Reklama

Reklama

Všechny cesty vedou do Říma

  • USA All Roads Lead to Rome (více)
Trailer 1

Maggie vezme dceru Summer na výlet do Itálie, aby ji dostala co nejdál od jejího problematického přítele. Maggie zde potká svou dávnou lásku, Lucu. Jeho matka se chce dostat do Říma a Summer zase zpátky do New Yorku. Ukradnou proto Lucovo auto a dobrodružná cesta může začít... (TV Prima)

Recenze (21)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No tak ty prosluněný italský exteriéry jsem si užíval plnými doušky. Jinak klasický romanták, chvíli zábava, chvíli nuda, chvíli ťuťu ňuňu, ale všechno docela zkoordinované. Claudie je sice už babka, ale to neva, navíc jako klučíčí bonus je tam Pazička. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Já jsem Claudii Cardinale vůbec nepoznala, no jo no, čas vrátit nelze, ale bábrlince Carmen jsem držela palce, ať to dá až do Říma. A celkově bych jela okamžitě do slunné Itálie a nefrfňala bych jako Summer. Jinak je to filmek ze šuplíku "relaxačky pro emmču". Zhlédnuto v rámci Projekt 52 films by Women ()

castor 

všechny recenze uživatele

Mnohé seriálové ikony, které si zajistily neochvějnou pozici na jednom projektu (Sarah Jessica Parker je typickým příkladem) to s přechodem na velké plátno mívají obtížné. Většinou jsou jejich pokusy nevzhlednou a beztvarou hmotou, která po divácích moc nevyžaduje. Ale ani příliš nedává. I tady je humor docela očesaný, nápad chybí jakbysmet, ale Parker nevypadá tak unaveně jako jinde a ani se příliš nepitvoří. Takže se to dá zvládnout. Navíc ta Itálie… ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

I přes hrůzostrašný úvod (mít takovou dceru, urazím jí hlavu) jsem "Všechny cesty vedou do Říma" nakonec dokoukala. SJP mám ráda, ale nemít film zápletku s matkou, asi by ho ze dna nevytáhla ani ona. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Toto sú asi filmy, ktoré mi vedia maximálne zapasovať do mojej nálady. Nebudem tvrdiť, že ide o špičkové dielo, ale "All Roads Lead To Home" je podľa mňa veľmi príjemné pozeranie so sympatickými hrdinami a trošku klišéovitým príbehom, ktorý sa ale dá celkom ľahko sledovať a človek chce vedieť kam sa to vyvinie. Plus musím povedať, že má film veľmi príjemný soundtrack. Všetko čo predpokladáte, že sa udeje vo filme, tak sa reálne naozaj stane a dá sa to predpokladať od A po Z. Ale na druhú stranu chcete vidieť postavy, aby sa ku svojim cieľom dopracovali a dostali ste ten romantický happy-end, ktorý takéto filmy asi aj potrebujú. Ak máte radi filmy tohto typu (ja osobne mám), tak si ho užijete podľa mňa tiež. Hodnotenie: B ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Poznáte tie oddychové filmy s romantickou vložkou, pri ktorých sa ale bavíte, aj keď to nie je žiadna sláva? ... tak toto bolo trošku horšie. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Nechápu to špatné hodnocení! Jasně, není to žádný hlubokomyslný kousek hodný Oscara, ale je to jeden z nejpříjemnějších filmů, jaký jsem za poslední dobu viděl. Vážně si nedokážu představit, že by někomu mohl vadit tak, aby dal odpad, ale dobrá. Ten příběh je jednoduchý, ale jako celek je film vtipný a dokonale využívá nádhernou italskou krajinu a kulturu, která u mě tedy tak nějak automaticky je hvězdičkou navíc. Herců je málo, ale perfektně si vystačí, mezi SJP a Raoulem chemie naprosto funguje a unesená babička Claudia Cardinale je taky skvělá. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Nenadchne, ale ani neurazí..ideální odpočinková pokoukaná s vtipnými scénami Rosie Day vs. Claudia Cardinale =). A do toho ta červená Alfa <3 ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ejha, no to bola riadna slabota - od biedneho scenáru, cez excentricky nudné postavy až po "okázalú" pointu. Jeden z tých filmov, na ktoré do týždňa zabudnem a ako spomienka na neho zostane jedine tak tento komentár. Mohli sa s tým lepšie pohrať, lebo potenciál to malo odosť vyšší. Ale tak aspoň zopár scénok a zvratov bolo obstojných, tak aspoň tá jedna hviezdička, keď už nič iné. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

