Reklama

Reklama

Rozvod

(seriál)
  • USA Divorce
Trailer
USA, (2016–2019), 11 h 21 min (Minutáž: 24–30 min)

Tvůrci:

Sharon Horgan

Hudba:

Keegan DeWitt

Hrají:

Sarah Jessica Parker, Thomas Haden Church, Charlie Kilgore, Talia Balsam, Molly Shannon, Jemaine Clement, James Colby, Aly Mang, Audrie Neenan (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál Rozvod z dílny Sharon Horganové (tvůrkyně a hlavní hvězdy na Emmy® nominovaného seriálu Catastrophe) pojednává o Frances (Sarah Jessica Parkerová), ženě, která po více než deseti letech manželství a dvou dětech náhle přehodnotí svůj život i napjatý vztah s manželem Robertem (Thomas Haden Church). Seriál začíná oslavou padesátých narozenin jejich kamarádky Diane, jejíž poklidný průběh naruší poněkud přemrštěná hádka mezi oslavenkyní a jejím manželem Nickem. Při této dramatické příležitosti se Frances odhodlá sdělit Robertovi, že by se měli rozejít. Zatímco Frances záhy zjistí, že opustit minulost a začít znova je těžší, než si původně myslela, Robert, který je náhlým prozřením své ženy nepříjemně zaskočen, se pokouší vyrovnat s rozpadem jejich manželství. Desetidílná první řada vypráví příběh jednoho velmi, velmi dlouhého rozvodu. Sleduje Frances a Roberta, kteří se potýkají s dopady, jež má krach jejich vztahu nejenom na ně samotné, ale i na jejich děti a přátele. Seriál, který oplývá ostrým a taktním humorem i v tak vypjatých situacích, jako jsou trapná setkání na veřejnosti či hořká soukromá sezení u terapeuta, pojednává o dvou lidech v nejtěžších okamžicích jejich života. Tak silné emoce, které k sobě navzájem chovají, nepocítili už dlouhá léta. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele chrispe k tomuto seriálu (3)

Začátek (2016) (S01E01) 

Tak já vám nevím. Z prvního dílu jsem víc než rozpačitá. Sračky, blitky, pistole - to vše v prvním díle najdete a já se musím přiznat, že jsem čekala něco úplně jinýho. Nehrát v tom S. J. Parker tak se na druhý díl už asi nepodívám. Edit 5.9.2018 - Dost možná právě pro to, co jsem popsala výše, mi přijde, že jsem ve zděšení pominula klady. U druhého dílu jsem si pořád říkala, proč sakra fandím JÍ, když je to právě ona, kdo rozvrací rodinu. SPOILER! Řekla bych, že vše ve je scéně, kdy se přijde po zklamání s milencem udobřit a večer dojde na sex. Proto jí fandím, a proto začínám mít pocit, že to bude ještě zajímavý. Jen doufám, že to dobré nebude zakryté nánosem něčeho, pod čím budu muset pracně hledat. // ()

O den později (2016) (S01E02) 

Doufám, že přílišná vulgarita zmizela s prvním dílem. Tohle bylo o něco lepší. Minimálně to vypadá, že ze mě ten seriál dokáže vytáhnout nějaké emoce. ;) ()

Poradna (2016) (S01E03) 

Vlastně mám problém i s tím, že Robertovi vůbec nevěřím, že by si s ním ženská jako Frances začala. Jsem fakt zvědavá, kam se to bude ubírat, protože se mi nechce věřit, že to bude jen opakující se - pojďme to zkusit / nenávidím tě. ()

Reklama

Reklama