, jedna chatka na ostrovčeku a nuda. Myslím si, že toto je aj na debutujúceho režiséra dosť málo, ale už to nechám tak. Takže ak niekomu stačí k spokojnosti len Tara Reid (dávam jednu odretú hviezdičku práve za ňu), tak nech sa páči! ()

Zazie 

všechny recenze uživatele

Pokud hodláte vstoupit do stavu manželského: 1. Zjistěte si pořádně, s kým máte tu čest, obzvlášť pokud jde o krátkou známost. 2. Nepřistupujte na líbánky na pustém ostrově, pokud to není váš dětský sen. 3. Pozor na soužití plavce a neplavce. 4. Nepouštějte si tento film. Pokud ideální život pro vás představuje samota na ostrůvku v jezeře uprostřed divočiny bez mobilního signálu, bez elektřiny, bez kabelové televize atd.: - Nepouštějte si tento film. Pro všechny ostatní: - Klidně si tento film pusťte. Ale pak si nestěžujte. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo to byli ještě časy, kdybych s Tarou taky klidně odjel na dva týdny prcat do chaty u jezera (kdyby měla zájem) – to ještě byla pěkná a sexy holka. V dnešní době bych si o tu vychrtlinu a plastikou znetvořenou držku neopřel ani kolo (to už bych neměl zájem zase já). Jinak nám ovšem tento thriller/drama zrovna moc záživné podívané vskutku nenabídl. Začátek se nesl v duchu počáteční lásky, postelových hrátek a užívání si v pěkné přírodě (jezero, chata, lesy, nikde nikdo – ideální místo pro trávení času ve dvou). Pak ovšem začne pomalu vyplouvat na povrch narušená osobnost manželka a takový light teror může začít. Jenže tvůrci se zmohli jen na krátkou povedenou pasáž s pastí, brokovnicí, nožem a ustřelenou rukou – to je sakra málo… ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Ale tak, nebylo to zas tak strašné, pár slušných míst to mělo. Samozřejmně je to thriller, který Vás ničím nepřekvapí, ale mě osobně ani extra nějak neurazil.. ()

svik 

všechny recenze uživatele

Takový film se jen tak nevidí ,není to žádný velkoifilm se zvláštními efekty, ale zaujme a je tam i krásna žena. SVIK ()

Reklama

Reklama