Reklama

Reklama

Rozvod

(seriál)
  • USA Divorce
Trailer 1
USA, (2016–2019), 11 h 21 min (Minutáž: 24–30 min)

Tvůrci:

Sharon Horgan

Hudba:

Keegan DeWitt

Hrají:

Sarah Jessica Parker, Thomas Haden Church, Charlie Kilgore, Talia Balsam, Molly Shannon, Jemaine Clement, James Colby, Aly Mang, Audrie Neenan (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál Rozvod z dílny Sharon Horganové (tvůrkyně a hlavní hvězdy na Emmy® nominovaného seriálu Catastrophe) pojednává o Frances (Sarah Jessica Parkerová), ženě, která po více než deseti letech manželství a dvou dětech náhle přehodnotí svůj život i napjatý vztah s manželem Robertem (Thomas Haden Church). Seriál začíná oslavou padesátých narozenin jejich kamarádky Diane, jejíž poklidný průběh naruší poněkud přemrštěná hádka mezi oslavenkyní a jejím manželem Nickem. Při této dramatické příležitosti se Frances odhodlá sdělit Robertovi, že by se měli rozejít. Zatímco Frances záhy zjistí, že opustit minulost a začít znova je těžší, než si původně myslela, Robert, který je náhlým prozřením své ženy nepříjemně zaskočen, se pokouší vyrovnat s rozpadem jejich manželství. Desetidílná první řada vypráví příběh jednoho velmi, velmi dlouhého rozvodu. Sleduje Frances a Roberta, kteří se potýkají s dopady, jež má krach jejich vztahu nejenom na ně samotné, ale i na jejich děti a přátele. Seriál, který oplývá ostrým a taktním humorem i v tak vypjatých situacích, jako jsou trapná setkání na veřejnosti či hořká soukromá sezení u terapeuta, pojednává o dvou lidech v nejtěžších okamžicích jejich života. Tak silné emoce, které k sobě navzájem chovají, nepocítili už dlouhá léta. (HBO Europe)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (21)

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Takže nemám rád "Sex ve městě" a charakter Carrie Bradshaw. Z toho je pochopitelné že mě od shlédnutí tohoto seriálu odrazovala právě Sarah Jessica Parker. No naštěstí mám rád Thomase Hadena Churche a řekl jsem si že dám tomuto seriálu šanci. No dobře jsem udělal. "Sex ve městě" je u mě zapomenut a byl jsem velmi překvapen výkonem S. J. Parkerové. Vůbec hlavní postavy hrály velmi dobře. A tím hlavní postavy myslím celou rodinku, dvě kámošky Frances a všichni co se kolem této grupy motali. Ale hlavně měli všichni co hrát, protože to co dělali a říkali bylo uvěřitelně a reálně napsané. Takže jo. Určitě by mě zajímaly další osudy postav, ale bohužel to skončilo po třetí sérii. Takže se dá říci v nejlepším. ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Velmi zchátrale vyhlížející manželka se rozhodne pro rozvod, ač je sama nevěrná, ovšem opomene se nejprve dohodnout s milencem, který ji u sebe nechce, takže se celá událost obrátí a nyní ji vyhazuje domácí parožnatec. Seriál mě spíše znechutil - to americké podlézání potomkům, hraní si na něco, co není a banální přemoudřelost - ble! Rozhodně nedoporučuji, přežila jsem cca 3 díly, a to jsou krátké. ()

Reklama

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Zatím 3*. Já jsem totiž s Matthew Broderickem asi jediná na světě, kdo miluje Sarah Jessicu Parker. Podle mě je prostě děsně krásná a její herectví se mi moc líbí. Je to americký seriál, tak hádám, že dopadne "a žili spolu šťastně až do smrti" a jsem celkem ráda, jestli se to poveze na mírnější vlně, budu si tak alespoň moct namlouvat, že takhle to je i v životě. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem se obávala dalšího Sexu ve městě. Nebyl. Každý půlhodinový díl mě zaujal, něčím rozesmál, něčím dojal, nad něčím jsem si popřemýšlela a často mě až zatlo, kolik pravdy, v něm zase bylo. Postupem sérií jsem zaznamenala určité drobné výkyvy v kvalitě a ano, v závěru se z toho stal i starý známý Sex ve městě, ale nevadilo mi to. Celkové hodnocení lehce nadsazuji, však s klidným svědomím. Kdesi v půli se ke sledování náhodně přichomejtnul můj majitel a nejen, že se už nehnul, v řadě scén jsme se oba spolehlivě našli. Lehce zapadlý seriál, který se povedl. Sáře a Tomovi to spolu šlo (vlastně nešlo) bezvadně, potěšení na mé straně. ()

hanca.uh 

všechny recenze uživatele

I když mě Frances a Robert za začátku sledování děje svými (občas) jakoby "jednoduššími" divnými názory a zjevy celkem srali:-)), postupně se oba dva dopracovali do zajímavé sondy manželského života, místy jsem se dokonce fakt moc bavila, výborné a vtipné byly obě kamarádky Frances a tak nějak se mi celý seriál vlastně  líbil, navíc Sarah JP a její typická gesta mám v oblibě díky Sexu ve městě, takže.....jo, boduji 4-5:-) ()

Galerie (126)

Reklama

Reklama