I přes spoustu žánrových nešvarů a klišé mě tahle poměrně pohodová jízda prosluněnou Itálií docela bavila. K pozitivnímu vyznění celého snímku v nemalé míře přispěla také temperamentní hudba. (55%) ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Tak moc jsem se těšila, že se zas jednou pokochám pohledem na svůj milovaný Řím a kdovíproč si myslela, že to bude něco jako Woodyho poetické římské povídky. Pche. Věčné město je tu jen v epizodní roli, Claudia Cardinale by měla žalovat šminkovače, hadrobiéra a česače, protože vypadá jako čarodějka z chaloupky na muří nožce, co ztratila žebřík, růžovovlasá dcera je fracek k pohledání, ovšem když se člověk podívá na matinku, nediví se. Pan Božský je tupá vepřová hlava, jako romantická komedie to v žádném případě nefunguje a jako road movie jakbysmet. Vidět a rychle zapomenout – anebo radši nevidět. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Príbeh filmu ničím neprekvapí avšak musím uznať, že sa na to celkom dobre pozerá. Dobrá oddychovka a tých 90 minút ubehne rýchlo. PS. Musím sa úprimne poznať, že som nespoznal C. Cardinale. Hanba je na mojej strane. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Ale tak jooo. Od kostela to nabralo směr nahoru. A to jsem se vážně bála, že jediné, co mě na tomhle filmu pobaví, bude lesbická farmářka. ,,Bylo by tak báječné mít jen jednu šanci navíc, víte?" ()

Rhod 

všechny recenze uživatele

Miestami to bolo úsmevné, nie však vtipné. Veľmi som sa nepobavil, nehovorím o zasmiatí sa. Sarah sa veľmi snažila dať do toho herectva všetko pre to, aby to vyznelo čo najvtipnejšie a najzábavnejšie, avšak veľmi to nepomáhalo. Nemám rád ani také scény vo filmoch, ktoré majú od reality veľmi ďaleko. Napr. mladá američanka bez problémov šoféruje luxusné auto, pričom v živote za volantom nesedela, zázračne vie po anglicky každý v celom Taliansku, aj na odľahlej pustatine. Film rieši až tri generačné love story, z ktorých všetky tri sú nudné a ako sa dalo čakať, väčšina skončí happy endom. Mňa osobne to nepobavilo, ani nesplnilo moje minimálne očakávania a nudil som sa. Ďalšia obyčajná nič moc "komédia". ()

sitans 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo jak ze špatné argentinské telenovely. Celkem mám rád romantické filmy, ale tato naivita byla hrozná. A to se nezmiňuji o tom, jak americká teenegerka bez řidičáku ovládá Alfu Romeo, ví přesně, kde se otvírá kufr, a že je v něm samozřejmě kanystr. Následně seběhne pro benzín ke starému traktoru a vycucne ho připravenou hadicí. (Hahaha) Další sranda byla, že i chlap s odtahovkou uměl anglicky.... ()

splaty 

všechny recenze uživatele

Bylo to koukatelneé, ale logika a i ta romantika by se spíše hodila do teenage filmu. Slabý podprůměr se SJP, která tady pro mě byla dost odpudivá. ()

Reklama

Reklama