Reklama

Reklama

Rozvod

(seriál)
  • USA Divorce
Trailer 2
USA, (2016–2019), 11 h 21 min (Minutáž: 24–30 min)

Tvůrci:

Sharon Horgan

Hudba:

Keegan DeWitt

Hrají:

Sarah Jessica Parker, Thomas Haden Church, Charlie Kilgore, Talia Balsam, Molly Shannon, Jemaine Clement, James Colby, Aly Mang, Audrie Neenan (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál Rozvod z dílny Sharon Horganové (tvůrkyně a hlavní hvězdy na Emmy® nominovaného seriálu Catastrophe) pojednává o Frances (Sarah Jessica Parkerová), ženě, která po více než deseti letech manželství a dvou dětech náhle přehodnotí svůj život i napjatý vztah s manželem Robertem (Thomas Haden Church). Seriál začíná oslavou padesátých narozenin jejich kamarádky Diane, jejíž poklidný průběh naruší poněkud přemrštěná hádka mezi oslavenkyní a jejím manželem Nickem. Při této dramatické příležitosti se Frances odhodlá sdělit Robertovi, že by se měli rozejít. Zatímco Frances záhy zjistí, že opustit minulost a začít znova je těžší, než si původně myslela, Robert, který je náhlým prozřením své ženy nepříjemně zaskočen, se pokouší vyrovnat s rozpadem jejich manželství. Desetidílná první řada vypráví příběh jednoho velmi, velmi dlouhého rozvodu. Sleduje Frances a Roberta, kteří se potýkají s dopady, jež má krach jejich vztahu nejenom na ně samotné, ale i na jejich děti a přátele. Seriál, který oplývá ostrým a taktním humorem i v tak vypjatých situacích, jako jsou trapná setkání na veřejnosti či hořká soukromá sezení u terapeuta, pojednává o dvou lidech v nejtěžších okamžicích jejich života. Tak silné emoce, které k sobě navzájem chovají, nepocítili už dlouhá léta. (HBO Europe)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (21)

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epický návrat SJP na HBO, který v mnohém její legendární roli v Sexu ve městě, strká s přehledem do kapsy. Skvěle vybalancované dramatické ztvárnění reality rozvádějících se párů a komediálního osvěžení v podobě nenahraditelné chemie mezi SJP a jejím seriálovým manželem Thomasem Hadenem Churchem. Ve shrnutí upřímná komedie ve stylu Insecure pro starší (a méně etnické) diváky. Za mě jasné doporučení. (S1 - ★★★★☆, S2 - ★★★★☆) ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem se obávala dalšího Sexu ve městě. Nebyl. Každý půlhodinový díl mě zaujal, něčím rozesmál, něčím dojal, nad něčím jsem si popřemýšlela a často mě až zatlo, kolik pravdy, v něm zase bylo. Postupem sérií jsem zaznamenala určité drobné výkyvy v kvalitě a ano, v závěru se z toho stal i starý známý Sex ve městě, ale nevadilo mi to. Celkové hodnocení lehce nadsazuji, však s klidným svědomím. Kdesi v půli se ke sledování náhodně přichomejtnul můj majitel a nejen, že se už nehnul, v řadě scén jsme se oba spolehlivě našli. Lehce zapadlý seriál, který se povedl. Sáře a Tomovi to spolu šlo (vlastně nešlo) bezvadně, potěšení na mé straně. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Rozvod je drsná záležitost. A občas se ne úplně povede. Svoje ví Sarah Jessica Parker a Thomas Haden Church, kteří do sebe jdou a stačí málo, aby lítaly i talíře. Jako půlhodinová relaxační jednohubka je to určitě dobrá záležitost, ale jako solidnější zapamatování hodný seriál je to příběhově až moc nezáživný. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál je taková zlatá, střední cesta. Nenadchne, ale zase to není vyložený propadák, takže mé pocity, jsou takové lehce příjemné. Sarah není už tak na ránu, jako v Sexu ve městě a spolu s Thomasem, tvoří přesně ten pár, kterým tu krizi prostě musíte, chtě nechtě věřit. A pokud dostane více prostoru Jemanie, ten zpívající úchyl z Flight od the Conchords, budu možná uvažovat o vyšší známce. Ale to až v druhé sérii. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Takže nemám rád "Sex ve městě" a charakter Carrie Bradshaw. Z toho je pochopitelné že mě od shlédnutí tohoto seriálu odrazovala právě Sarah Jessica Parker. No naštěstí mám rád Thomase Hadena Churche a řekl jsem si že dám tomuto seriálu šanci. No dobře jsem udělal. "Sex ve městě" je u mě zapomenut a byl jsem velmi překvapen výkonem S. J. Parkerové. Vůbec hlavní postavy hrály velmi dobře. A tím hlavní postavy myslím celou rodinku, dvě kámošky Frances a všichni co se kolem této grupy motali. Ale hlavně měli všichni co hrát, protože to co dělali a říkali bylo uvěřitelně a reálně napsané. Takže jo. Určitě by mě zajímaly další osudy postav, ale bohužel to skončilo po třetí sérii. Takže se dá říci v nejlepším. ()

Galerie (126)

Reklama

Reklama