Reklama

Reklama

Blackwoods

  • Kanada Blackwoods (více)
Trailer

Obsahy(1)

Matt má novou přítelkyni Dawn a má s ní odjet na návštěvu k jejím rodičům, kteří bydlí v osamělém domě uprostřed hlubokých lesů, jimž se říká Blackwoods. Jelikož je cesta daleká, rozhodnou se přenocovat v motelu. Právě tam má Matt pocit, že vidí vcházet do jednoho z pokojů muže v černém, se kterým Dawn hovořila před odjezdem. I správce motelu Greg připadá Mattovi divný. Dawn slíbila Mattovi překvapení, a když ho na chvíli nechá samotného v pokoji, jemu se zdá, že slyší za dveřmi nějaké zvuky. Vyhlédne ven okénkem a tam spatří mohutného muže se sekerou v ruce. Zmocní se ho hrůza a opět se mu vracejí nejasné útržky z minulosti jako po celých pět let uplynulých od automobilové nehody, při které byl těžce zraněn. V panice prchá ven z motelu, bloudí po lese, až ve tmě náhle uvidí starý dům

Nahlédne dovnitř a v místnosti uvidí celou Dawninu rodinu otce, matku i bratry, kteří jak pochopí - se ho chystají chytit. Prozradí se hlukem, rodina vyběhne a Dawn ho omráčí ranou do hlavy. Když se probere, je svázaný a rodina Franklinových ho soudí za to, že před pěti lety, když řídil opilý, srazil jejich dceru Molly a ta byla na místě mrtvá (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Psema 

všechny recenze uživatele

První film, jestli se to tak dá nazvat od mnohými "milovaného" Uwe Bolla. Nebyl jsem na to připraven, když na mě ve 2.00 na Nově vyjuklo tohle dílo. Už tady se ukázalo, že Uwe je neschopný na všech frontách. Příběh naprosto nedává smysl, konec jsem naprosto nechytil, kamera je no něco tam je, ale nestojí to skoro za řeč. Vedení herců asi mistr Boll nezná, protože ty jsou totálně ztracení a to je ještě nutí pronášet naprosto ujeté, ne li úchylně tupé dialogy. Ruce pryč, 1* jen za to, že u prvního majstrštyku Uweho Bolla jsem chtěl být mírný ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Takovýhle film lze natočit dobře, jako to udělal Brad Anderson se svým "Mechanikem" a nebo špatně jako to udělal Uwe. A že to začínalo docela normálně, až nečekaně normálně, ňákej týpek tam hraje GTA II (bože prosím jen ať se Uwe nezaměří na tuhle hru), a jeho kámoš jede s holkou co jí nedávno poznal navštívit její rodiče. No ale pak se to zvrhne, všude je to rozmazaný a blur effectem se nešetří. Následujou tradiční "bollovští" herci a debility typu šerifa co se hlavnímu hrdinovi nejspíš teleportoval za záda (jen abyste se mohli neúspěšně leknout), pak magor se sekerou co vždycky přijde a zas odejde. Může takovýhle film mít dobré dialogy? Ne! Takže přijdou na řadu kecy typu "Oni to vědí." "Co vědí?" "Já netuším!" Nebo furt omýlaný kecy o zabijákovi oblečenym v černém "Já řekl že byl v černém?" Dojde i na rádoby hlubokomyslně filosofický kecy typu "Bůh má zvláštní smysl pro humor." No a stále se to jen a jen zhoršuje. Konec mě sice trochu obměkčil, ale logiku to nemá. Prostě bůh má asi opravdu zvláštní smysl pro humor, když dovolí Uwemu točit filmy. ()

Reklama

Slimak odpad!

všechny recenze uživatele

Klasická filmová škola....takže když natočíte jeden díl Stefanie,Kobry11,Doktora z hor nebo hájovny Falkenau tak vás uděláme filmovým režizérem ju?S tím souhlasím...předvedu vám můj talent....my němci přeci máme k filmové tvorbě veliký vztah....vždyť jen vzpomeňte na ten bezpočet skvělých a nadevše grandiózních filmů a seriálů které naše země vyprodukovala....a touto netradiční genialitou a můzou oplíváme dodnes.... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Hudba - Reinhard Besser a Uwe Spies. Kamera - Mathias Neumann B. V. K. Produkce - Uwe Boll. Scénář - Robert Dean Klein a Uwe Boll. Blackwoods = Temné lesy. CITÁT - Proto se tak jmenujou, noci jsou tu temné........... Každý má svou minulost, dobrou nebo temnou. Ta Sullivanova ( Patrick Muldoon ) je temná a právě ho dohnala. CITÁT - Chtěl jsem po ní jen přinést pivo a ona už se nevrátila.......... Rodinný soudní proces byl pěkně povedený - čekal jsem že mně bude nudit, ale nenudil. Navíc byl protkán okolními událostmi a samotný soudní výrok byl také zajímavý. CITÁT - Máš dvě minuty náskoku a pak tě moji synové dohoní a zabijí.......... Samotné odhalení pravdy na konci filmu bylo skoro šokující. Dobrý příběh a perfektní soundtrack mně opět přesvědčil, že Uwe Boll je tak trochu uměle nenáviděn. Tohle se prostě povedlo. Akorát mně někdy docela vadila kamera, byla prostě párkrát trochu mimo. CITÁT - Když si člověk dlouho něco nalhává, začne tomu jednou věřit.......... Ve filmu mimo jiné zazní Indigo se songem Seven Seas nebo Antonella se songem Devil´s Dream a další a další dobrá hudba ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tvorba nemeckého režiséra Uwe Bolla mi nie je neznáma. Zopár jeho filmov som už mal možnost vidieť. Boll je snaživý filmár, ktorý to však zvyčajne všetko zmrší. Proste babrák. Takže od snímku "Blackwoods", ktorý natočil v roku 2001, som nečakal žiadny strhujúci divácky zážitok. Bol som pripravený na to, že to bude zrejme ďalšia poriadna kravina. No a práve vďaka tomuto môjmu vlažnému prístupu, som to celé v pohode pozrel a ani som sa moc nenudil. ** ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v kanadském městě Vancouver. (Terva)

Reklama

Reklama